European lover naturtro dildo stor - Billig kvalitets dildo

European lover naturtro dildo stor - billig kvalitets dildo

Vi har lavet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige European lover naturtro dildo. Frem for at skulle finde priserne på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden

Tilbud på European lover naturtro dildoer

Her kan du se alle de European lover naturtro dildoer vores robot i nat automatisk har fundet på en lang række troværdige online forhandlere. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt European lover naturtro dildo du kan bruge - ellers kig forbi Openworld.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Alt for nu

Hvis du læser dette har du nu set alle de european lover naturtro dildoer vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte forhandler. Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Openworld.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.

Hvis du ønsker den gode seksuelle stimulering med en dildo, kan denne billige European Lover naturtro dildo være den helt rigtige for dig som kvinde eller mand. Med denne dildo får du en naturtro dildo både i udformning, størrelse og ikke mindst farve.

Den ligner og med den årede overflade, føles den næsten også som den rigtige vare

Hvad får du med European lover dildoen?

 • gør sig bedst sammen med dildoen. Bunden af den naturtro dildo kommer med sugekop bund. Det giver dig mulighed for at bruge den på næsten alle glatte overflader, så du kan blive seksuelt ophidset på en varieret måde og sted.

  Variation i stillinger er noget, som vi alle ønsker. Og med dildoen kan du netop opnå dette, og mon ikke det også giver flere stimulerende orgasmer. Legetøjet bevarer du bedst ved at vaske i varmt vand og bruge sexlegetøj rengøring til at gøre den ren efter brug.

  Specifikationerne på dildoen er:
  • PVC materiale
  • 4-4,5 cm. diameter på dildo
  • 7,7 cm.

   diameter på sugekop

  • 23 cm.

   totallængde

  • 20 cm. indsættelseslængde
  • Pris: 179,- kr.
  • Forhandler: Sinful
  En realistisk udseende dildo i udseende, form og størrelse.

  Kommer med et tydeligt hoved og året overflade, så du kan opnå følelsen af den ægte vare. Og samtidig kan du bruge den på glatte og jævne overflader ved hjælp af bundens dugekop

 • Se også: