openworld logo

Bedste Gagball: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde gagball. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gagball tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bad Kitty – Pink Silikone Gagball

Første anbefaling på listen er fra mærket Bad Kitty.

Det bedste tilbud på “Bad Kitty – Pink Silikone Gagball” vi har fundet er hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 199,-

Forhandlerens beskrivelse:
Den perfekte tilføjelse til en hed og fræk stund.
En sexet lyserød gagball lavet af det blødeste silikone der ligger skånsomt i munden uden irritationer i mundvigen, komfort hele vejen igennem. Faktorer der sørger for at legen kan forstætte over lang tid….

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: Bad Kitty – Gagball med Knopper

Anden anbefaling har vi fundet hos DreamDirty.dk, hvor du kan købe Bad Kitty – Gagball med Knopper til kun 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Udlev din frækkeste fantasi om intens dominans og få 100% kontrol over din partner, med denne unikke gagball. Den er lavet af super blødt og holdbart silikonemateriale hele vejen rundt og vil med garanti føles behageligt mod huden og i munden, også over l…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

3: Vegan Fetish – Vegansk Gagball

Næste anbefaling er “Vegan Fetish – Vegansk Gagball”.

Dagens bedste tilbud på “Vegan Fetish – Vegansk Gagball” har vi fundet hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En ultimativ og eksklusiv gagball, udviklet og produceret til at være 100% vegan, en kæmpe fordel for miljøet.
Hav god samvittighed, alt imens du nyder en fræk og intens stund.
Remmen er produceret i blødt kork og kan nemt justeres til. Gagballen er produ…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

4: Strict – Justerbar Harness med Blindfold og Gagball

Sidste produkt på vores liste er Strict – Justerbar Harness med Blindfold og Gagball som vi har fundet til 349,- hos DreamDirty.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kombiner jeres frækkeste fantasier med en harness der både inkluderer blindfold og gagball. Du vil opleve en harness der er lavet af blødt imiteret læder i høj kvalitet, der med garanti føles behageligt mod huden.
Mørklæg din partner og oplev hvordan alle…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gagball i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gagball:

Dyreste Gagball på listen er Luksus Gagball med Rose fra SMRS.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Gagball er Behave – Be Quiet Gagball som du kan købe for 109.00 hos Mshop.dk. Forskellen på de to priser er 390 kr. – de 4 Gagball vi har fundet koster i gennemsnit 550.3 kr.
Ovenstående Gagball data og priser er hentet fra 7 butikker (DreamDirty.dk, ORION Erotik Shop, Mshop.dk, Din6shop.dk, Cherries.dk, SMRS.dk, Alor.dk). Alle Gagball tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gagball guides:

Fandt du ikke det rigtige Gagball blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gagball:

Sexlejetøj er efterhånden allemandseje.

Flere og flere forbrugere køber flittigt ind af de mange forskellige typer af sexlegetøj, som der er på markedet i dag.

Dog er det gagballs, der er en af de foretrukne sexprodukter, både for nybegyndere og øvede. Gags er ikke bare et forvokset hold-kæft bolche, der findes flere forskellige slags og størrelser. Derfor skal du vælge med omhu for at sikre gode, og frække, oplevelser. Langt de fleste bruger denne type sexlegetøj i forbindelse med bondage og SM lege i soveværelset.

Med hvad skal du kigger efter og overveje? Det ser vi nærmere på her

Populære Gags

Disse modeller er populære gags der kan være velegnet til dig der er nybegynder eller erfaren

Spartacus læder gagball

 • [afp id=’163′] Spartacus læder gagball er et populært produkt i høj kvalitet, brugervenlig og god størrelse til alle.

  Du får en god bold der ikke gør ondt ligegyldig længden af akten. Og samtidg er det en blød bold, der er ganske fin at bide i under den intense leg.

  Bolden er uden huller, men du kan dog sagtens trække vejret alligevel på grund af det bløde materiale. Spartacus modellen kommer med metal nitter og spænde. Designet er i mat, sort farve som ligner mange andre modeller.

  Stropperne har en god størrelse og er ganske fleksible. Et godt produkt der er kåret som den bedste gagball i forskellige online test.  

  Fetish Fantasy gagball sæt

 • [afp id=’164′] Fetaish Fantasy legetøj er velegnet både til jer der vil prøve legen, som den er velegnet til de øvede. Du får et sæt med 3 udskiftelige kugler, der giver mulighed for at gøre legen vildere.

  Helt ligesom du kan starte stille ud som nybegynder. Pakken består af en vinylrem der lukkes en metalspænde, når du har spændt den rundt om hovedet. Remmen er justerbar, så den hverken sidder for løst eller stramt.

  Der er 3 kugler i størrelser Small, Medium og Large, hvor der også medfølger en blindfold maske til at peppe legen op med.

   

  Obaie begynder gag med lufthuller

 • [afp id=’165′] Obaie begynder gag er i et stilrent sort look. En god begynder gag til dig der vil kaste dig ud i legen.

  Bolden har en fin størrelsen, og har mange huller så du ikke får problemer med at trække vejret. Mundstykket kan dog være lidt irriterende i forhold til at nive/hive når du bevæger hovedet.

  Dette vil du ikke opleve med andre modeller der holder stroppen ordentlig på plads.

  Stropperne mangler også lidt i kvalitet, da de hverken er stive eller bløde. Prisen er dog billig, og til den blide leg som nybegynder, kan den være fin nok til en start.  

  Stoy læder mund knebel

 • [afp id=’166′] Stoy læder mundknebel er i aflang format og en noget anderledes bold. Du får kneblen helt ind i munden, hvor der kan bides igennem.

  ”Kuglen” er dog ikke i læder. Den er nok ikke velegnet til at nybegyndere, da du får en mere stram følelse end de andre modeller med den runde kugle.

  Stropperne i læder er justerbare og lukkes med knapper.

  Det giver en god mulighed for at stramme den rigtig.

   

  Zado læder hovedseletøj med gag

 • [afp id=’167′] Hvis du søger den lidt mere kinky gag, kan denne Zado model i læder og lak udtryk være det rigtige. Kuglen i gummi er i en god størrelse, der er gansdke behagelig til længere tids brug. Den passer godt på hovedet og mund, hvor remmene kan justeres ganske godt.

  Seletøjet spændes fast med 4 spænder. Munden bliver lukket effektiv med en kuglen.

  Gaggen har en diameter på 4 cm og fremstillet i gummi.

  Kombinerer sammen med blindfold/maske.  

  Fetish Fantasy Gold O-ring gag

 • [afp id=’168′] O-ring gag i læder med åben mund der kan være perfekt til jeres dominanslege. Det giver mulighed for at dominerer og samtidig bruge hans/hendes mund også. Gag der tvinger munden åben kan gøre det endnu mere frækt.

  Den sætter sig tæt til ansigtet, hvor du kan justerer helt op til hovedstørrelser på 54 cm. i omkreds.

  Der er justerbar velcro lukning.  

  Luksus deep throat gag

 • [afp id=’169′] Dette er en anden gag med åben mund.

  Du får en luksus udgave der er velegnet til erfarne brugere, hvor nybegyndere måske skal starte ud meget noget andet. Velegnet til dominans leg hvor gaggen er med dobbelt O-ring. Ringen måler 5,2 cm.

  i ydre diameter og placeres bag tænderne, så den ikke falder ud. Og samtidig holder den munden fuldstændig åben. Remmen der rundt om dit hoved, er i læder og justerbar. Den passer til hovedomkreds op til 56 cm.  

  Hvordan ved du hvilken størrelse gagball du skal købe?

  I den store verden af denne type sexlegetøj finder du mange forskellige størrelser. Disse er oftest nævnt som f.eks.

  Ø 3,5 cm, i produktbeskrivelserne.

  Måden hvorpå du finder ud af, hvilken størrelse, der passer til din mund og behov, er ved at åbne munden let. Således at kæben ikke føles anstrengt, og derefter måle mellemrummet mellem tænderne i over- og undermunden.

  Dette mål er dét, du bør gå efter når du skal købe en gagball. Vælger du en for stor model kan du hurtigt komme til skade eller påføre sig selv og sin partner uønskede kramper og smerter i kæben, mundvigene, tænder og svælg

  Skal jeg købe en almindelig gagball eller en oppustelig model?

  Den mest købte udgave, eller ball gag som de også kaldes, er af den klassiske model. Denne har form som en lille rund kugle og har en rem, der kan spændes omkring hovedet således at kuglen ikke kan spyttes ud. Denne model bruges oftest af både nybegyndere, letøvede og øvede brugere.

  Det er også denne type man oftest ser på sexmesser og i pornofilm. Man bør købe denne slags, hvis man ønsker følelsen af afmagt og dominans, samt ønsker den sødmefulde ydmygelse af at mærke savlen løbe mens man ikke kan sige en lyd.

  Har man en meget lille mund, eller problemer med at kæberne kramper, kan man købe den oppustelige model. Denne er ofte formet som en lille ballon eller sommerfugl.

  Den oppustelige udgave kan også bruges af øvede, der eksperimenterer med dominans i deres sexliv, ligesom man som øvet også med fordel kan kigge på et kyskhedsbælte, latextøj eller brystklemmer hvis man gerne vil udvide sit repertoire udi dominansens kunst

  Er en ring gag det samme som en gagball?

  Når man ser på det store udvalg af gagballs på nettet vil man også falde over de såkaldte ringballs. Disse hører ind under kategorien, men har langtfra samme funktion som de almindelige gagballs.

  Man bør købe en ring gag, hvis man i stedet for at lukke munden på sin partner, ønsker at holde munden åben til fri afbenyttelse.

  På samme måde som den almindelige gagball giver dette legetøj en følelse af afmagt og ydmygelse for dén, der bruger denne. Følelsen er dog forstærket af, at man ingen kontrol har med, hvad der kommes i ens mund. Dette sexlegetøj kan altså anbefales, hvis I ønsker ekstra dominans i soveværelset.

  I modsætning til, hvad mange tror, så er ringen i en ring ball oftest ikke stor nok til at en penis kan gå igennem. Dette bør man have in mente, så man ikke bliver skuffet over sit køb

  Hvilke andre former for gagballs kan man købe?

  Udover førnævnte typer af gagballs, findes der på markedet også spider gags og dental gags. Disse har samme funktioner som en ring gag, hvor målet er at holde munden åben.

  Hvorimod de andre former for gagballs kan købes og bruges af alle, bør disse kun bruges af personer, der er øvede i SM kunsten.

  Dette skyldes at disse former for balls både kræver mere finesse i forbindelse med montering på partneren, samt at alle følelser forstærkes, herunder også smerte. Har man købt en af disse modeller, eller overvejer at gøre det, skal man grundigt sætte sig ind i brugsanvisningen af disse, da man ellers kan komme til skade i mundvigene grundet spiderens kløer eller dentalens spænder

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk