openworld logo

Brystklemmer

Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Både mænd og kvinder har mange erogene zoner på kroppen.

Disse kan være forskellige steder fra person til person, dog er der nogle, der vil være fælles for langt størstedelen. Bryster og især brystvorter er én af de erogene zoner, der er værd at udforske, hvis man føler nydelse ved at blive rørt eller nusset hér. At bruge brystklemmer kan være både behageligt, stimulerende, men også smertefuldt i forskellige grader. Der findes mange forskellige brystklemmer på markedet, derfor bør man læse denne lille guide, før man køber de første og bedste.

 

 Populære brystklemmer

 • Justerbare Klemmer med Metalkugler
 • Find her

 • Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps
 • Find her

 • Sexstreme brystkæde med klemmer
 • Find her

 • Brystvorteklemmer med 4-trins vibration
 • Find her

 • Sportsheet halsbånd med brystklemmer
 • Find her

 • Fetish Fantasy Vibrerende Brystvorteklemmer
 • Find her

 • Doc Johnson kin brystvorteklemmer m. kæde
 • Find her

 • Ouch! Justerbare Brystklemmer i rustfri stål
 • Find her

 • Rimba Justerbare Brystklemmer i metal/plast
 • Find her

  Er brystklemmer noget for mig?

  Det første man skal gøre op med sig selv, er naturligvis om man ønsker at lede sig selv og sin partner ud på denne sti af forførende legetøj. Brystklemmer findes i mange størrelser og design, derfor kan de bruges forskelligt.

  Man skal naturligvis have en nysgerrighed og en lyst til at afprøve denne form for nydelse gennem mere eller mindre intens smerte, før man blot køber løs. Nyder man at ens brystvorter bliver nulret, nusset, klemt og nappet i under forspil og sex kan man dog trygt forsøge sig med en eller flere typer af brystklemmer, der findes på markedet

  Hvordan virker brystklemmer?

  Brystklemmer vil ved brug afskære selve brystvorten fra ny blodtilførsel, hvilket vil sige, at det blod der allerede er strømmet ud til nerveenderne, vil blive dér. Dette vil øge følsomheden i brystvorten og resten af brystet, da man kan mærke blodet suse i kroppen for at komme til det sted, der er ’lukket af’.

  Når brystklemmerne fjernes efter noget tid vil blodet igen strømme ud til yderhuden og nerverne, hvilket vil udløse en smerte, der stimulerer nydelses- og lystcentrene i hjernen.

  Som tommelfingerregel kan man huske på, at jo større klemmeflade en brystklemme har, jo mindre intens bliver smerten

  Hvilke skal jeg starte med?

  Ovenstående tommelfingerregel er god at have in mente, når man er på udkig efter sit første sæt brystklemmer, da man bør starte med en mindre intens smerte, hvis ikke man er vant til sm lege i soveværelset.

  Man må ikke lade sig skræmme af designet af de forskellige brystklemmer, men derimod huske at dem, der virker store og ’farlige’ oftest er dem, der udløser den mindste smerte.

  Ønsker man at kunne eksperimentere fra starten, men ikke vil bruge mange hundrede kroner, kan man starte med nogle justerbare bryst- og skamlæbeklemmer, med stor klemmeflade

  Brystklemmer med eller uden kæder?

  Markedet er kæmpestort på dette område, derfor kan man hurtigt blive forvirret og tilnærmelsesvist skræmt af det store udvalg. Ofte vil forskellige hjemmesider liste deres bestsellere først, hvilket oftest er brystklemmer med kæder. Forskellen på almindelige solo brystklemmer og dém med kæder, er naturligvis at ens partner hér får en klar fordel overfor ens smertetærskel. Når man bevæger sig ud den spændende verden af sm-udstyr og lege, bør man altid aftale et stopord med sin partner, da det kan være svært at høre forskel på nydelse og uudholdelig smerte. Brystklemmer med kæder er ideelle, hvis man førhen har forsøgt sig med brystklemmer eller andre former for sm legetøj, så man på forhånd kender sin smertetærskel.

  Ens partner kan i forbindelse med forspil, samleje eller slave-relaterede fantasier, trække i kæden og derved forøge trykket på brystvorten, således at smerten intensiveres yderligere, hvilket stimulerer lystcentre i hjernen

  Brystklemmer med lod/vibrator, sugekopper og brystvorte strækker – tør jeg virkelig det?

  Der er næsten ingen grænser for ens fantasi, når først man bevæger sig ud i markedet for sexlegetøj til at pirre, klemme og trække alle de steder, hvor smerte er ens ven. Har man forsøgt sig med brystklemmer og nydt disse, kan man med fordel bevæge sig videre til de lidt mere udfordrende spektre af sortimentet. Brystklemmer med lodder eller vibrator giver naturligvis samme følelse som almindelige brystklemmer, dog blot mere intenst både i forbindelse med følsomhed og smerte. Sugekopper fungerer på nogenlunde samme måde som brystklemmer, her suges blodet ud i spidsen af brystvorten, hvilket giver intens følsomhed og let smerte, når denne slipper sit tag.

  En brystvortestrækker hører under dét man i fagsprog kalder ’japanske brystklemmer’, som giver stor og intens smerte, men også ligeså fyldestgørende nydelse. Mange af disse kan også bruges andre steder på kroppen, så det er bare med at prøve dig frem. Er man til de mere smertefulde sex spil kan man også overveje at kigge på enten et kyskhedsbælte, gagball m.m

  Eksempel på brystklemmer (video)

  I videoen her (på engelsk) får du en gennemgang af et par brystklemmer fra Fifty Shades of Grey:
  https://youtu.be/5z-lgI9kHd0

  Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Fleshlight

  Fleshlight

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlights fra mange gode

  Læs nu »
  Bundløse trusser

  Bundløse trusser

  Hvis du leder efter Bundløse trusser behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Læs nu »