openworld logo

Bedste Analdildo: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde analdildo. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle analdildo tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Latex trusse med analdildo

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sexshop.dk.

Her kan “Latex trusse med analdildo” fås til 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt til analfans! Klassiske latextrusser med integreret anal dildo.
Giver et ægte højdepunkt i fetishgarderoben og forkæler dig samtidig med en intens bærekomfort.
Anal dildo: 14 cm lang, Ø 4 cm. Latex (lavet ved hjælp af naturgummilatex, der kan fo…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

2: Analdildo Anal Special

Anden anbefaling har vi fundet hos Sexshop.dk, hvor du kan købe Analdildo Anal Special til kun 215,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dildo som kan sættes om testikler og penis som en strap-on, så du bliver udstyret med to kæppe og kan fornøje hende i begge huller på engang Kan benyttes enten analt eller vaginalt, afhængig af hvilken stilling I indtager De to silikoneringe i bunden er…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

3: Penis-/testikelring med analdildo

 • Dagens pris: 152,15 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 152,15.
  Du sparer 26 kr. / 15 %
 • Fundet hos ORION Erotik Shop

Næste anbefaling er “Penis-/testikelring med analdildo”.

Dagens bedste tilbud på “Penis-/testikelring med analdildo” har vi fundet hos ORION Erotik Shop hvor prisen lige nu er 152,15 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Til standhaftig sandwich-sex Penis-/testikelring med analdildo.
Skub blot de to tilsvarende ringe over penis og testikler – og du er allerede udstyret med et stimulerende legetøj, der gør din partner og dig dobbelt glad! Penisring med klitorisstimulerings…

Se hos ORION Erotik Shop ❯❯

4: Analdildo med penisring

Sidste produkt på vores liste er Analdildo med penisring som vi har fundet til 359,- hos ORION Erotik Shop.

Forhandlerens beskrivelse:
Stimulerende partoy til den helt store lyst! Denne bøjelige analdildo med bølget skaft (en side) og udpræget penishovede kan mere end normale dildoer! Den har en integreret penisring og en klitorispirrer i haredesign, med fleksible ører! Dildo og pirredel…

Se hos ORION Erotik Shop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste analdildo i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse analdildo:

Dyreste Analdildo på listen er Analdildo med penisring fra ORION Erotik Shop med en pris på 359.00. Billigste udvalgte Analdildo er Penis-/testikelring med analdildo som du kan købe for 152.15 hos ORION Erotik Shop. Forskellen på de to priser er 206.85 kr. – de 4 Analdildo vi har fundet koster i gennemsnit 243.79 kr.
Ovenstående Analdildo data og priser er hentet fra 2 butikker (Sexshop.dk, ORION Erotik Shop). Alle Analdildo tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

En analdildo er for dig, som har frække lyster i form af anal penetration og stimulation. Dildoen er lige dét større end en analplug eller buttplug og giver dig dermed en større og for nogle en mere tilfredsstillende stimulation.

Skal man have analsex med sin partner, med penis penetration, er det smart at bruge en buttplug under forspillet, da ringmusklen vænner sig til udvidelsen, hvilket gør penetrationen lettere. Det anbefales dog ikke, at man springer direkte ud i at bruge buttplugs, da en analdildo gør det lettere for både modtageren og dennes ringmuskel at slappe af og vænne sig til følelsen. Men hvad mere skal du vide om dildoen og køb af disse? Læs med i vores guide herunder.  

You2Toys Anal Training Sæt

 • [afp id=’241′]

  Anal Fantasy Power Beads

 • [afp id=’242′]

  Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

 • [afp id=’243′]

  Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

 • [afp id=’244′]

  LELO Ella G-punkts Dildo

 • [afp id=’245′]

  Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

 • [afp id=’246′]

  Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

 • [afp id=’209′]

  Fun Factory Amor Stub dildo m. sugekop

 • [afp id=’225′]

  Icicles nr. 7 glasdildo m. stimulerende prikker

 • [afp id=’227′]

  Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

 • [afp id=’247′]

  Hvor stor en anal dildo skal man købe?

  Markedet for denne form for sexlegetøj er ekspanderet meget i de seneste 10-15 år. Derfor kan man hurtigt blive overvældet af de store størrelser, der oftest er dem, der sælges flest af. Dog bør man i første omgang forsøge sig med de mindre versioner af analdildoer, buttplugs eller analkæder før man vælger en kæmpedildo.

  Dette skyldes først og fremmest at man skal lade ringmusklen vænne sig til penetrationen gradvist før man går en størrelse op.

  Derudover kan man nemt skræmme sig selv og sin partner, hvis man i første omgang forsøger med en stor analdildo, grundet smertetærskel og grænseoverskridning

  Analdildo til mænd og kvinder – er der forskel?

  Som udgangspunkt er der ikke forskel på anal dildoer til mænd og kvinder. Der er dog en væsentlig forskel på, hvorfor mænd og kvinder køber en analdildo til sig selv. Kvinder bruger disse i forbindelse med onani eller samleje med en partner, da brugen af en analdildo giver følelsen af at være blokket ud, hvis der samtidig foregår vaginal penetration.

  Mænd derimod har flere fordele ved at bruge en analdildo, da mænds G-punkt er placeret ca. 5 cm.

  fra ringmusklen, bag prostata. Der er ingen sammenhæng mellem seksualitet og brug af analdildo, uanset ens køn

  Analdildo eller almindelig dildo – hvad er forskellen?

  Ofte kan man sagtens bruge almindelige dildoer til analt brug, dog er der visse forskelle på nogle af modellerne, der gør at analdildoer er at foretrække.

  Ofte vil analdildoer have en anden størrelse, både i længde og diameter, set i forhold til almindelige dildoer. Samtidig kan der være forskel på selve designet, da det ikke er nødvendigt med synlige årer osv.

  hvis dildoen er penisformet, dette skyldes at følsomheden i endetarmen ikke er så høj som den f.eks. er i skeden. Sidst men ikke mindst vil analdildoer oftest have simpelt, om end intet, design hvilket gør dem lettere at bruge i praksis

  Analdildo til begyndere – hvad skal man købe?

  Der findes mange forskellige analdildoer på markedet, nogle egner sig helt klart bedre til begyndere end andre. Som tidligere nævnt, anbefales det at man køber en mindre størrelse, der for det første ikke virker intimiderende på én og som samtidig ikke sprænger budgettet, hvis ikke man nyder følelsen af analsex. Dernæst kan man mange steder nu købe startsæt til begyndere med forskellige små størrelser og udformninger, således at man kan prøve sig frem og mærke efter, hvad der føles bedst.

  Er man typen, der ønsker at springe ud i det ukendte kan man købe en analdildo med vibrator, da følelsen af denne vil fjerne fokus fra, at noget er på vej ind gennem ringmusklen. Vibrationerne vil henlede tankerne på noget mere seksuelt fremfor den generthed mange føler de første gange, de forsøger sig med en analdildo

  Hvordan kommer man i gang med at bruge sin nye anal dildo?

  Først bør man forsøge sig med en velsmurt lillefinger, da ringmusklen skal vænnes til at udvide sig, start med at indføre 0,5-1 cm ad gangen og lad ringmusklen vænne sig til den nye udvidelse inden man fortsætter.

  Hvis følelsen af en lillefinger er behagelig og vækker lysten hos én, gentager man succesen med en dildo. Det anbefales at man finder en behagelig stilling og hvor man kan slappe af, enten liggende på maven eller stående på alle fire med let svaj i ryggen. Vejrtrækningen er også vigtig, da man slapper bedre af med dybe indåndinger.

  Skal analdildoen bruges til sexleg mellem to mennesker kan man også overveje at købe en model som strap on dildo

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk