Openworld.dk » Alle guides » Erotisk legetøj og tilbehør » Kyskhedsbur

Bedste Kyskhedsbur: Se top 4

(opdateret september 2023)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde kyskhedsbur. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på kyskhedsbur | ✅ Kyskhedsbur-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 kyskhedsbur

Her kan du se de 3 bedste kyskhedsbur ud af de 4 kyskhedsbur vi har på vores liste her på Openworld.dk
De 3 kyskhedsbur er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på kyskhedsbur | ✅ Kyskhedsbur-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste kyskhedsbur

Her kan du se hele vores liste over de bedste kyskhedsbur som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Klar

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Klar” fås til 788,- kr.

  • Elektro kyskhedsbælte med dilator
  • Strømledende overflader med intensitetskontrol
  • Hold partneren indespærret
  • Justerbart bagstykke og spacers
  • Anvend elektroapparat for ekstra stimulation

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte er et unikt produkt, der er ideelt til dem, der ønsker at kombinere dominanslege med elektrosex. Denne kyskhedsbælte er udstyret med en dilator, der giver ekstra stimulation, og de strømledende overflader kan styres med forskellige intensiteter.

Med Mystim Pubic Enemy No. 2 kan man holde sin partner indespærret, så længe nøglebæreren ønsker det. Hvis det er låst med den medfølgende metalhængelås, er det kun nøglebæreren, der kan bestemme, hvornår man bliver løsladt.

For at anvende kyskhedsbæltet, anbefales det at påføre lidt vandbaseret glidecreme på penis i slap tilstand. Derefter skal man åbne det sorte, justerbare bagstykke og placere det ved penisroden, bag pungen. Luk bagstykket indtil man finder den omkreds, der passer bedst og sæt det gennemsigtige låsestykke i, mens den sorte spids vender indad. Herefter skal man føre penisburet op omkring penis og låse det med den medfølgende hængelås af metal. Afstanden mellem bagstykket og penisburet kan justeres med de tre medfølgende spacers, så kyskhedsbæltet passer bedst muligt.

For at bruge Mystim Pubic Enemy No. 2 til elektrosex, skal man anvende et elektroapparat som f.eks. Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat eller Rimba Digital Elektrosex Box. Det anbefales altid at skrue helt ned for elektroapparatet, før man tænder det.

Efter brug skal Mystim Pubic Enemy No. 2 rengøres med en sexlegetøjsrens for at sikre en høj hygiejne. Mystim vandt en Erotixxx Award i 2013 for årets mest innovative produktserie.

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Mystim Pubic Enemy No1 – Klar

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Mystim Pubic Enemy No1 – Klar til kun 989,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
I humør til lukket maskulinitet? Testikelbur i fast silikone med bøjle, fikseringsskive, tre afstandsholdere, metallås med to nøgler, elektrodeledning, fem plastikplomber og ti ejerskilte.
Samlet længde 8,2-9,4 cm, Ø 3,4-4,7 cm. Materiale: Silikone, PC,…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 539,-, nu kun 349,-.
    Du sparer 190 kr. / 35 %
  • Fundet hos Sexshop.dk

Næste anbefaling er “Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte”.

Dagens bedste tilbud på “Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte” har vi fundet hos Sexshop.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kyskhedsbur til lyst og fornøjelse! Dette kyskhedsbur til penis ser ikke kun godt ud, det giver også uforlignelige bekvemmeligheder med tvungen afholdenhed! Penisburet er perfekt skræddersyet til den mandlige anatomi og er let at tage på og tage af: tag t…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

4: Kyskhedsbur

Sidste produkt på vores liste er Kyskhedsbur som vi har fundet til 1049,- hos ORION Erotik Shop.

Forhandlerens beskrivelse:
Tillid er godt, kontrol er bedre! Dette penisbur gør kyskhed til en rigtig drøm! Den sidder altid sikkert, da 3 ringe i forskellige størrelser er inkluderet, hvilket sikrer en perfekt pasform til enhver penis.
Den vedlagte lås med 2 nøgler, sikrer kyskhed…

Se hos ORION Erotik Shop ❯❯