openworld logo

Bedste Spredestang: Se top 6 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde spredestang. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle spredestang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Spartacus Spredestang med Manchetter – Sort

  • Dagens pris: 449,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599.00, nu kun 449,-.
    Du sparer 150 kr. / 25 %
  • Fundet hos Sinful.dk

Vores første anbefaling er “Spartacus Spredestang med Manchetter – Sort” som lige nu er på tilbud hos Sinful.dk.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 449,- – en besparelse på 150 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Spartacus Spredestang med Manchetter kan I sætte nyt krydderi på jeres bondage lege. Spredestangen giver mulighed for at eksperimentere med nye og restriktive stillinger alt efter jeres fantasi.
Stangen gør det nemlig umuligt at samle benene, så der…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Rimba Spredestang Metal Justerbar – Sølv

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Rimba Spredestang Metal Justerbar – Sølv til kun 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rimba Spredestang metal er perfekt, til dig der er elsker fastspændelses-lege. Ved hjælp af manchetter (medfølger ikke) kan man spænde fødderne fast i hver sin ende af spredestangen. stangen sikrer på den måde, at det er umuligt at samle benene…

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Obaie Håndleds og Ankel Spredestang – Sort

Næste anbefaling er “Obaie Håndleds og Ankel Spredestang – Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Obaie Håndleds og Ankel Spredestang – Sort” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Drømmer du om at få fuld kontrol over din partners krop i en kinky dominans leg, er Obaie Håndleds og Ankel Spredestang et must-have. Den er perfekt til at fiksere din partner i frække stillinger, så du har fri adgang til at nyde hans/hendes krop.
Sprede…

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv

Produkt nummer 4 på vores “spredestang-liste” er Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv som du lige nu kan købe for 849,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette spredestang sæt tjener forskellige formål. Dels bruges det til at sætte en dildo fast foroven, og dels til at spænde fødderne fast i hver ende af spredestangen. Sættet består af 3 dele.
En ”fod”, et mellemstykke og et topstykke til at s…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Master Series Deluxe Spredestang – Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Giv din indre submissive en fræk oplevelse og bliv fikseret i Master Series Deluxe Spredestang.
Gør dig klar til at opfylde din dominante herskers mindste ønsker, mens du er fikseret på både arme og ben. De to spredestænger i metal holdes adskilt af to s…

Se hos Sinful.dk ❯❯

6: Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spredestang med Manchetter – Flere farver

Sidste produkt på vores liste er Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spredestang med Manchetter – Flere farver som vi har fundet til 749,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ædelt look og manglende evne til at bevæge sig! Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs fra Fifty Shades of Grey muliggør fornøjende fiksering af hænder og fødder.
Manchetterne til hænder eller fødder hægtes på de stabile D-ringe med blødt hårdmetal pa…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste spredestang i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse spredestang:

Dyreste Spredestang på listen er Master Series Deluxe Spredestang – Sort fra Sinful.dk med en pris på 1295.00. Billigste udvalgte Spredestang er Obaie Håndleds og Ankel Spredestang – Sort som du kan købe for 199.00 hos Sinful.dk. Forskellen på de to priser er 1096 kr. – de 6 Spredestang vi har fundet koster i gennemsnit 1334.5 kr.
Ovenstående Spredestang data og priser er hentet fra 7 butikker (Sinful.dk, ORION Erotik Shop, Mshop.dk, Sexshop.dk, AltErTysTys.dk, SMRS.dk, Secretly.dk). Alle Spredestang tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk