openworld logo

Bedste Penisforlænger: Se top 8 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde penisforlænger. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle penisforlænger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Male Edge Gazebind til Penisforlænger – Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “Male Edge Gazebind til Penisforlænger – Hvid” fås til 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gazebind Til Penisforlænger er perfekt til dig, der ønsker bedre komfort når du bruger en Male Edge eller Jes Extender penisforlænger.
Brug gazebindet som et blødt og beskyttende lag inden du bruger penisforlængeren, så penisforlængeren bliver mere behage…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Fantasy X-Tensions Perfect 2" Extension Extra Girthy – Penisforlænger

 • Dagens pris: 238,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 409.00, nu kun 238,-.
  Du sparer 171 kr. / 41 %
 • Fundet hos Sexshop.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Sexshop.dk, hvor du kan købe Fantasy X-Tensions Perfect 2" Extension Extra Girthy – Penisforlænger til kun 238,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få hele to tommer eller 5,1 cm mere at gøre godt med Forøg tykkelsen til svulmende 4,4 cm overrasker med garanti din partner De kraftige blodårer er yderst realistisk og giver en ekstrem stimulerende overflade Får dig til at holde længere…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

3: Fantasy X-Tensions Real Feel Enhancer Xl – Penisforlænger

 • Dagens pris: 218,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 279.00, nu kun 218,-.
  Du sparer 61 kr. / 21 %
 • Fundet hos Sexshop.dk

Næste anbefaling er “Fantasy X-Tensions Real Feel Enhancer Xl – Penisforlænger”.

Dagens bedste tilbud på “Fantasy X-Tensions Real Feel Enhancer Xl – Penisforlænger” har vi fundet hos Sexshop.dk hvor prisen lige nu er 218,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Penisforlænger, der får dig til at holde længere og forhindrer for tidlig sædafgang Kan tilpasses i længden ved at klippe af spidsen på penisforlængeren Holdes på plads ved hjælp af en strop omkring testiklerne, der samtidig forsinker din sædafgang Ren…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

4: Jes Extender Titanium Penisforlænger – Sølv

 • Dagens pris: 1311,20 kr.
 • Fundet hos Alor.dk

Produkt nummer 4 på vores “penisforlænger-liste” er Jes Extender Titanium Penisforlænger – Sølv som du lige nu kan købe for 1311,20 hos Alor.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Med Jes Extender Titanium får du både den klassiske Jes Extender, en lækker flight case i aluminium og 2 års fuld garanti.
Hertil kommer et ekstra par forlængelsesbarrer, der er ½ tomme længere og som gør det endnu nemmere at følge med i forlængels…

Se hos Alor.dk ❯❯

5: Malesation Penisforlænger – 10 Cm

 • Dagens pris: 235,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 275.00, nu kun 235,-.
  Du sparer 40 kr. / 14 %
 • Fundet hos Sexshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Penisforlængelse – helt uden medicin, operation eller andre besværlige tiltag Giver 10 cm ekstra i længden og fylder naturligt i bredden Er blødt, naturligt, fast og realistisk Har strammende effekt, så han kan holde erektionen i længere tid Er elas…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

6: Jes Extender Light Standard Penisforlænger – Sølv

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt til nybegyndere! Penis Expander Set Light fra Jes-Extender til smertefri penisforstørrelse med langvarig succes.
Virker effektivt efter princippet om blid permanent udstrækning for at stimulere vævets celleproduktion.
Forøgelsen påvirker bede penislæn…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

7: Apollo Extender Penisforlænger

Forhandlerens beskrivelse:
Den ultimative extender, til dig der gerne vil lade din kvinde mærke endnu mere af dig, og få tilfredsstillelse selv samtidigt.
Stramt hylster der øget følsomheden og giver dig en endnu hårdere erektion.
Designet med knopper og riller langs skaftet, d…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

8: Fantasy X-Tension Mega 3€ Extension Penisforlænger

Sidste produkt på vores liste er Fantasy X-Tension Mega 3€ Extension Penisforlænger som vi har fundet til 359,- hos Sexshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Stor penisforlænger der forlænger din penis med 7,6 cm og gør dens omkreds 66 % større Er stor og kraftig i sin udformning og har således svulmende penishoved og ekstremt markante årer langs skaftet Perfekt til at give din partner dyb og fyldig penetrat…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste penisforlænger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse penisforlænger:

Dyreste Penisforlænger på listen er Jes Extender Titanium Penisforlænger – Sølv fra Alor.dk med en pris på 1311.20. Billigste udvalgte Penisforlænger er Male Edge Gazebind til Penisforlænger – Hvid som du kan købe for 99.00 hos Sinful.dk. Forskellen på de to priser er 1212.2 kr. – de 8 Penisforlænger vi har fundet koster i gennemsnit 490.53 kr.
Ovenstående Penisforlænger data og priser er hentet fra 5 butikker (Sinful.dk, Sexshop.dk, Alor.dk, Mshop.dk, ORION Erotik Shop). Alle Penisforlænger tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål; ’er min penis for lille?’ og ’kan man købe noget, der gør den større?’. Svaret på det første spørgsmål er noget man må gøre op med sig selv og eventuelt ens partner. Svaret på det andet spørgsmål er naturligvis ’ja!’ – man kan hurtigt købe nogle ting, der øger længden og tykkelsen på ens penis, det bedste apparat på markedet er en penisforlænger.

Dette apparat kan købes i langt de fleste sexshops og online, hvorefter man kan påbegynde det såkaldte behandlingsmønster, der gradvist vil øge størrelsen af ens penis

Male Edge Basic Penis Forstørrer

 • [afp id=’269′]

  Male Edge Extra Penis Forstørrer

 • [afp id=’270′]

  Jes Extender Original Penisforlænger

 • [afp id=’271′]

  Jes Extender Guld Penisforlænger

 • [afp id=’272′]

  Male Edge Rubber Strap Hvid

 • [afp id=’273′]

  Gazebind til Penisforlænger

 • [afp id=’274′]

  Andropenis Gold Penis Extender

 • [afp id=’275′]

  Androextender penis forstørrer

 • [afp id=’276′]

  Er det ligegyldigt, hvilken penisforlænger jeg køber?

  Der findes efterhånden mange forskellige typer af penisforlængere på markedet, derfor kan man hurtigt se sig blind på de mange forskellige modeller, der dog alle har samme udseende og resultater.

  Langt de fleste penisstrækkere kan øge længden fra 8 cm.

  til 28 cm, hvilket dog for mange kvinder kan blive for stort.

  Det er derfor muligt at stoppe behandlingen når man rammer sit mål, og man kan altid opstarte behandlingsforløbet igen, hvis man ønsker nogle yderligere cm i længden. Det handler dog om at købe en forlænger, der er godkendt således at man ikke udsætter sin krop for unødvendig smerte og ubehag. Sørg derfor altid for at købe din forlænger, eller strækker, hos et velkendt firma, eller et produkt der har fået gode brugeranmeldelser, sådan at du er sikker på at kunne få en større pik

  Hvor længe går der fra jeg køber en penisforlænger til jeg kan se resultater?

  Når man køber en forlænger, vil der altid være en brugsanvisning samt et trænings-, eller behandlingsprogram med i pakken. Dette program strækker sig typisk over 4-12 måneder, alt efter hvilken længde man ønsker at øge sin penis med.

  Når man køber en penisforlænger, kan man naturligvis ikke forvente at se vedvarende resultater af sin penis forstørrelse efter blot få dages brug.

  Dog vil man med ca. en måneds mellemrum begynde at se forskellige i både længden og tykkelsen af ens penis – både i slap og erigeret tilstand. Inden man køber dette apparat, skal man dog være indstillet på mange træningstimer, da det som minimum anbefales at man bruger den mellem 3-6 timer om dagen.

  Dog er det med de nyere modeller muligt at kunne bære den på arbejde eller om natten

  Skal man købe den dyreste penisforlænger for at opnå det ønskede resultat?

  Ønsker man at se hurtige, gode og vedvarende resultater bør man forberede sig på, at disse apparater ikke er billige. Dog kan man godt bruge 500-800 kr.

  og stadig få et virksomt apparat med et tilfredsstillende resultat.

  Når man køber en penisforlænger, skal man blot være opmærksom på at kvalitet og funktion hænger sammen med prisen.

  Ønsker man derfor en model, der kan bruges om natten, i dagtimerne på arbejdet osv. så kan man med fordel købe en af de dyrere modeller, der oftest også kan strækkes et par ekstra centimeter.

  Der kan naturligvis også tilkøbes ekstra udstyr til ens penis forlænger, dette kan være beskyttende ’kapsler’, der sikrer ens følsomme hoved mod stød eller stramme bukser, hvis apparatet bruges på arbejdspladsen.
  Skal du kun bruge en større penis under selve akten kan du med fordel også kigge på
  penisringe eller en penispumpe

  Lær mere om penisforlængere i videoerne

  Jes Extender – Penisforlænger https://youtu.be/OENOcfoCNDA MaleEdge – Penisforlænger https://youtu.be/R1AzUUwYHO8

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk