openworld logo

Bedste Slikkelapper: Se top 5 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde slikkelapper. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle slikkelapper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Medintim Oralsafe Latex Slikkelapper med Jordbær Smag 8 stk – Nude

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sinful.dk.

Her kan “Medintim Oralsafe Latex Slikkelapper med Jordbær Smag 8 stk – Nude” fås til 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Medintim Oralsafe latex slikkelapperne er alt, du behøver for at kunne dykke ned i beskyttet, pirrende oral stimulation.
Duften af jordbær giver din intime stund et sommerligt twist.  Latex lapperne fungerer som en barriere mellem din mund og din pa…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Beppy Beffy Oral Dams Slikkelapper – Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Beppy Beffy Oral Dams Slikkelapper – Hvid til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ønsker du at give hende en fantastisk og sikker slikketur? Beffy Oral Dams slikkelapper er engangs latexark, som lægges over det område man ønsker at slikke, og er dermed både beskyttende og hygiejnisk. Kan således også benyttes til oralsex under…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Glyde Sheer Dams Mix Slikkelapper 4 stk – Flere farver

Næste anbefaling er “Glyde Sheer Dams Mix Slikkelapper 4 stk – Flere farver”.

Dagens bedste tilbud på “Glyde Sheer Dams Mix Slikkelapper 4 stk – Flere farver” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Glyde Sheer Dams slikkelapper er engangs latexark, som lægges over det område, man ønsker at slikke, og dermed beskytter og er hygiejnisk. Kan således også benyttes til oralsex under menstruation, sygdom eller til rimming. Slikkelapperne er meget tynde…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Medintim Oralsafe Latex Slikkelapper med Vanilje Smag 8 stk – Nude

Produkt nummer 4 på vores “slikkelapper-liste” er Medintim Oralsafe Latex Slikkelapper med Vanilje Smag 8 stk – Nude som du lige nu kan købe for 129,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gør paradiset mellem din partners ben lidt ekstra sødt og nyd beskyttet, ubekymret oral sex, når I bruger disse Medintim Oralsafe latex slikkelapper med vanilje aroma.  Påfør den inkluderede glidecreme til din partners nydelsespunkter, placér…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Slow Sex Oral Slikkelapper

Sidste produkt på vores liste er Slow Sex Oral Slikkelapper som vi har fundet til 36,- hos Secretly.dk.

Se hos Secretly.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste slikkelapper i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse slikkelapper:

Dyreste Slikkelapper på listen er Medintim Oralsafe Latex Slikkelapper med Jordbær Smag 8 stk – Nude fra Sinful.dk med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Slikkelapper er Slow Sex Oral Slikkelapper som du kan købe for 36.00 hos Secretly.dk. Forskellen på de to priser er 93 kr. – de 5 Slikkelapper vi har fundet koster i gennemsnit 86.4 kr.
Ovenstående Slikkelapper data og priser er hentet fra 2 butikker (Sinful.dk, Secretly.dk). Alle Slikkelapper tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til de mest brugte præservativer såsom kondomer, femidom osv.

men et af de nyere tiltag på markedet er slikkelapper. Dette tynde stykke latex, på størrelse med et halvt a4-ark, sikrer dig og din partner mod eventuelle kønssygdomme. Køber man slikkelapperne og husker kun at bruge dem én gang er man ligeså sikker som man er med et kondom.

Hvilket vil sige omkring 99 %

Hvad koster slikkelapper og hvilke størrelser kan du købe?

Du kan med fordel købe de viste pakker, der kommer til en god pris og kvalitet. Ønsker du af købe og afprøve slikkelapperne, findes disse oftest i salg enkeltvis eller i forskellige pakker med alt fra 10-34 stk.

Priserne på disse slikkelapper er lidt dyrere end du ser det ved f.eks.

kondomer. Dog får du her et større område, der kan slikkes på uden at du kommer direkte i kontakt med huden.

Du kan typisk kun købe slikkelapperne i én størrelse, nemlig 25 cm x 15 cm. Dette område er dog stort nok til at du eksempelvis vil kunne bruge den samme lap til at nå hele vejen fra klitoris til anus

Glyde Sheer Dams Mix slikkelapper

 • Glyde sher Dams pakken indeholder 4 x slikkelapper.

  Du får hygienjniske engangs latexark der lægges over området der skal slikkes via oralsex. Kan bruges under sygdom, mestruation eller til rimming. Slikkelapperne fra Glyde er meget tynde(0.060 mm), så du bevare det følsomme og intime. Lapperne er ftalatfri og veganske.

  Pakken med 4 ark der koster 69 kr.

  byder på fire forskellige smagsvarianter: Cola, jordbær, vanilje og vilde bær. Størrelsen er 25 x 15 cm

  Beffy Oral Dams slikkelapper

 • Beffy Oral Dams pakken indeholder 2 x slikkelapper. Du får smagsneutrale latexark med en glat struktur. Størrelsen er 25 15 cm.

  og kommer med en tykkelse på 0.060 cm. så du ikke mister det følsomme og intime ved oralsexen.

  Et godt valg hvis du ønsker de smags- og duftneutrale latexlapper til at slikke hende eller ham.

  Prisen er 59 kr. for denne model

  Hvor kan jeg købe slikkelapper med smag?

  Sexlegetøj og andet tilbehør er bare sjovere, når man kan købe det i forskellige smagsvarianter. Slikkelapper er især populære grundet de smage man kan mærke prikke på tungen. Især hvis man ikke bryder sig om smagen af sin partner, eller har skepsis omkring sikkerheden eller renligheden ved f.eks.

  rimming.

  Du kan købe slikkelapperne med smag hos forhandlere af sexlegetøj og i de mange webshops, der popper op på de danske domæner.

  Derudover finder man en større udvalg og variation i smage, hvis man vender næsen mod kondomspecialiserede forhandlere. Slikkelapper behøves ikke bruges ved brug af onaniprodukter som en magic wand eller en womanizer, ligesom du heller ikke kan bruge dem sammen med dine bækkenbundskugler eller massageolie

  Kan du købe latexfri slikkelapper?

  Nogle mennesker kan have allergier overfor latex, hvorfor det er vigtigt at købe nogle slikkelapper, der er markeret som latexfri, da det er dette materiale man oftest ser dem i.

  Det er dog muligt både at finde veganske og latexfri slikkelapper, hvis man blot søger hos de rigtige forhandlere.

  Når man køber latexfri slikkelapper, er disse oftest fremstillet i polyurethane. I Danmark er der kun to forskellige brands af slikkelapper, dog leverer de begge et tilfredsstillende resultat – også selvom man køber de latexfrie eller veganske varianter. Man er stadig sikret mod kønssygdomme, hvis man køber disse varianter

  Se videoerne nedenfor og lær mere om slikkelapper

  Sexundervisning: Lægen og slikkelappen https://youtu.be/f6PG-n1VJOU Lav Din Egen Slikkelap https://youtu.be/2ToaH_oCWdI

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk