openworld logo

Bedste Magic Wand: Se top 5 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde magic wand. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle magic wand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kink by Doc Johnson Kink Cock Teaser Magic Wand Tilbehør – Klar

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “Kink by Doc Johnson Kink Cock Teaser Magic Wand Tilbehør – Klar” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Oplev nye sider af din yndlings Magic Wand og forvandl den til en pirrende penis vibrator med Kink Cock Teaser Magic Wand Tilbehør. Den flesible Cock Teaser sættes ned over din Wand og stimulerer penis hovedet med skønne knopper og dutter, når vibratione…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator – Sort

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator – Sort til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis kun det er de mest kraftfulde vibrationer, der kan gøre det for dig, skal du have fingrene i Sinful Luxy Magic Wand der forkæler dig med intens nydelse.
Den elegante og højeffektive wand vil lede dig hen mod himmelske orgasmer på ingen tid, og som bo…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Palora Magic Wand 3-i-1 Vibrator

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599.00, nu kun 299,-.
  Du sparer 300 kr. / 50 %
 • Fundet hos Sexshop.dk

Næste anbefaling er “Palora Magic Wand 3-i-1 Vibrator”.

Dagens bedste tilbud på “Palora Magic Wand 3-i-1 Vibrator” har vi fundet hos Sexshop.dk hvor prisen lige nu er 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Magic Wand med tre udskiftelige hoveder Mange muligheder for stimulation – erogene punkter, penetrering, følsomme områder Har ni indstillingsmuligheder – tre kontinuerlige og seks mønstre Er nem at betjene Der medfølger USB-kabel til opladning…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

4: Baseks Micro Magic Wand Vibrator – Sort

 • Dagens pris: 49,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79.00, nu kun 49,-.
  Du sparer 30 kr. / 37 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Produkt nummer 4 på vores “magic wand-liste” er Baseks Micro Magic Wand Vibrator – Sort som du lige nu kan købe for 49,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Er du på udkig efter en lille og enkel vibrator, der kan pirre dig med kraftfulde vibrationer, er Baseks Micro Magic Wand Vibrator et must-have. Den har en kompakt størrelse og er nem at tage med på farten.
Magic wanden er perfekt til ydre stimulation af…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Doxy – Nr. 3 Disco Black Magic Wand med Ledning

Sidste produkt på vores liste er Doxy – Nr. 3 Disco Black Magic Wand med Ledning som vi har fundet til 949,- hos DreamDirty.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvad gør Doxy Number 3 Magic Wand Speciel ? Doxy nummer 3 er staven eller Magic wanden til dem, der søger Doxys berømte vibrationer i et kompakt design.
Doxy er det britiske mærke bag mange af verdens mest populære Magic wands – og en af verdens stærkeste…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste magic wand i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse magic wand:

Dyreste Magic Wand på listen er Doxy Die Cast 3R Sort Magic Wand – Sort fra Sinful.dk med en pris på 1395.00. Billigste udvalgte Magic Wand er Baseks Micro Magic Wand Vibrator – Sort som du kan købe for 49.00 hos Sinful.dk. Forskellen på de to priser er 1346 kr. – de 5 Magic Wand vi har fundet koster i gennemsnit 6474.08 kr.
Ovenstående Magic Wand data og priser er hentet fra 10 butikker (Sinful.dk, Sexshop.dk, DreamDirty.dk, Mshop.dk, ORION Erotik Shop, Alor.dk, AltErTysTys.dk, Med24, SMRS.dk, Kids world.dk). Alle Magic Wand tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Magic Wand guides:

Fandt du ikke det rigtige Magic Wand blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Magic Wand:

I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang.

Dengang var den primært tænkt at skulle give kropsmassage og lindre smertende og ømme muskler over hele kroppen. Dog var der mange nysgerrige husmødre, der fandt ud af at en magic wand også kunne stimulere mere erogene zoner og give eksplosive orgasmer. På trods af at de første modeller dateres mere end 40 år tilbage i tiden er dette sexlegetøj dét, der giver de vildeste og mest voldsomme vibrationer.

Dette egner sig især til kvinder, der ønsker at leg skal være hurtig og let, eller har brug for det ekstra skub for at kunne få orgasme

LELO Smart Wand Large Magic Wand

 • [afp id=’287′]

  Magic wand vibrator med 20 indstillinger

 • [afp id=’288′]

  Bodywand eller magic wand – hvilken skal jeg købe?

  Som tidligere nævnt var denne vibrator egentlig tiltænkt som et generelt massageapparat til hele kroppen. Derfor var dens oprindelige navn ’bodywand’, dog fik den hurtigt sit kælenavn, da kvinderne opdagede de magiske ting, der skete når vibrationernes blev koncentreret om erogene zoner, især omkring skedeåbningen og klitoris(se bedste klitoris vibratorer).

  Det er derfor underordnet, hvilken man køber, da det i bund og grund er samme produkt man vil få sendt hjem til ens adresse, hvis man altså køber den online. Det er naturligvis også muligt at købe disse i sexbutikker landet over, der med garanti har disse i deres standardsortiment

  Hvilket ekstra udstyr kan tilkøbes en magic wand?

  Udformningen på denne form for vibrator ligner mest af alt en stor mikrofon, hvorfor mange kvinder finder det brugbart at købe ekstraudstyr til sin magic wand således at den ikke kun fungerer udvendigt, men også kan sende de kraftige og lykkesaglige vibrationer indenfor i varmen, hvor også G-punktet stimuleres.

  Man kan købe mange forskellige slags ekstraudstyr til denne vibrator, blandt andet en applikator, der gør det muligt at kombinere kvindernes to favoritter; rabbit og magic wand.

  Denne kombination giver en intens følelse og stimuli samt en garanti på de vildeste orgasmer man kan drømme om

  Skal man købe en magic wand med ledning eller batteri?

  Som tommelfingerregel findes der på markedet to typer af denne vibrator. Den ene er den gode, gamle klassiker med ledning, der sættes i stikkontakten – den anden bruger batterier. For at være garanteret at man oplever en længerevarende følelse af ensartede og kraftige vibrationer bør man købe en magic wand med ledning.

  Dog skal man være opmærksom på, at denne f.eks.

  ikke egner sig godt til rejser eller ferier samt at man skal kæmpe lidt med ledningen før man finder en ordentlig stilling. Det er dog muligt at få samme gode resultat, hvis man køber den batteridrevne model, da teknologien leverer nogle fantastisk holdbare batteriløsninger, der kan genoplades og bruges i timevis

  Hvor kan jeg købe en magic wand?

  Der findes mange forskellige typer af denne slags vibratorer, derfor kan man på mange online sexshops finde et bredt udvalg, hvor man kan lade sig overraske. For mange kvinder er det ikke nok, at en vibrator skal have de funktioner man ønsker – den skal også have et flot design, så man bliver tændt blot ved synet af sin magic wand. Disse fås derfor i et hav af udformninger, designs og farvekombinationer, hvilket giver mulighed for at finde dén, der bedst matcher ens behov.

  Man kan med fordel kigge efter sit nye legetøj på flere forskellige sider, før man køber den bedste, smukkeste eller billigste – hvad enten der passer ens behov og pengepung. Som brugbare alternativer til en magic wand kan nævnes tenga æg, womanizer, og we vibe

  Se videoerne nedenfor og lær mere om Magic Wands

  Hvad Magic Wand vibratoren kan gøre for dig: https://youtu.be/7e_8exdil5M How to use a magic wand vibrator https://youtu.be/6IA_WLDhOGo Vil du gerne lære mere om The Magic Wand fra Hitachi? Så se denne anmeldelse af den magiske stav.

  https://youtu.be/ItDvrj-T3t4

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk