openworld logo

Bedste Blindfold: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde blindfold. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle blindfold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bad Kitty – Satin Fiksering & Blindfold Sæt

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.00, nu kun 199,-.
    Du sparer 30 kr. / 13 %
  • Fundet hos DreamDirty.dk
  • Mærke: Bad Kitty

Vores første anbefaling er “Bad Kitty – Satin Fiksering & Blindfold Sæt” fra mærket Bad Kitty.

Produktet er lige nu på tilbud hos DreamDirty.dk hvor prisen er sat ned fra 229.00 til 199,- – en besparelse på 30 kr. / 13 %

Forhandlerens beskrivelse:
Fiksering & Blindfold Sæt i højkvalitets satin Alle elsker kvalitet! Også når det kommer til erotisk legetøj.
Kvalitet er bestemt ikke en underdrivelse, når det kommer til Bad Kitty€™ Fiksering & Blindfold sæt.
Sættet indeholder 5 bånd i blankt, smukt o…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: Blindfold i dobbeltpakke

Anden anbefaling har vi fundet hos ORION Erotik Shop, hvor du kan købe Blindfold i dobbeltpakke til kun 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Til frække blindebuk lege! Når du bærer en af disse uigennemsigtige stofmasker vil du føle berøringer meget mere intensivt end normalt, da man sensibiliserer alle andre sanser, når man “slukker for øjnene! Det er simpelthen noget, du er nødt til at prøve!…

Se hos ORION Erotik Shop ❯❯

3: Strict – Justerbar Harness med Blindfold og Gagball

Næste anbefaling er “Strict – Justerbar Harness med Blindfold og Gagball”.

Dagens bedste tilbud på “Strict – Justerbar Harness med Blindfold og Gagball” har vi fundet hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kombiner jeres frækkeste fantasier med en harness der både inkluderer blindfold og gagball. Du vil opleve en harness der er lavet af blødt imiteret læder i høj kvalitet, der med garanti føles behageligt mod huden.
Mørklæg din partner og oplev hvordan alle…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

4: Fifty Shades of Grey Play Nice Blindfold

Sidste produkt på vores liste er Fifty Shades of Grey Play Nice Blindfold som vi har fundet til 69,- hos AltErTysTys.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Noble basic til spændende spil uden for de gængse stier! Elegant Play Nice Satin Blindfold øjenmaske fra Fifty Shades of Grey lavet af sølvfarvet satin med fine sorte øjenvippespidser.
Helt uigennemsigtig og let polstret, samt med en bred elastisk hovedbø…

Se hos AltErTysTys.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste blindfold i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse blindfold:

Dyreste Blindfold på listen er Babydoll med Håndlænker, Halsbånd og Blindfold fra SMRS.dk med en pris på 689.00. Billigste udvalgte Blindfold er Blindfold i dobbeltpakke som du kan købe for 49.00 hos ORION Erotik Shop. Forskellen på de to priser er 640 kr. – de 4 Blindfold vi har fundet koster i gennemsnit 1453.5 kr.
Ovenstående Blindfold data og priser er hentet fra 10 butikker (DreamDirty.dk, ORION Erotik Shop, AltErTysTys.dk, Sinful.dk, Mshop.dk, Sexshop.dk, Plusshop.dk, Med24, SMRS.dk, Cherries.dk). Alle Blindfold tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blindfold guides:

Fandt du ikke det rigtige Blindfold blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blindfold:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk