openworld logo

Bedste Buttplug: Se top 5 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde buttplug. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle buttplug tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: PlayHard – Slim Buttplug Large

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos DreamDirty.dk.

Her kan “PlayHard – Slim Buttplug Large” fås til 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du en utrolig lækker Butt Plug.
Der er tale om en stor Butt Plug da den har en indsættelses længde på 13 cm. og bredde på 3,5 cm. Derfor anbefales den til erfarne indenfor anal sex universet.
Fremstillet af kvalitets silikone, så har den en utroli…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: PlayHard – Slim Buttplug Medium

Anden anbefaling har vi fundet hos DreamDirty.dk, hvor du kan købe PlayHard – Slim Buttplug Medium til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kvalitets butt plug i størrelse medium fra PlayHard-serien, som uden tvivl kan løfte anal klimaks til helt nye højder.
Plugget er velegnet til begyndere såvel som erfarne inde for anal stimulation.
PlayHard’ Butt Plug har en smal stamme, hvilket er med ti…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

3: Mister B Oppustelig Buttplug – Sort

Næste anbefaling er “Mister B Oppustelig Buttplug – Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Mister B Oppustelig Buttplug – Sort” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne oppustelig buttplug er ideel til dig, der ønsker meget fylde bagtil. Påfør glidecreme og sæt pluggen op.
Derefter pumpes der i det runde håndtag, indtil  den ønskede størrelse er opnået.
Buttpluggen er lavet af latex og er meget robust. For a…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Perfect Fit Tunnel Buttplug Medium Clear – Klar

Produkt nummer 4 på vores “buttplug-liste” er Perfect Fit Tunnel Buttplug Medium Clear – Klar som du lige nu kan købe for 299,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Perfect Fit Tunnel pluggen er ideel til dig, som drømmer om at tage dine anal lege til et nyt level. Den lækre anal plug er gennemsigtig og har et indre hulrum for at skabe en pirrende følelse af både at være udstillet og udspilet. Brug den som led i ki…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Rimba Tail Buttplug Small – Sølv

Sidste produkt på vores liste er Rimba Tail Buttplug Small – Sølv som vi har fundet til 449,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Rimba Tail Buttplug Small er en smuk anal plug i stål, som har en blød hale af kunstpels.  Buttpluggen er ideel til frække og forførende dominans, hvor den ene af jer lader sig underkaste.  Fordi denne Tail Buttplug er fremstillet i stål, give…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste buttplug i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse buttplug:

Dyreste Buttplug på listen er We-Vibe Ditto Anal Buttplug Vibrator med App og Fjernbetjening fra Funtoys med en pris på 1796.00. Billigste udvalgte Buttplug er Black Velvets Small Silikone Buttplug som du kan købe for 60.00 hos Alor.dk. Forskellen på de to priser er 1736 kr. – de 5 Buttplug vi har fundet koster i gennemsnit 3378.72 kr.
Ovenstående Buttplug data og priser er hentet fra 9 butikker (DreamDirty.dk, Sinful.dk, Alor.dk, Mshop.dk, ORION Erotik Shop, Sexshop.dk, Funtoys, Din6shop.dk, SMRS.dk). Alle Buttplug tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Buttplug guides:

Fandt du ikke det rigtige Buttplug blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Buttplug:

Der findes mange måder, hvorpå du kan udfordre din egen seksualitet samt både egne og din partners grænser. Ét af de mest populære former for sexlegetøj på markedet er buttplugs, der især er blevet kendt via sm miljøet, pornoindustrien samt den nye genre af skønlitteratur, hvor især kvinder læser om ’det frække ukendte’. En buttplug er et legetøj, typisk fremstillet af gummi, latex, plast eller metal, som indføres i numsen under forspil.

En buttplugs oprindelige funktion er at udvide ringmusklen og det nederste af endetarmen således at penetrering bliver nemmere og mindre smertefuldt efterfølgende

Baseks Jewel Butt Plug Medium

 • [afp id=’207′]

  Sinful Triple Fun Anal Training Sæt

 • [afp id=’208′]

  Lille stål butt plug med diamant

 • [afp id=’215′]

  You2Toys Black Velvet lille

 • [afp id=’216′]

  Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

 • [afp id=’209′]

  Sinful Jewel Silikone Butt Plug Large

 • [afp id=’210′]

  Vive Zesiro Genopladelig Silikone Buttplug

 • [afp id=’219′]

  Icicles No. 49 Mundblæst Glas Buttplug

 • [afp id=’220′]

  Queeny Love Clear Blue buttplug

 • [afp id=’217′]

  We-Vibe Ditto Anal Buttplug Vibrator

 • [afp id=’218′]

  Baseks Begynder Butt Plug Trænings Sæt

 • [afp id=’211′]

  Sinful Slim Butt Plug Small

 • [afp id=’212′]

  Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt

 • [afp id=’213′]

  Axus Lite begynder buttplug

 • [afp id=’214′]

  Hvilken buttplug skal jeg købe?

  Markedet for sexlegetøj er stort, derfor må man tænke i erfaring når man investerer i nyt legetøj som f.eks.

  buttplugs. Det er naturligvis vigtigt, at man starter med en af de små størrelser, hvis man ikke er vant til anale lege og udforskning af dette intime område. Derudover skal man være opmærksom på materialet, da nogle mennesker er allergiske overfor den type latex, der bruges.

  Nogle steder kan man være heldig at finde et sæt med buttplugs, således at man ikke kun får én størrelse, men kan eksperimentere. Køb som tommelfingerregel dén buttplug, der tænder dig, da denne vil vække dine lyster yderligere, hvilket gør det mere trygt at tage den i brug. Man skal ikke lade sig skræmme af størrelserne, da der både findes nogle, på størrelse med en finger og nogle på størrelse med en knyttet næve. Lad fantasien sætte grænsen under købet

  Kan en nybegynder bruge de oppustelige buttplugs?

  En af de store ting på sexmesser landet over, er oppustelige buttplugs. Disse egner sig til både nybegyndere og øvede brugere af denne type legetøj.

  Dog er disse især gode for nybegyndere da man selv har en indflydelse på, hvor meget plads ens nyindkøbte buttplug skal optage. Dette er også en gode start for par, der ønsker at udforske deres egne og hinandens grænser, da man kan være to om oplevelsen. Sexlivet får en snert af magtfordeling, hvis man giver sin partner pumpe-delen, da det så er ham eller hende, der bestemmer slagets gang.

  Bliver sex bedre, hvis jeg køber en buttplug? Mange vælger at købe buttplugs for at forsøge at få mere ud af den seksuelle oplevelse og naturligvis få mere eksplosive orgasmer med eller uden deres partner. En buttplug er formet som en blanding af en diamant og en pyramide, med en spids i den ene ende, der udvider sin form og derfor er tykkest på midten, hvorefter den snævrer ind igen og ender med en flad plade. Dobbeltpenetrering er ofte nøgleordet i både kvinders og mænds fantasier, men det har en tydelig effekt på sexlivet og antallet af orgasmer

  Hvordan får jeg mest ud af den buttplug jeg har købt?

  Man bør aldrig undersøge markedet for buttplugs uden også at skele til markedet for glidecremer.

  I forbindelse med brug af ens nyindkøbte buttplug bør man samtidig bruge en ikke-vandbaseret glidecreme. Disse vil oftest blive vist under fanen ’andre brugere har også set på’, når man nærstuderer ens ønskede buttplug på skærmen.

  Man bør altid starte med en af de mindre modeller, dog kan man hurtigt bestille flere hjem i andre størrelser, designs og materialer, når man opdager den nydelse man får af at være fyldt ud

  Hvad gør jeg, hvis jeg vil bruge min buttplug inden/under sex?

  Mange bruger deres buttplug flittigt, både før, under og endda efter sex.

  Bruger man den i forbindelse med forspillet er et oftest, fordi man har en fantasi om at udvide ringmusklen nok til at der er plads til penetration med en analdildo eller en større pik. Dog er der også nogle, der nyder at lade deres buttplug sidde under sex og derfor får følelsen af at være blokket ud, når penis penetrerer skeden samtidig med at buttpluggen sidder, hvor den skal.

  Igen er der nogle, der under efterspil indfører en buttplug samtidig med at klitoris bearbejdes, dette skyldes at nogle kvinder har sværere ved at nå klimaks, samt at nogle homoseksuelle mænd godt kan lide følelsen af at være fyldt ud mens deres partner giver et blowjob eller en håndtrold.

  Buttplugs kan bruges af både kvinder og mænd, uanset seksualitet og fantasier

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk