openworld logo

Bedste European Lover Dildo: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe European Lover Dildo kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Dildo. Det forstår vi godt her på Openworld.dk.

Derfor har vi her udvalgt 1 European Lover Dildo fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige European Lover Dildo lidt nemmere.

Dyreste European Lover Dildo på listen er European Lover Realistisk Sugekop Dildo fra Alor.dk med en pris på 119.20. Billigste udvalgte Dildo er European Lover Realistisk Sugekop Dildo som du kan købe for 119.20 hos Alor.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 European Lover Dildo vi har fundet koster i gennemsnit 119.2 kr.
Nedenstående European Lover Dildo data og priser er hentet fra 4 butikker (Alor.dk, Sexshop.dk, Sinful.dk, ORION Erotik Shop). Alle European Lover Dildo tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af European Lover Realistisk Sugekop Dildo

1: European Lover Realistisk Sugekop Dildo

Bedste pris: 119.20 hos Alor.dk

European Lover er den ideelle dildo til dig, der ønsker naturtro stimulering. European Lover er nemlig realistisk i både størrelse og form, og med sin farve og den årede overflade ligner dildoen ’den ægte vare’.  European Lover er støbt… læs mere hos Alor.dk >>

Flere Dildo guides:

Fandt du ikke det rigtige Dildo blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dildo:

Hvis du ønsker den gode seksuelle stimulering med en dildo, kan denne billige European Lover naturtro dildo være den helt rigtige for dig som kvinde eller mand. Med denne dildo får du en naturtro dildo både i udformning, størrelse og ikke mindst farve.

Den ligner og med den årede overflade, føles den næsten også som den rigtige vare

Hvad får du med European lover dildoen?

 • gør sig bedst sammen med dildoen. Bunden af den naturtro dildo kommer med sugekop bund. Det giver dig mulighed for at bruge den på næsten alle glatte overflader, så du kan blive seksuelt ophidset på en varieret måde og sted.

  Variation i stillinger er noget, som vi alle ønsker. Og med dildoen kan du netop opnå dette, og mon ikke det også giver flere stimulerende orgasmer. Legetøjet bevarer du bedst ved at vaske i varmt vand og bruge sexlegetøj rengøring til at gøre den ren efter brug.

  Specifikationerne på dildoen er:
  • PVC materiale
  • 4-4,5 cm. diameter på dildo
  • 7,7 cm.

   diameter på sugekop

  • 23 cm.

   totallængde

  • 20 cm. indsættelseslængde
  • Pris: 179,- kr.
  • Forhandler: Sinful
  En realistisk udseende dildo i udseende, form og størrelse.

  Kommer med et tydeligt hoved og året overflade, så du kan opnå følelsen af den ægte vare. Og samtidig kan du bruge den på glatte og jævne overflader ved hjælp af bundens dugekop

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk

  Mere med European Lover:

  Er du vild med European Lover, men Dildo var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra European Lover: