Openworld.dk » Alle guides » Erotisk legetøj og tilbehør » Analdildo

Bedste Analdildo: Se top 2

(opdateret april 2023)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde analdildoer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på analdildoer | ✅ Analdildo-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste analdildoer

Her kan du se hele vores liste over de bedste analdildoer som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Anal Dildo

 • Dagens pris: 45,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 95,-, nu kun 45,-.
  Du sparer 50 kr. / 52 %
 • Fundet hos Secretly.dk

Vores første anbefaling er “Anal Dildo” som lige nu er på tilbud hos Secretly.dk.

Her er prisen sat ned med 52 % og kan altså fås for kun 45,- – en besparelse på 50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Udpakket topartikel til en uovertruffen pris! Til dyb massage (ikke kun) i balderne! Fleksibel, ideelt buet anal dildo med afrundet spids til intensiv massage op til prostata.
Kan også bruges vaginalt til stimulering op til G-punktet.
Med sugebase, der fo…

Se hos Secretly.dk ❯❯

2: Penis-/testikelring med analdildo

 • Dagens pris: 152,15 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179,-, nu kun 152,15.
  Du sparer 26 kr. / 15 %
 • Fundet hos ORION Erotik Shop

Sidste produkt på vores liste er Penis-/testikelring med analdildo som vi har fundet til 152,15 hos ORION Erotik Shop.

Forhandlerens beskrivelse:
Til standhaftig sandwich-sex Penis-/testikelring med analdildo.
Skub blot de to tilsvarende ringe over penis og testikler – og du er allerede udstyret med et stimulerende legetøj, der gør din partner og dig dobbelt glad! Penisring med klitorisstimulerings…

Se hos ORION Erotik Shop ❯❯

Købsguide til analdildoer

En analdildo er for dig, som har frække lyster i form af anal penetration og stimulation. Dildoen er lige dét større end en analplug eller buttplug og giver dig dermed en større og for nogle en mere tilfredsstillende stimulation.

Skal man have analsex med sin partner, med penis penetration, er det smart at bruge en buttplug under forspillet, da ringmusklen vænner sig til udvidelsen, hvilket gør penetrationen lettere. Det anbefales dog ikke, at man springer direkte ud i at bruge buttplugs, da en analdildo gør det lettere for både modtageren og dennes ringmuskel at slappe af og vænne sig til følelsen. Men hvad mere skal du vide om dildoen og køb af disse? Læs med i vores guide herunder.  

You2Toys Anal Training Sæt

 • [afp id=’241′]

  Anal Fantasy Power Beads

 • [afp id=’242′]

  Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

 • [afp id=’243′]

  Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

 • [afp id=’244′]

  LELO Ella G-punkts Dildo

 • [afp id=’245′]

  Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

 • [afp id=’246′]

  Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

 • [afp id=’209′]

  Fun Factory Amor Stub dildo m. sugekop

 • [afp id=’225′]

  Icicles nr. 7 glasdildo m. stimulerende prikker

 • [afp id=’227′]

  Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

 • [afp id=’247′]

  Hvor stor en anal dildo skal man købe?

  Markedet for denne form for sexlegetøj er ekspanderet meget i de seneste 10-15 år. Derfor kan man hurtigt blive overvældet af de store størrelser, der oftest er dem, der sælges flest af. Dog bør man i første omgang forsøge sig med de mindre versioner af analdildoer, buttplugs eller analkæder før man vælger en kæmpedildo.

  Dette skyldes først og fremmest at man skal lade ringmusklen vænne sig til penetrationen gradvist før man går en størrelse op.

  Derudover kan man nemt skræmme sig selv og sin partner, hvis man i første omgang forsøger med en stor analdildo, grundet smertetærskel og grænseoverskridning

  Analdildo til mænd og kvinder – er der forskel?

  Som udgangspunkt er der ikke forskel på anal dildoer til mænd og kvinder. Der er dog en væsentlig forskel på, hvorfor mænd og kvinder køber en analdildo til sig selv. Kvinder bruger disse i forbindelse med onani eller samleje med en partner, da brugen af en analdildo giver følelsen af at være blokket ud, hvis der samtidig foregår vaginal penetration.

  Mænd derimod har flere fordele ved at bruge en analdildo, da mænds G-punkt er placeret ca. 5 cm.

  fra ringmusklen, bag prostata. Der er ingen sammenhæng mellem seksualitet og brug af analdildo, uanset ens køn

  Analdildo eller almindelig dildo – hvad er forskellen?

  Ofte kan man sagtens bruge almindelige dildoer til analt brug, dog er der visse forskelle på nogle af modellerne, der gør at analdildoer er at foretrække.

  Ofte vil analdildoer have en anden størrelse, både i længde og diameter, set i forhold til almindelige dildoer. Samtidig kan der være forskel på selve designet, da det ikke er nødvendigt med synlige årer osv.

  hvis dildoen er penisformet, dette skyldes at følsomheden i endetarmen ikke er så høj som den f.eks. er i skeden. Sidst men ikke mindst vil analdildoer oftest have simpelt, om end intet, design hvilket gør dem lettere at bruge i praksis

  Analdildo til begyndere – hvad skal man købe?

  Der findes mange forskellige analdildoer på markedet, nogle egner sig helt klart bedre til begyndere end andre. Som tidligere nævnt, anbefales det at man køber en mindre størrelse, der for det første ikke virker intimiderende på én og som samtidig ikke sprænger budgettet, hvis ikke man nyder følelsen af analsex. Dernæst kan man mange steder nu købe startsæt til begyndere med forskellige små størrelser og udformninger, således at man kan prøve sig frem og mærke efter, hvad der føles bedst.

  Er man typen, der ønsker at springe ud i det ukendte kan man købe en analdildo med vibrator, da følelsen af denne vil fjerne fokus fra, at noget er på vej ind gennem ringmusklen. Vibrationerne vil henlede tankerne på noget mere seksuelt fremfor den generthed mange føler de første gange, de forsøger sig med en analdildo

  Hvordan kommer man i gang med at bruge sin nye anal dildo?

  Først bør man forsøge sig med en velsmurt lillefinger, da ringmusklen skal vænnes til at udvide sig, start med at indføre 0,5-1 cm ad gangen og lad ringmusklen vænne sig til den nye udvidelse inden man fortsætter.

  Hvis følelsen af en lillefinger er behagelig og vækker lysten hos én, gentager man succesen med en dildo. Det anbefales at man finder en behagelig stilling og hvor man kan slappe af, enten liggende på maven eller stående på alle fire med let svaj i ryggen. Vejrtrækningen er også vigtig, da man slapper bedre af med dybe indåndinger.

  Skal analdildoen bruges til sexleg mellem to mennesker kan man også overveje at købe en model som strap on dildo