openworld logo

Bedste Bækkenbundskugler: Se top 8 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde bækkenbundskugler. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bækkenbundskugler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pillow Talk – Frisky Bækkenbundskugle Sæt

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 429.00, nu kun 299,-.
  Du sparer 130 kr. / 30 %
 • Fundet hos DreamDirty.dk

Vores første anbefaling er “Pillow Talk – Frisky Bækkenbundskugle Sæt” som lige nu er på tilbud hos DreamDirty.dk.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 299,- – en besparelse på 130 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Optimer din bækkenbundstræning ved at kombinere dine knibeøvelser med et super lækkert bækkenbundskugle sæt fra kvalitetsbeviste PILLOW TALK.
Ved effektiv bækkenbundstræning vil du opnå en strammere og stærkere bækkenbund, og på den måde en øget sensitivi…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: You2Toys – Twin Balls Bækkenbundskugler

Anden anbefaling har vi fundet hos DreamDirty.dk, hvor du kan købe You2Toys – Twin Balls Bækkenbundskugler til kun 85,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kombiner dine knibeøvelser med Twin Balls Bækkenbundskuglerne fra kvalitetsbeviste You2Toys, og mærk hurtigt hvordan din bækkenbund styrkes og strammes.
Ved optimal bækkenbundstræning vil du hurtigt opleve mere nydelse under samleje.
Bækkenbundskugler er…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

3: Black Velvets – Dobbelt Bækkenbundskugle

 • Dagens pris: 119,20 kr.
 • Fundet hos Alor.dk

Næste anbefaling er “Black Velvets – Dobbelt Bækkenbundskugle”.

Dagens bedste tilbud på “Black Velvets – Dobbelt Bækkenbundskugle” har vi fundet hos Alor.dk hvor prisen lige nu er 119,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Effektiviser din bækkenbundstræning med Black Velvet fra kvalitetsbeviste You2Toys.
Kombiner knibeøvelserne med en dobbelt bækkenbundskugle og opnå en stærkere og strammere bækkenbund.
Ved bækkenbundstræning med Black Velvet, vil du hurtigt opleve en øget…

Se hos Alor.dk ❯❯

4: Nature Skin – Naturlige Bækkenbundskugler

Produkt nummer 4 på vores “bækkenbundskugler-liste” er Nature Skin – Naturlige Bækkenbundskugler som du lige nu kan købe for 149,- hos DreamDirty.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Forbedre dit sexliv med bækkenbundskugler fra Nature Skin Der er mange gode grunde til at træne sin bækkenbund! God bækkenbundstræning er en sikker vej til et bedre sexliv.
Ved at styrke og træne sin bækkenbund, øges sensitiviteten forneden, hvilket skab…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

5: Trinity Vibes Ben-Wa Ball Bækkenbundskugler – Sølv

 • Dagens pris: 69,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99.00, nu kun 69,-.
  Du sparer 30 kr. / 30 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer med Ben-Wa Balls bækkenbundskuglerne fra Trinity Vibes. Indfør kuglerne i vagina og klem om dem med dine muskler, for effektiv bækkenbundstræning. Læger, jordemødre og sexologer er enige om, at…

Se hos Sinful.dk ❯❯

6: Tracy´s Dog Tracy's Dog Ami Ben Wa Bækkenbundskugler Sæt – Pink

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499.00, nu kun 349,-.
  Du sparer 150 kr. / 30 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette Ami Ben Wa sæt fra Tracys dog får du et farverigt træningssæt til din bækkenbund.
De tre bækkenbundskugler i forskellige størrelser og tyngder har alle et ergonomisk design og kan nemt indføres og fjernes igen takket være den praktiske silikones…

Se hos Sinful.dk ❯❯

7: Fifty Shades of Grey – Silver Jiggle Bækkenbundskugler

 • Dagens pris: 123,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149.00, nu kun 123,-.
  Du sparer 26 kr. / 17 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Effektiviser dine knibeøvelser med et par super lækre bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey Serien.
Opnå en optimal bækkenbundstræning og oplev hurtigt en strammere og stærkere bækkenbund.
Ved at træne din bækkenbund vil du opleve en øget sensitivite…

Se hos Sinful.dk ❯❯

8: Mystim Unplain Jane Single Elektro Bækkenbundskugle – Sort

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 349.00, nu kun 299,-.
  Du sparer 50 kr. / 14 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Sidste produkt på vores liste er Mystim Unplain Jane Single Elektro Bækkenbundskugle – Sort som vi har fundet til 299,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Er du klar til effektiv træning af dit underliv og endnu kraftigere orgasmer? Så træn med Mystim Unplain Jane Single Elektro Bækkenbundskugle. Unplain Jane er ikke som alle de andre.
Med sin EMS (Elektrisk Muskel Stimulation) træning, der oprindeligt var…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bækkenbundskugler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bækkenbundskugler:

Dyreste Bækkenbundskugler på listen er We-Vibe Bloom Bækkenbundskugler og Vibrator fra SMRS.dk med en pris på 969.00. Billigste udvalgte Bækkenbundskugler er Trinity Vibes Ben-Wa Ball Bækkenbundskugler – Sølv som du kan købe for 69.00 hos Sinful.dk. Forskellen på de to priser er 900 kr. – de 8 Bækkenbundskugler vi har fundet koster i gennemsnit 3084.12 kr.
Ovenstående Bækkenbundskugler data og priser er hentet fra 13 butikker (DreamDirty.dk, Alor.dk, ORION Erotik Shop, Sinful.dk, AltErTysTys.dk, Mshop.dk, Secretly.dk, Sexshop.dk, Plusshop.dk, Med24, SMRS.dk, Funtoys, Din6shop.dk). Alle Bækkenbundskugler tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bækkenbundskugler guides:

Fandt du ikke det rigtige Bækkenbundskugler blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bækkenbundskugler:

Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen via snore. Oftest vil man finde to sammenhængende kugler, dog findes der også sæt med tre eller fire kugler. Disse kaldes også kegelballs og findes i forskellige størrelser, vægtklasser og materialer.

Har man hørt om bækkenbundskugler fra film eller skønlitteratur vil man oftest føle sig tiltrukket af dem lavet af rustfrit eller kirurgisk stål. Dog findes der også nogle fremstillet af silikone, hvilket oftest er de første man ser på hjemmesider.

Bækkenbundskugler kan bruges til forskellige ting, hovedfunktionen ved disse er dog at træne sin bækkenbund, således at man får styrket denne ’usynlige’ muskel i underlivet. Der kan være flere grunde til at gøre dette, enten fordi man for nyligt har gennemgået en fødsel og ønsker sin elasticitet tilbage, eller fordi man ønsker at holde underlivet stramt og sexet i forbindelse med samleje med ens partner

Bad Kitty Heavy Metal Bækkenbundskugler

 • [afp id=’248′]

  Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk

 • [afp id=’249′]

  Bækkenbundskugler 3 stk medicinsk silikone

 • [afp id=’250′]

  Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

 • [afp id=’251′]

  Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

 • [afp id=’252′]

  PlayCandi Beanz Bækkenbundskugler

 • [afp id=’253′]

  Satisfyer Bækkenbundskugler dobbelt 3 stk

 • [afp id=’254′]

  Trænings boksen – Træn din bækkenbund

 • [afp id=’255′]

  LELO Luna Beads Bækkenbunds Træningskugler

 • [afp id=’256′]

  Svakom Nova bækkenbundskugler

 • [afp id=’257′]

  Hvilke bækkenbundskugler skal man købe?

  Er man nybegynder bør man starte med at købe bækkenbundskugler, der har en større diameter og en forholdsvist lille vægt.

  Diameteren er medvirkende til om kuglerne er nemme eller svære at holde fast på, når først de er på plads. Som nybegynder bør man starte med bækkenbundskugler, der har en vægt på mellem 60-80 gram, hvilket ikke lyder som meget, men som føles tungt når først kuglerne er på plads. Har man førhen trænet sin bækkenbund kan man sagtens vælge nogle kegelballs, der har en mindre diameter og en tungere vægt, da disse vil øge presset på muskulaturen.

  For trænede underliv bør man vælge dem med en diameter under 3 cm og en vægt over 85 gram, på denne måde vil man blive tvunget til at lave dybere knibeøvelser for at holde kuglerne på plads. Ved tvivl kan man altid kontakte sælgere af bækkenbundskugler for vejledning

  Skal man vælge bækkenbundskugler med eller uden vibrator?

  Når man træner sit underliv kan man kombinere træningen med fornøjelse på en måde som man ikke kan i et fitnesscenter. Der findes efterhånden flere forskellige varianter af bækkenbundskugler med vibrator på de forskellige hjemmesider og i butikkerne, der vækker nysgerrigheden hos de danske kvinder, lidt ligesom det kendte tenga æg. Disse kugler er ikke kun ideelle til træningen, men kan også sørge for at denne afsluttes med en lille præmie, bestående af fantastisk massage og orgasmer.

  For de fleste kvinders tilfælde vil sexdrivet blive vækket under træning med bækkenbundskugler, dette er en helt normal reaktion for de fleste

  Kan jeg tillade mig at købe bækkenbundskugler til min partner?

  Uanset hvilken form for gave man ønsker at give sin partner, kæreste, forlovede eller kone, bør man naturligvis have hendes tanker, værdier og grænser in mente. Dog er langt de fleste kvinder åbne for denne type gave, grundet omtalen af sexlegetøj i nyere skønlitteratur, film og medier. Køber man bækkenbundskugler til sin kvinde, bør man dog kun gøre dette, hvis det er et emne, der har været diskuteret på forhånd. Visse hjemmesider leverer disse produkter i forførende gaveæsker, og kan evt. kombineres med et par bundløse trusser

  Hvordan træner jeg med mine nye bækkenbundskugler?

  Brug altid en smule glidecreme i forbindelse med isætning af kegelballs, da disse ellers kan være svære at få ind gennem skedeåbningen. Derefter skal man starte med sine knibeøvelser, hvilke skal starte bagfra. Dette vil sige at man skal starte med at knibe sammen ved anus og forsøge at få denne sammentrækning af musklerne til at bevæge sig ind- og opad mod skeden.

  Man er ikke i tvivl om at man gør det rigtigt eller forkert, da man kan mærke om man ’får fat’ omkring bækkenbundskuglerne eller ej. Knib musklerne sammen i 5-10 sekunder og hold pause i samme tidsinterval

  Bækkenbundskugler video guide

  I nedenstående videoer kan du se både hvordan du træner med dine bækkenbundskugler og en test af nogle af de forskellige modeller der findes: https://youtu.be/tamlvvgp-P8 https://youtu.be/OS3iZTfxvT8 https://youtu.be/iX_0UKb8CHU https://youtu.be/sPTTnQ3l954

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk