openworld logo

Bedste Sexlegetøj: Se top 5 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde sexlegetøj. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sexlegetøj tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks – Sort

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.00, nu kun 249,-.
  Du sparer 150 kr. / 37 %
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful

Vores første anbefaling er “Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks – Sort” fra mærket Sinful.

Produktet er lige nu på tilbud hos Sinful.dk hvor prisen er sat ned fra 399.00 til 249,- – en besparelse på 150 kr. / 37 %

Forhandlerens beskrivelse:
Ønsker du at forkæle din partner og dig selv med en weekend i romantikkens og kærlighedens tegn, er Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks et must-have. I æsken finder I alt, I skal bruge til en hed weekend fyldt med intime sexoplevelser.
Start weeke…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Wicked Toy Love Gel til Sexlegetøj 100 ml – Klar

 • Dagens pris: 99,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 129.00, nu kun 99,-.
  Du sparer 30 kr. / 23 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Wicked Toy Love Gel til Sexlegetøj 100 ml – Klar til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Leder du efter den perfekte glidecreme til dit sexlegetøj? Med Wicked Toy Love Gel til Sexlegetøj behøver du ikke lede mere. Den vandbaserede glidecreme er specielt udviklet til at gøre dine erotiske stunder med legetøj endnu bedre.
Den kan bruges p…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Mr. Membr Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g – Hvid

Næste anbefaling er “Mr. Membr Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g – Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Mr. Membr Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g – Hvid” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Brug Mr.
Membr Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g til pleje af dit sexlegetøj i life-like materialer. Pulveret medvirker til, at dine onaniprodukter bevarer deres blødhed og livagtige fornemmelse.
På den måde føles det altid lækker…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks – Sort

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful

Produkt nummer 4 på vores “sexlegetøj-liste” er Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks – Sort som du lige nu kan købe for 399,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Drømmer du om at træde ind i en verden af nydelse og opdage de mange glæder ved sexlegetøj, er Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks perfekt til dig. Æsken indeholder alt, du skal bruge for at komme i gang med sexlegetøj: Du får en vandbaser…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks – Sort

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Mærke: Sinful

Sidste produkt på vores liste er Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks – Sort som vi har fundet til 399,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Drømmer du om at eksperimentere med kinky leg? Træd ind i en verden af intens og pirrende nydelse med Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide. Æsken indeholder alt, du skal bruge for at udforske det spændende BDSM univers.
Blindfoldet er ide…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sexlegetøj i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sexlegetøj:

Dyreste Sexlegetøj på listen er Mystim Elektro Sexlegetøj Starter Kit – TRÅDLØS Med Fjernbetjening fra Funtoys med en pris på 1199.20. Billigste udvalgte Sexlegetøj er JO rengøringsskum til sexlegetøj – 50 ml som du kan købe for 50.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 1149.2 kr. – de 5 Sexlegetøj vi har fundet koster i gennemsnit 1395.91 kr.
Ovenstående Sexlegetøj data og priser er hentet fra 8 butikker (Sinful.dk, Alor.dk, DreamDirty.dk, Sexshop.dk, Med24, Din6shop.dk, SMRS.dk, Funtoys). Alle Sexlegetøj tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sexlegetøj guides:

Fandt du ikke det rigtige Sexlegetøj blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sexlegetøj:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk