openworld logo

Bedste Bundløse Trusser: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde bundløse trusser. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bundløse trusser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cottelli – Skolepige Uniform m. Bundløse Trusser

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 279.00, nu kun 199,-.
  Du sparer 80 kr. / 28 %
 • Fundet hos DreamDirty.dk

Vores første anbefaling er “Cottelli – Skolepige Uniform m. Bundløse Trusser” som lige nu er på tilbud hos DreamDirty.dk.

Her er prisen sat ned med 28 % og kan altså fås for kun 199,- – en besparelse på 80 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Af nedenstående kan du læse de vejledende mål. Specifikke mål (CM): S: Tøjstørrelse: 36/38 Bryst: 82-89 Talje: 65-73 Hofter: 92-98 M: Tøjstørrelse: 40/42 Bryst: 90-97 Talje: 74-81 Hofter: 99-104 L: Tøjstørr…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: Mandy Mystery – Bundløse Trusser

Anden anbefaling har vi fundet hos DreamDirty.dk, hvor du kan købe Mandy Mystery – Bundløse Trusser til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bundløse trusser fra Mandy Mystery – Ophidsende design Har du før købt eller kigget efter erotisk lingeri, så er der en stor sandsynlighed for, at du er stødt på navnet Mandy Mystery.
De har efterhånden gjort sig et stort navn på markedet for lingeri,…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

3: Cottelli – Bundløse Trusser m. Hofteholder

Næste anbefaling er “Cottelli – Bundløse Trusser m. Hofteholder”.

Dagens bedste tilbud på “Cottelli – Bundløse Trusser m. Hofteholder” har vi fundet hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kvalitets sæt fra Cottelli Lingerie Cottelli er anerkendte i hele verden for deres store udvalg af erotisk lingeri, der alt sammen er kendetegnet af høj kvalitet og smukt design.
Har man før købt erotisk undertøj, så er man med stor sandsynlighed stødt p…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

4: Baci Lacy Queen Size Kvart BH Med Bundløs Trusse

 • Dagens pris: 198,40 kr.
 • Fundet hos Alor.dk

Sidste produkt på vores liste er Baci Lacy Queen Size Kvart BH Med Bundløs Trusse som vi har fundet til 198,40 hos Alor.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette frække og forførende lingeri sæt fra Baci i sorte blonder fra top til tå er perfekt inde under festkjolen – tilmed hjælper cincheren med at fremhæve taljen og giver en flad mave. Sættet indeholder en feminin balconette bh som får din barm til at vi…

Se hos Alor.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bundløse trusser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bundløse trusser:

Dyreste Bundløse Trusser på listen er Åbn skåle bralette top & bundløse trusser sæt fra Cherries.dk med en pris på 629.00. Billigste udvalgte Bundløse Trusser er Bundløs trusse blonde S – Rød som du kan købe for 69.00 hos Mshop.dk. Forskellen på de to priser er 560 kr. – de 4 Bundløse Trusser vi har fundet koster i gennemsnit 2384.6 kr.
Ovenstående Bundløse Trusser data og priser er hentet fra 9 butikker (DreamDirty.dk, Alor.dk, AltErTysTys.dk, Sinful.dk, ORION Erotik Shop, Mshop.dk, Sexshop.dk, SMRS.dk, Cherries.dk). Alle Bundløse Trusser tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Man skal blot kigge 100 år tilbage i tiden for at se de mange krumspring kvinderne gjorde, for at få opmærksomheden fra den mand de var tiltrukket af. Kvinders sexede undertøj har altid været en visuel præmie, der kunne gives til den heldige vinder, der med snilde og forførelse fik smidt skoende indenfor

Bundløse trusser

I dag er en af de store ting bundløse trusser, der findes i en bred vifte af design, alt fra sexet, til pirrende og endda til dagligt brug.

For at kunne vælge de rigtige bundløse trusser skal man blot spørge sig selv om grunden til, hvorfor man ønsker at købe disse. Har man først svaret på dette spørgsmål vil man hurtigt kunne til- og fravælge i det store sortiment, der findes i butikkerne og på internettet.

Det gælder om at springe ud i det og afprøve sine egne grænser med frækt undertøj.  

Sorte bundløse trusser med frækt design

 • Cottelli Perle Orgasme G-Streng

 • Nortie Malin Bundløs Orgasme Perle G-Streng

 • Cottelli Bundløs Blonde Hipster

 • Baci Lace Up Rød Bundløs G-streng Med Satinbånd

 • Mandy Mystery Line åben g-streng

 • Dreamgirl Open Crotch Bundløs Hipster

 • Bundløse læder trusser

 • Baci Rose Hvide Bundløse Trusse

 • Hvide blondetrusser med åbent skridt

 • Hvad er en bundløs trusse?

  Som ordet så fint beskriver er bundløse trusser undertøj til kvinder, der mangler bunden. Med bunden menes oftest det stykke stof, der dækker stykket fra det nederste af venusbjerget til numsen. Der findes dog forskellige typer af bundløse trusser alt efter hvor frække man ønsker at disse skal være.

  De bundløse trusser sås først i porno- og stripper branchen, hvor kvinderne hér fandt en ny måde at lokke kunderne til, ved at lokke med noget, der indtil da havde været skjult bag tyndt stof. Når man køber en bundløs trusse vil denne være af god stofkvalitet og føles behagelig

  Hvilken type bundløse trusser skal jeg købe?

  Hvis man aldrig før har prøvet at gå med bundløse trusser men kun med frækt lingeri kan man altid starte med et par, der er meget diskrete i deres form. Man bør dog ”passe på”, for det kan hurtigt blive vanedannende at gå commando, da langt de fleste vil nyde den frihed man føler, når ens køn er bart. Har man derimod oplevet den frihed man får af at gå med bundløse trusser og ønsker at tilføje endnu et element at forførelse og lyst, kan man vælge ét eller flere af de design, hvor der i ’hullet’ af trussen er påsyet en perlekæde eller andet pirrende, der vil vække ens lyster. Der findes dog mange variationer i sortimentet, herunder hører også vibrerende trusser, hvor der i designet er indtænkt en lille lomme, hvori man kan sætte en såkaldt bullet vibrator. Disse vibrerende trusser fås med og uden fjernbetjening

  Hvad taler for at købe en bundløs trusse?

  Langt de fleste kvinder har prøvet at sex skulle gå lidt stærkt, enten fordi man ikke havde meget tid, eller, fordi lysten var så stor, at man ikke havde tid til at få tøjet ordentligt af.

  Men dét at have et par trusser siddende og gnave i låret, fordi de er skubbet til side, er rart for de færreste, derfor er bundløse trusser et hit, hvis man har problemer med at lade sin partner være. Der er dog andre praktiske ting ved bundløse trusser; f.eks. anbefaler læger og fagprofessionelle at man sover nøgen om natten.

  Dette giver kroppen mulighed for at lufte ud og slappe af i slimhinder og hud efter at have været indespærret bag tøj hele dagen. Dog er der nogle kvinder, der ikke kan lide at sove uden trusser, da de føler at de mister trygheden ved undertøjet.

  Hér er bundløse trusser vejen frem, da det giver trygheden af at have tøj på, men samtidig muligheden for at kroppen kan ånde. Langt de fleste køber bundløse trusser for at optimere sexlivet – dog kan man også lære mere om sig selv og sin krop ved at udforske denne type undertøj

  Bundløs trusse – bomuld, blonde eller spandeks?

  Sortimentet er stort på dette marked, derfor kan man som kvinde frit vælge den type stof som man finder behagelig og komfortabel.

  At have bundløse trusser på, kan være en udfordring for selv den mest selvsikre kvinde, derfor bør man starte med en ’trænings-trusse’ af bomuld og senere købe andre former for tekstiler såsom blonde, spandeks eller læder.

  Brugen af ens trusser spiller naturligvis også ind i valget af tekstil – en dominatrix i latextøj af lak og læder virker måske ikke så skræmmende med bomuldstrusser, heller ikke selvom de er bundløse

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk