Openworld.dk » Alle guides » Erotisk legetøj og tilbehør » Elektrosex

Bedste Elektrosex: Se top 12

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde elektrosex. Vi har udvalgt de 12 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 12 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på elektrosex | ✅ Elektrosex-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Shock Therapy Elektrosex Sæt – Black

 • Dagens pris: 293,30 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 419,-, nu kun 293,30.
  Du sparer 125 kr. / 30 %
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Shock Therapy Elektrosex Sæt – Black” som lige nu er på tilbud hos Sinful.dk.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 293,30 – en besparelse på 125 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dit sexliv en "opladning" med Fetish Fantasy Shock Therapy elektro-sex sæt.
Shock Therapy Kittet er perfekt til dig, der vil prøve elektro-stimulation for første gang.
Med få knapper er den simpel at bruge, og det er let at læse på skærmen,…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit – Rød

 • Dagens pris: 1595,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farver: Neon, Rød, Violet

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit – Rød til kun 1595,- kr.

 • Elektrisk Violet Wand til sex
 • Trinløs justering af intensitet
 • 5 forskellige udskiftelige hoveder med lys
 • God med massageolie på krop
 • Perfekt til at udforske elektrisk stimulation

Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit – Rød er et spændende produkt, der kan tilføre en ny dimension til dit sexliv. Denne elektriske Violet Wand fra KinkLab skaber en elektrisk afladning hen over overfladen på huden, enten når den holdes på et punkt eller bevæges rundt på kroppen. Violet Wand har en trinløs justering, der starter med en helt blid oplevelse og gradvist bliver mere varm og intens.

Med dette kit medfølger der 5 forskellige hoveder, som kan skiftes ud med hinanden for at give en forskellig oplevelse og pirring. Farven i hovederne lyser op, når de berører huden, og den elektriske afladning opstår. Hvis du vælger det røde og sorte skaft, lyser hovederne lilla, mens de lyser rødt, hvis du vælger det hvide skaft.

Du kan med fordel bruge wanden på en krop, der er smurt ind i massageolie, da det øger intensiteten og giver mulighed for en pirrende massage. Du kan også bruge Violet Wand sammen med Kinklab Power Tripper, som gør det muligt at skabe elektriske impulser mellem din hånd og din partners krop.

Dette produkt er perfekt til dem, der ønsker at udforske elektrisk stimulation og tilføje en ny dimension til deres sexliv. Det er vigtigt at læse og følge instruktionerne nøje for at sikre en sikker og behagelig oplevelse.

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit – Hvid

 • Dagens pris: 1595,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farver: Violet, Neon, Hvid

Næste anbefaling er “Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit – Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit – Hvid” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 1595,- kr.

 • Elektrisk Violet Wand til sex
 • 5 forskellige hoveder med forskellige oplevelser
 • Trinløs justering af intensiteten
 • Kan bruges sammen med massageolie
 • Spændende og pirrende stimulation til sexlivet

Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit i hvid farve er et spændende og unikt produkt, der kan tilføre en helt ny dimension til dit sexliv. Denne elektriske Violet Wand fra KinkLab skaber en elektrisk afladning hen over overfladen på huden, uanset om den holdes på et punkt eller bevæges rundt på kroppen. Violet Wand har en trinløs justering, der starter med en blid oplevelse og gradvist bliver mere varm og intens.

Det medfølgende kit indeholder 5 forskellige hoveder, som hver giver en forskellig oplevelse og pirring. Hovederne lyser op i forskellige farver, når de berører huden, og den elektriske afladning opstår. Hvis du vælger det hvide skaft, vil hovederne lyse rødt, mens de vil lyse lilla, hvis du vælger det røde og sorte skaft.

Denne Violet Wand kan med fordel bruges sammen med massageolie, da det øger intensiteten og giver mulighed for at give hinanden en pirrende massage. Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit kan også bruges sammen med Kinklab Power Tripper, der gør det muligt at skabe elektriske impulser mellem din hånd og din partners krop.

Alt i alt er Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit en spændende og pirrende måde at udforske elektrisk stimulation på, og den er perfekt til dem, der ønsker at tilføre lidt ekstra krydderi til deres sexliv.

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator – Sort

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “elektrosex-liste” er Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator – Sort som du lige nu kan købe for 699,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Med prikkende strømimpulser gennem bagdøren! Quattro-polær analplug Twisting Tom til stimulerende strømenhed Tension Lover eller Pures Vibes fra Mystim. Anatomisk perfekt formet til samtidig stimulering af prostata og perineum. Flex & Stay, så den kan bøj…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Elektrosex Penis E-Bånd

Forhandlerens beskrivelse:
Sættet består af 2 elastiske bånd, der kan lægges omkring penis/testikler på forskellige måder, alt efter hvilken form for stimulation du ønsker.
Tænd for strømmen og nyd den lidt anderledes stimulation og indstil strømstryrken så hårdt, som du selv ønske…

Se hos Din6shop.dk ❯❯

6: O(h!)-thello Mystim Elektrosex Dildo

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk flot sølvfaarvet metal-dildo der både kan anvendes anat og vaginalt.  Den bløde runde former, gør den meget behagelig trods den hårde overflade, og ud over at være en fantastisk dildo kan den også tilsluttes et elektrosex sæt og afgive ophidsen…

Se hos Din6shop.dk ❯❯

7: Elektrosex Barry Bite Bipolare Klemmer

Forhandlerens beskrivelse:
Elektrosex Barry Bite Bipolare Klemmer bruges sammen med elektrosættet og afgiver kun impulser, når det er tilsluttet.
Sæt klemmerne i brysterne, pungen, skamlæber, eller hvor du end måtte lyste og nyd impulserne. Materiale Klemmerne har forgyldte klemmet…

Se hos Din6shop.dk ❯❯

8: Mystim Elektrosex Adapterkabel

Forhandlerens beskrivelse:
Adapterkabel til alle "Mystim"-produkter….

Se hos Din6shop.dk ❯❯

9: Tension Lover Elektrosex Sæt

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du den digital hjerne til dit Mystim elektrosex legetøj.
Tension Lover sættet er digital styret og kan giver dig lige netop den elektrosex behandling du ønsker, der er endda indbygget et ur der kan sættes til 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 minutters…

Se hos Din6shop.dk ❯❯

10: Ekstra elektroder til elektrosex

Forhandlerens beskrivelse:
Ekstra elektroder til elektrosex – Selvklæbende elektroder, der kan genbruges (40 x 40 mm).
Passer til alle apparater med 2 mm. stik. Anbefalet Vi anbefaler dette produkt som ekstra udstyr til vores Mystim Tension Lover Elektrosex….

Se hos Din6shop.dk ❯❯

11: Mystim Elektrosex Anal Plug John

Forhandlerens beskrivelse:
Det ypperste du kan komme til at opleve inden for analt legetøj.
Mystim Analplug til elektrosex er lavet af glatpoleret aluminium der gør den enormt glidevenlig.
Den har en diameter på 5 cm det tykkeste sted og længde på cirma 10 cm. Når den er tilsluttet…

Se hos Din6shop.dk ❯❯

12: Mystim Curving Curt Elektrosex Prostata Stimulator

Sidste produkt på vores liste er Mystim Curving Curt Elektrosex Prostata Stimulator som vi har fundet til 499,- hos Sexshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt målrettet stimulation af prostata Udråbt som mænds favorit, gang på gang Yderst fleksibel og bøjelig Kan tilslutted Mystims elektro sex instrumenter Designet med tankerne på leg Kan den bruges som en fræk penisring også Bør anvendes med va…

Se hos Sexshop.dk ❯❯