openworld logo

Bedste Kondom: Se top 8 (opdateret november 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde kondom. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kondom tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Durex Extra Safe Kondomer 10 stk – Klar

 • Dagens pris: 36,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,-, nu kun 36,-.
  Du sparer 33 kr. / 47 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Vores første anbefaling er “Durex Extra Safe Kondomer 10 stk – Klar” som lige nu er på tilbud hos Sinful.dk.

Her er prisen sat ned med 47 % og kan altså fås for kun 36,- – en besparelse på 33 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lyst med sikkerhed! Transparent, anatomisk formet kondom med ekstra stærk glidecreme på silikonebasis.
Med easy-on pasform, der gør, at det sidder perfekt og er let at rulle på.
Med reservoir.
Dermatologisk og 100% elektronisk testet.
10 styk.
Kun til S…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Glyde Kondomer 10 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Green Goddess, hvor du kan købe Glyde Kondomer 10 stk. til kun 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
GLYDE – vegansk, økologiske og fairtrade kondomer – uden ubehagelig latex gummi smag og lugt.
Glyde økologiske kondomer og er fremstillet af 100% natur materialer: Naturgummilatex og indeholder kun naturlig farvestoffer.
GLYDE er vegansk certificeret og i…

Se hos Green Goddess ❯❯

3: Protex – Super Thin Kondomer 10 Stk.

Næste anbefaling er “Protex – Super Thin Kondomer 10 Stk.”.

Dagens bedste tilbud på “Protex – Super Thin Kondomer 10 Stk.” har vi fundet hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Protex Superthin er et tyndt kondom med reservoir og glidecreme, samt naturlig latexKondomet har en tykkelse på kun 0,05 mm, hvilket forøger følelsen for begge parter.Alle PROTEX kondomer af højeste kvalitet og de overholder naturligvis alle EU’s produktk…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

4: RFSU Profil Kondomer 10 stk – Klar

Produkt nummer 4 på vores “kondom-liste” er RFSU Profil Kondomer 10 stk – Klar som du lige nu kan købe for 69,- hos DreamDirty.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du gerne have en skøn oplevelse og den mest optimale pasform, når du bruger kondom, så prøv RFSU Profil. De er tilpasset kroppens naturlige anatomi og har en indsnævret top for en idéel pasform. Kondomet øger følsomheden, så du får en ekstra g…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

5: Protex – Classic Kondomer 10 Stk. (Testvinder)

Forhandlerens beskrivelse:
Protex Classic Kondomer (10 stk).
Naturlig latex, transparent med glidecreme og reservoir….

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

6: RFSU – Thin Kondomer 10 Stk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tynde kondomer fra RFSU Thin-kondomerne fra Svenske RFSU er et yderst tyndt kondom med en tykkelse på kun 0,05 mm, der med sin gode pasform og tynde tykkelse sikrer en fantastisk stimulation samt følelse under samleje for begge parter.
Mange undgår kondo…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

7: Worlds-best King-Size XXL Kondomer 10 stk – Klar – 2XL

Forhandlerens beskrivelse:
XX-Large kondomer med pasform Mangler du lidt ekstra plads, når du bruger dine kondomer? Så kan det være du skal opgradere i længden samt bredden med XX-Large kondomerne fra Worlds Best.
Kondomerne er større end de traditionelle kondomer og har en længde…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

8: Amor – Kondom m. Banan Smag

Sidste produkt på vores liste er Amor – Kondom m. Banan Smag som vi har fundet til 4,- hos DreamDirty.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Træt af den kedelige smag af traditionelle kondomer? Prøv et kondom med banan smag, og få sjove og anderledes oplevelser sammen med din partner. Kondomet fra Amor er udstyret med reservoir samt glidecreme, så du er sikret et behageligt og sikkert samle…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kondom i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kondom:

Dyreste Kondom på listen er Secura Original Kondomer – Stærke & Tynde – 1000 Styks fra Sexshop.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Kondom er Pasante Taste Kondomer m. Jordbærsmag – 2 stk som du kan købe for 3.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 1096 kr.
Ovenstående Kondom data og priser er hentet fra 25 butikker (Sinful.dk, Green Goddess, DreamDirty.dk, SMRS.dk, Helsebixen.dk, Din6shop.dk, Økofamilien, Proshave, shoppio.dk, PartyVikings.dk, AltErTysTys.dk, Secretly.dk, Mshop.dk, ORION Erotik Shop, Kondomaten, Coolkondom.dk, Funtoys, Citatplakat.dk, Made4men, Billig-Billy, BilligParfume.dk, Med24, Plusshop.dk, Sexshop.dk, DinGadget.dk). Alle Kondom tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kondom guides:

Fandt du ikke det rigtige Kondom blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kondom:

Kondomer er én af de ting man ikke rigtig snakker om herhjemme i Danmark. Langt de fleste ved hvad det er samt hvad og hvorfor man bør bruge dem. Dog er det langt de færreste, der snakker om hvilken type man skal købe og hvorfor.

Der findes mange forskellige varianter af kondomer, både i form, størrelser, farver, smage og priser. Det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet inden man blot river den første og bedste pakke ned fra hylden i supermarkedet. Vi hjælper dig frem til det bedste valg herunder.

Køb de bedste kondomer online hos Sinful her

 •  

  Hvor kan man købe kondomer?

  Der findes mange hjemmesider, hvor man kan købe kondomer af alle former og stilarter.

  For især den yngre målgruppe er det sexshops og specialiserede webshops, der kommer i første række, når der søges efter nye produkter i kondom kategorien. Medmindre man går efter en bestemt type kondom kan man nøjes med de modeller, der findes som standardvare på mange webshops, der sælger sexlegetøj og utraditionelt udstyr til soveværelset

  Hvilke typer kondomer findes der og hvilke skal jeg købe?

  Som tidligere nævnt findes der mange forskellige typer af kondomer på markedet. Standardversionen er enkel i sin udformning og er cylinderformet med en lille tud i enden, hvor sæden opsamles ved udløsning.

  Dog kan man også købe kondomer, der er designet til at give ekstra pirring og nydelse under sex.

  Har man mod på at afprøve sine egne og sin partners grænser kan man f.eks. købe varianter med dutter, knopper, riller og andre spændende designs.

  Disse er alle med til at øge trykket på penis og give indvendig massage i vagina eller anus under brug. Når man køber kondomer er det dog vigtigst at man sørger for at størrelsen er rigtig og passer til penis eller dildoen. Et for stort kondom vil glide af, hvorimod et for lille vil føles ubehageligt og risikerer at sprække.

  Der findes også ‘kondomer’ for kvinder til oralsex – disse kaldes slikkelapper og gør at du kan gå give hende en god oplevelse uden risiko for sygdomme.

  Se udvalget af kondomer hos Sinful her

 • Hvorfor købe kondomer med smag?

  I mange tilfælde kan det være lidt af en ’partykiller’, når man kommer til den del af akten, hvor forspillet skal sættes på pause mens man ruller kondomet på penis.

  Dette har de mange producenter tænkt over og derfor er varianterne med smag kommet på markedet – netop for at man ikke behøver at stoppe mens legen stadig er god. Meningen bag disse er naturligvis at kondomet rulles på med munden – køb derfor din eller din partners yndlingssmag. Kondomer med smag findes i mange forskellige varianter og kan købes flere og flere steder på nettet og diverse forhandlere.

  Se i øvrigt også videoen her hvor der bliver smagt på forskellige former for kondomer med smag https://youtu.be/-9nsMzObv2g

  Er der nogen aldersgrænse for at købe kondomer – og hvor mange er der i pakken?

  I Danmark er der ingen aldersbegrænsning for, hvornår man kan købe kondomer. Når man køber dem på nettet, kan man vælge mellem flere forskellige antal i pakkerne. Nogle gange ønsker man kun at købe et kondom af hver slags, hvorimod man andre gange ønsker den standardiserede løsning med 10 i en pakke.

  Vi har her på siden samlet en oversigt og udvalg fra de bedste forhandlere, så du nemt og bekvemt kan finde det helt rette kondom

  Kun med kondom er i alene

  Endnu en god grund til at bruge kondomer – Sundhedsstyrelsens kampagne om vigtigheden af ordentlig prævention.

  Se videoerne her: https://youtu.be/0X2ZD_BUUJ0 https://youtu.be/-9nsMzObv2g

  Hvordan putter man et kondom på?

  I videoen her kan du se hvordan man putter et kondom på – så nu er der ingen undskyldning: https://youtu.be/lXA3Qc4FKQw