Openworld.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Openworld.dk » Massageolie

Bedste Massageolie: Se top 14

(opdateret februar 2023)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde massageolier. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på massageolier | ✅ Massageolie-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 massageolier

Her kan du se de 3 bedste massageolier ud af de 14 massageolier vi har på vores liste her på Openworld.dk
De 3 massageolier er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på massageolier | ✅ Massageolie-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Yellow

 • Dagens pris: 111,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149,-, nu kun 111,75.
  Du sparer 37 kr. / 25 %
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful
 • Farve: Gul

Vores første anbefaling er “Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Yellow” fra mærket Sinful.

Produktet er lige nu på tilbud hos Sinful.dk hvor prisen er sat ned fra 149,- til 111,75 – en besparelse på 37 kr. / 25 %

Forhandlerens beskrivelse:
Sinful Mandel Massageolie er et oplagt valg til brug ved erotisk kropsmassage og forførende forspil. Olien er let parfumeret med mandel duft samt rig på E-vitamin, som plejer huden og hjælper den med at opretholde sin naturlige elasticitet.
Sinful Mandel…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Sinful Intim Massageolie 200 ml – Clear

 • Dagens pris: 111,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149,-, nu kun 111,75.
  Du sparer 37 kr. / 25 %
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Sinful Intim Massageolie 200 ml – Clear til kun 111,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sinful Intim Massageolie er fra Sinfuls egen serie af erotiske produkter.
Olien har en dejlig blød konsistens, er parfumefri og meget drøj i brug.
Olien er særlig udviklet til forførende og sensuel intim massage og godkendt til både indvendig og udvendig…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Swede Senze Massageolie 150 ml

Næste anbefaling er “Swede Senze Massageolie 150 ml”.

Dagens bedste tilbud på “Swede Senze Massageolie 150 ml” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

 • Eksklusiv massageolie til romantisk massage
 • Find den perfekte duft til jer
 • Naturlige olier blødgør og nærer huden
 • Elegant flaske med praktisk pumpe
 • Skab en intim og sensuel stemning

Swede Senze Massageolie 150 ml er en eksklusiv massageolie, der er designet til at vække sanserne og skabe en sensuel stemning. Med denne massageolie kan du nyde en intim aften med din partner og forkæle hinanden med romantisk massage, der vil sætte gang i jeres nysgerrighed og lyst.

Swede Senze Massageolie 150 ml er tilgængelig i seks forskellige dufte, nemlig Tranquility, Seduction, Divinity, Ecstatic, Arousing og Euphora. Hver duft har sin egen unikke karakter og er designet til at stimulere forskellige sanser. Vælg den duft, der passer bedst til dig og din partners præferencer, og lad den pirrende duft fylde rummet og vække jeres lidenskab.

Massageolien er lavet af en blanding af naturlige olier, der er specielt udvalgt for deres blødgørende og nærende egenskaber. Olivenolie, mandelolie og jojobaolie hjælper med at gøre huden blød og smidig, samtidig med at de giver en behagelig duft. Massageolien er også beriget med E-vitamin, der hjælper med at beskytte huden mod skadelige frie radikaler.

Swede Senze Massageolie 150 ml er pakket i en elegant flaske med praktisk design, der gør det nemt at vælge den rigtige mængde olie. Flasken har en praktisk pumpe, der sikrer en nem og hygiejnisk påføring af olien. Brug olien til at massere din partners skønne kurver, når du kærligt klemmer og stryger dine hænder over nøgen hud. Olien hjælper dine nysgerrige fingre med at glide over kroppen og skabe en intim og sensuel stemning, der vil vække jeres lidenskab og nydelse.

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Eros Varmende Massageolie 150ml – Clear

Produkt nummer 4 på vores “massageolie-liste” er Eros Varmende Massageolie 150ml – Clear som du lige nu kan købe for 99,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt scenen til en romantisk aften med Eros Varmende Massageolie, der er en sensuel og pirrende massageolie.
Massageolien er det perfekte tilbehør til nyt og spændende forspil med erotisk helkrops massage, hvor den varmende olie nok skal få jer i den rette…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: JoyDivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Orange

 • Dagens pris: 149,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Orange
 • Varmende effekt på huden
 • Kan bruges til oral stimulering
 • Dermatologisk testet
 • Lækker smag af appelsin
 • Praktisk flaske på 150 ml

JoyDivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Orange er en pirrende og sensuel massageolie, der er perfekt til at pifte den erotiske stemning op i soveværelset. Denne massageolie er ideel til par, der ønsker at udforske hinandens kroppe og skabe en varm og intim stemning.

Massageolien er lavet af ingredienser, der også bruges i fødevareindustrien, så du kan føle dig helt tryg ved at kysse og slikke olien på din partners krop. Den varmende effekt på huden og prikken i munden, når olien slikkes af, vil garanteret sætte gang i de erotiske følelser og skabe en intens og forførende stemning.

JoyDivision WARMup er dermatologisk testet og må bruges til udvortes brug. Denne massageolie kommer i en lækker smag af appelsin, som vil give en frisk og frugtig duft og smag til jeres oplevelse. Olien er i en praktisk flaske på 150 ml, så I kan bruge den igen og igen.

Påfør lidt WARMup massageolie på et hemmeligt sted på din krop og lad din elskede gå på opdagelse. Den varmende effekt vil øge følsomheden og intensiteten af berøringen og skabe en uforglemmelig oplevelse. Så hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra krydderi til dit sexliv, så er JoyDivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Orange et must-have produkt til din samling.

Se hos Sinful.dk ❯❯

6: Flutschi Orgy Massageolie 500 ml – Clear

Forhandlerens beskrivelse:
Flutschi Orgy Massageolien er det perfekte valg til jer, der ønsker en langvarig glideevne eller har frække lege med flere partnere på samme tid.
Hæld en god håndfuld udover din(e) partner(e) og leg så længe I lyster.
Orgy "olien" er vandbaseret…

Se hos Sinful.dk ❯❯

7: System JO Dona Kissable Massageolie med Smag 110 ml – Clear

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan I tilføre jeres erotiske forspil en ekstra pirrende dimension med en af de skønne Dona Kissable Massageolier med Smag.
Vælg imellem 3 lækre smags varianter, der alle har en sensuel og forførende aroma for en ekstra intim oplevelse.
Olierne efterlad…

Se hos Sinful.dk ❯❯

8: Joan Ørting Gaveæske med Massageolie og Glideolie – Klar

 • Gaveæske med massage- og glideolie
 • Ideel til intime stunder
 • Sensuel massageolie til hele kroppen
 • Glideolie for øget nydelse
 • Kondomsikker og kan bruges med sexlegetøj

Joan Ørting Gaveæske med Massageolie og Glideolie – Klar er en perfekt gave til par, der ønsker en ekstra intime oplevelse. Gaveæsken indeholder en lækker massageolie og glideolie, der begge er ideelle til at skabe en dejlig følelse af hud mod hud.

Massageolien er perfekt til sensuelle stunder med masser af kærtegn, forkælelse og massage af hinandens kroppe. Den kan også bruges som et alternativ til bodylotion og giver et blødt og flot resultat, når den påføres på hele kroppen, bortset fra intimområdet.

Glideolien er til intimbrug og kan bruges som glidecreme for at forøge nydelsen under frække lege. Kærtegn hinandens kønsdele med glatte, nysgerrige fingre, når denne olie dryppes på huden og forstærker følelsen af hver pirrende berøring. Olien tørrer ikke ud og efterlader ikke en klistrende fornemmelse.

Glideolien er lavet af silikone og har en neutral smag og duft. Den er kondomsikker og kan bruges med alt sexlegetøj, der ikke er lavet af silikone. Med Joan Ørting Gaveæske med Massageolie og Glideolie – Klar kan du og din partner skabe uforglemmelige og intime stunder sammen.

Se hos Sinful.dk ❯❯

10: Intimate Earth Naked Massage Olie 120 ml – Clear

Forhandlerens beskrivelse:
Forestil dig et sæt varme hænder, som glider ubesværet henover din nøgne hud, som masserer alle spændingerne væk og sørger for, at du bliver helt afslappet – og når du er klar, bliver dine intime områder også en del af massagen.
Det er præcis hvad den duf…

Se hos Sinful.dk ❯❯

11: JoyDivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Yellow

 • Dagens pris: 149,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Gul

Forhandlerens beskrivelse:
Overrask din partner ved at pifte den erotiske stemning op med en lækker, varmende massageolie med smag fra Joydivision WARMup.
Massageolierne kommer i forskellige smagsvarianter og indeholder alle udelukkende ingredienser, som også bruges i fødevareindus…

Se hos Sinful.dk ❯❯

12: NUEI Varmende Massageolie med Duft

Forhandlerens beskrivelse:
Klar til dessert? Fyld rummet med den søde duft af din heldige partner, der smøres ind i denne varmende NUEI massageolie.
Nyd sensuelle dufte som karamel, tyggegummi eller mandarin, imens du eller din partner forkæles med oliens varmende effekt og silkebl…

Se hos Sinful.dk ❯❯

14: YesforLov Massageolie 100 ml – Clear

Sidste produkt på vores liste er YesforLov Massageolie 100 ml – Clear som vi har fundet til 249,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pift forspillet op og udforsk din partners krop med denne silkebløde massageolie fra YESforLOV.
De sensuelle dufte sætter erotikken i højsædet og sikrer jer begge en skøn oplevelse.
Massageolien er dermatologisk testet og indeholder en bred vifte af nøje…

Se hos Sinful.dk ❯❯

38 yderligere massageolier

De 14 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste massageolie i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de massageolier vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 38 massageolier:

Massageolier fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 14 bedste massageolier på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige massageolie til dine behov:

Købsguide til massageolier

Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde en god og billig massageolie, dog vil disse oftest være til almindelig brug i forbindelse med kropsmassager. Ønsker man derimod at købe en olie, der kan bruges til intim brug under forspillet, bør man vende næsen mod de mange sexwebshops, der findes på de danske domæner.

Hér vil man finde et stort udvalg af både almindelige og intime olier, således at der er noget for alles smag og pengepung. En god massageolie defineres på, at denne ikke føles fedtet, da den i så fald kan være svær at få vasket af kroppen, især de intime områder

Joan Ørting Luksus Massage Olie 200 ml

 • [afp id=’277′]

  Sinful Intim Massageolie 200 ml

 • [afp id=’278′]

  Fifty shades of love massageolie 100 ml

 • [afp id=’279′]

  Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme

 • [afp id=’280′]

  Swede Fruity Love massageolie 100 ml

 • [afp id=’281′]

  Waterglide Aloe Vera 2-i-1 300 ml

 • [afp id=’282′]

  JO – All-In-One varmende massageolie 30 ml

 • [afp id=’283′]

  Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

 • [afp id=’284′]

  Kama Sutra Herbal Renewal Massage Lotion

 • [afp id=’285′]

  Magoon Caribic Fever Erotic Massage Olie

 • [afp id=’286′]

  Hvilke muligheder har jeg for at købe massageolie til intimt brug?

  Når man skal købe en massageolie til intimt brug er det vigtigt, at denne både passer til ens behov, ønsker og drømme. Det nytter f.eks. ikke at købe en silikonebaseret olie, hvis man bagefter ønsker at inddrage sexlegetøj af silikone i sit forspil, da disse ikke går i spænd sammen.

  Der findes mange forskellige mærker af olier til intimmassage, hvorfor bør man gå efter kundeanmeldelser på de forskellige produkter for at finde frem til det bedste køb. Dette kan være i forbindelse med brug, pris eller efterfølgende rengøring. Køb dog altid en olie, der ikke er fedtet, da denne vil være ubehagelig at have i sine lagner eller på dynen når legen er slut og man skal ligge sig til at sove

  Kan man købe spiselig massageolie?

  De klassiske massageolier har ikke smag og er derfor ikke beregnet til at skulle indtage oralt på nogen måde. Der findes dog nogle varianter af disse olier på markedet, der har både forførende dufte og som kan slikkes af sin partner under eller efter en intimmassage. Dette er især vigtigt for par, eller partnere, der nyder en god intimmassage samtidig med oralsex i forbindelse med forspillet. Køber man disse spiselige massageolier skal man dog være opmærksom på, at disse kan indeholde allergener, sørg derfor altid for at læse varedeklarationen inden du køber din vare.

  De klassiske smage man kan købe sine olier med, er oftest chokolade, jordbær, vanilje eller andre klassikere, der også findes i forbindelse med kondomer med smag eller slikkelapper

  Opvarmede massageolier eller dem der giver varme?

  Ønsker man at sætte den helt rigtige stemning i soveværelset kan man forsøge sig med et sæt sexet undertøj og nogle af de nyere typer massageolier, der er kommet på markedet. Heriblandt finder man olielys, der efter at have brændt i 15-20 minutter og sendt en forførende duft ud i rummet, kan bruges som opvarmet massageolie på ens partner. Køber man de olier, der virker bedst hvis de opvarmes, skal man dog være opmærksom på temperaturen af disse, da man ikke ønsker at gøre skade på sin partner. Det er også muligt at købe olier, der har en varmende egenskab når den gnides ind i huden.

  Dette er især godt at købe i forbindelse med intim massage, hvor området varmes op undervejs og derfor bliver mere følsomt

  Se videoerne nedenfor og lær mere om massageolier:

  Anmeldelse: De 5 Bedste Massageolier I videoen nedenfor kan du se 5 bedste massageolier på markedet i 2017. Vi opdaterer snart listen til 2018. https://youtu.be/MrMlf7-kSF8 Guide: Lav Selv Massage Olie Har du allerede haft lyst til at lave din egen massageolie? Her kan du lære hvordan du laver du laver din egen massageolie i en nem trin for trin video.

  https://youtu.be/AAShIZRJunU Kundeanmeldelse: Nooky Massage Olie Her kan du se en kundeanmeldelse af Nooky Massage Olie og lære mere om produktet. https://youtu.be/VUwqjom73FY