openworld logo

Bedste Massageolie: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde massageolie. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle massageolie tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar

 • Dagens pris: 63,20 kr.
 • Fundet hos Alor.dk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Alor.dk.

Her kan “Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar” fås til 63,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Durex Play 2i1 er en kombineret massageolie og glidecreme. Slip for at have flere flasker stående, da denne dækker alle behov. Durex Play 2i1 er vandbaseret og er derfor også kondom-sikker.
Cremen er tilpasset den intime PH-balance….

Se hos Alor.dk ❯❯

2: Dona Kissable Massageolie med Smag 110 ml – Klar

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Dona Kissable Massageolie med Smag 110 ml – Klar til kun 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan I tilføre jeres erotiske forspil en ekstra pirrende dimension med en af de skønne Dona Kissable Massageolier med Smag. Vælg imellem 3 lækre smags varianter, der alle har en sensuel og forførende aroma for en ekstra intim oplevelse. Olierne efterlad…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Gul

 • Dagens pris: 149,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful

Næste anbefaling er “Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Gul”.

Dagens bedste tilbud på “Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Gul” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sinful Mandel Massageolie er et oplagt valg til brug ved erotisk kropsmassage og forførende forspil. Olien er let parfumeret med mandel duft samt rig på E-vitamin, som plejer huden og hjælper den med at opretholde sin naturlige elasticitet. Sinful Ma…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: JoyDivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Rød

Sidste produkt på vores liste er JoyDivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Rød som vi har fundet til 149,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Overrask din partner ved at pifte den erotiske stemning op med en lækker, varmende massageolie med smag fra Joydivision WARMup. Massageolierne kommer i forskellige smagsvarianter og indeholder alle udelukkende ingredienser, som også bruges i fødevareindu…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste massageolie i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse massageolie:

Dyreste Massageolie på listen er Aserve Massageolie Basis (5 liter) fra Apuls.dk med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Massageolie er Mandelolie massageolie (100 ml.) som du kan købe for 29.95 hos Well.dk. Forskellen på de to priser er 669.05 kr. – de 4 Massageolie vi har fundet koster i gennemsnit 2916.44 kr.
Ovenstående Massageolie data og priser er hentet fra 25 butikker (Alor.dk, Sinful.dk, Gosh Copenhagen, Sexshop.dk, ORION Erotik Shop, Helsam, Helsebixen.dk, Netspiren, Helsegrossisten.dk, NiceHair.dk, Skinsense, Den Intelligente Krop, Med24, Well.dk, BilligParfume.dk, QNTS.dk, Apuls.dk, Funtoys, Naturligolie.dk, SMRS.dk, Plusshop.dk, Secretly.dk, Din6shop.dk, BackCare.dk, Cykelpartner). Alle Massageolie tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massageolie guides:

Fandt du ikke det rigtige Massageolie blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massageolie:

Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde en god og billig massageolie, dog vil disse oftest være til almindelig brug i forbindelse med kropsmassager. Ønsker man derimod at købe en olie, der kan bruges til intim brug under forspillet, bør man vende næsen mod de mange sexwebshops, der findes på de danske domæner.

Hér vil man finde et stort udvalg af både almindelige og intime olier, således at der er noget for alles smag og pengepung. En god massageolie defineres på, at denne ikke føles fedtet, da den i så fald kan være svær at få vasket af kroppen, især de intime områder

Joan Ørting Luksus Massage Olie 200 ml

 • [afp id=’277′]

  Sinful Intim Massageolie 200 ml

 • [afp id=’278′]

  Fifty shades of love massageolie 100 ml

 • [afp id=’279′]

  Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme

 • [afp id=’280′]

  Swede Fruity Love massageolie 100 ml

 • [afp id=’281′]

  Waterglide Aloe Vera 2-i-1 300 ml

 • [afp id=’282′]

  JO – All-In-One varmende massageolie 30 ml

 • [afp id=’283′]

  Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

 • [afp id=’284′]

  Kama Sutra Herbal Renewal Massage Lotion

 • [afp id=’285′]

  Magoon Caribic Fever Erotic Massage Olie

 • [afp id=’286′]

  Hvilke muligheder har jeg for at købe massageolie til intimt brug?

  Når man skal købe en massageolie til intimt brug er det vigtigt, at denne både passer til ens behov, ønsker og drømme. Det nytter f.eks. ikke at købe en silikonebaseret olie, hvis man bagefter ønsker at inddrage sexlegetøj af silikone i sit forspil, da disse ikke går i spænd sammen.

  Der findes mange forskellige mærker af olier til intimmassage, hvorfor bør man gå efter kundeanmeldelser på de forskellige produkter for at finde frem til det bedste køb. Dette kan være i forbindelse med brug, pris eller efterfølgende rengøring. Køb dog altid en olie, der ikke er fedtet, da denne vil være ubehagelig at have i sine lagner eller på dynen når legen er slut og man skal ligge sig til at sove

  Kan man købe spiselig massageolie?

  De klassiske massageolier har ikke smag og er derfor ikke beregnet til at skulle indtage oralt på nogen måde. Der findes dog nogle varianter af disse olier på markedet, der har både forførende dufte og som kan slikkes af sin partner under eller efter en intimmassage. Dette er især vigtigt for par, eller partnere, der nyder en god intimmassage samtidig med oralsex i forbindelse med forspillet. Køber man disse spiselige massageolier skal man dog være opmærksom på, at disse kan indeholde allergener, sørg derfor altid for at læse varedeklarationen inden du køber din vare.

  De klassiske smage man kan købe sine olier med, er oftest chokolade, jordbær, vanilje eller andre klassikere, der også findes i forbindelse med kondomer med smag eller slikkelapper

  Opvarmede massageolier eller dem der giver varme?

  Ønsker man at sætte den helt rigtige stemning i soveværelset kan man forsøge sig med et sæt sexet undertøj og nogle af de nyere typer massageolier, der er kommet på markedet. Heriblandt finder man olielys, der efter at have brændt i 15-20 minutter og sendt en forførende duft ud i rummet, kan bruges som opvarmet massageolie på ens partner. Køber man de olier, der virker bedst hvis de opvarmes, skal man dog være opmærksom på temperaturen af disse, da man ikke ønsker at gøre skade på sin partner. Det er også muligt at købe olier, der har en varmende egenskab når den gnides ind i huden.

  Dette er især godt at købe i forbindelse med intim massage, hvor området varmes op undervejs og derfor bliver mere følsomt

  Se videoerne nedenfor og lær mere om massageolier:

  Anmeldelse: De 5 Bedste Massageolier I videoen nedenfor kan du se 5 bedste massageolier på markedet i 2017. Vi opdaterer snart listen til 2018. https://youtu.be/MrMlf7-kSF8 Guide: Lav Selv Massage Olie Har du allerede haft lyst til at lave din egen massageolie? Her kan du lære hvordan du laver du laver din egen massageolie i en nem trin for trin video.

  https://youtu.be/AAShIZRJunU Kundeanmeldelse: Nooky Massage Olie Her kan du se en kundeanmeldelse af Nooky Massage Olie og lære mere om produktet. https://youtu.be/VUwqjom73FY

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk