openworld logo

Bedste Bad Kitty Vibrator: Se top 2 (opdateret august 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde Bad Kitty vibrator. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bad Kitty vibrator tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bad Kitty Strap-On Duo Dildo Med Vibrator

  • Dagens pris: 271,20 kr.
  • Fundet hos Alor.dk
  • Mærke: Bad Kitty

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Alor.dk.

Her kan “Bad Kitty Strap-On Duo Dildo Med Vibrator” fås til 271,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forkæl og bliv forkælet! Strap-on bælte med dobbelt vibrator Strap-On Duo fra Bad Kitty til lesbisk stødende fornøjelse og pegging til ham, imens bæreren af strap-on bæltet også bliver forkælet af vibrationer.
Massive vibratorer i et naturligt penis-look…

Se hos Alor.dk ❯❯

2: Bad Kitty Vibrator Strap-On Duo

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • Fundet hos Din6shop.dk
  • Mærke: Bad Kitty

Sidste produkt på vores liste er Bad Kitty Vibrator Strap-On Duo som vi har fundet til 349,- hos Din6shop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Rød strap-on vibrator med dobbelpenis.Den korte der skal tilfredsstille hende er 10 cm lang og den lange der skal tilfredsstille partneren er 18 cm lang og begge har en diameter på cirka 2,5 – 3 cm .Elastikbåndet til og spænde den fast med kan justeres vi…

Se hos Din6shop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bad Kitty vibrator i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bad Kitty vibrator:

Dyreste Bad Kitty Vibrator på listen er Bad Kitty Vibrator Strap-On Duo fra Din6shop.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Vibrator er Bad Kitty Strap-On Duo Dildo Med Vibrator som du kan købe for 271.20 hos Alor.dk. Forskellen på de to priser er 77.8 kr. – de 2 Bad Kitty Vibrator vi har fundet koster i gennemsnit 310.1 kr.
Ovenstående Bad Kitty Vibrator data og priser er hentet fra 4 butikker (Alor.dk, Sexshop.dk, ORION Erotik Shop, Din6shop.dk). Alle Bad Kitty Vibrator tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vibrator guides:

Fandt du ikke det rigtige Vibrator blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vibrator:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk

Mere med Bad Kitty:

Er du vild med Bad Kitty, men Vibrator var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bad Kitty: