openworld logo

Bedste Womanizer: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Openworld.dk, det helt rigtige sted at finde womanizer. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle womanizer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Womanizer – Starlet 2 Klitoris Stimulator

 • Dagens pris: 429,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499.00, nu kun 429,-.
  Du sparer 70 kr. / 14 %
 • Fundet hos DreamDirty.dk

Vores første anbefaling er “Womanizer – Starlet 2 Klitoris Stimulator” som lige nu er på tilbud hos DreamDirty.dk.

Her er prisen sat ned med 14 % og kan altså fås for kun 429,- – en besparelse på 70 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk nydelse både ude og hjemme! Starlet 2 Klitoris stimulator er fantastisk til at tage med på farten, da den passer perfekt ned i tasken.
Med din nye Starlet Stimulator får du 2 intensiteter, som forkæler din klitoris ved hjælp af enestående Plea…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

2: Womanizer Premium 2 Bordeaux

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1449.00, nu kun 1199,-.
  Du sparer 250 kr. / 17 %
 • Fundet hos Mshop.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Mshop.dk, hvor du kan købe Womanizer Premium 2 Bordeaux til kun 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv efter for guddommelig forkælelse med Premium 2 Klitoris Stimulator fra Womanizer.
Nå nye erotiske højder takket være Pleasure Air Technology, der tilbyder luksuriøs stimulering, nu med to intensitetsindstillinger mere end dens forgænger.  Med 14…

Se hos Mshop.dk ❯❯

3: Womanizer – Starlet 3 Klitoris Stimulator

Næste anbefaling er “Womanizer – Starlet 3 Klitoris Stimulator”.

Dagens bedste tilbud på “Womanizer – Starlet 3 Klitoris Stimulator” har vi fundet hos DreamDirty.dk hvor prisen lige nu er 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fortæl din klitoris, at noget fantastisk er på vej! Womanizer Starlet 3 er den opgraderede version af vores elskede Starlet med yderligere to pulserende intensiteter, hvilket giver dig i alt 6 at vælge imellem. Du ændrer ikke et vinderhold, så pleasure a…

Se hos DreamDirty.dk ❯❯

4: Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Large – Rosa

Sidste produkt på vores liste er Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Large – Rosa som vi har fundet til 99,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis din foretrukne Womanizer har brug for et nyt sugehoved, eller du bare vil eksperimentere med et større, er disse udskiftningshoveder lige, hvad du har brug for. De lyserøde silikonehoveder i størrelse Large er kompatible med følgende modeller: Mini,…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste womanizer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse womanizer:

Dyreste Womanizer på listen er Womanizer Duo Dobbelt Stimulator – Pink fra Sinful.dk med en pris på 1495.00. Billigste udvalgte Womanizer er Womanizer ladekabel som du kan købe for 79.00 hos Sinful.dk. Forskellen på de to priser er 1416 kr. – de 4 Womanizer vi har fundet koster i gennemsnit 6565.25 kr.
Ovenstående Womanizer data og priser er hentet fra 6 butikker (DreamDirty.dk, Mshop.dk, Sinful.dk, ORION Erotik Shop, AltErTysTys.dk, Sexshop.dk). Alle Womanizer tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Som kvinde har man mange muligheder for at få fantastiske orgasmer, der efterlader én stakåndet med pulsen kørende og vibrationer gennem alle kroppens muskler.

Eksempelvis kan en Womanizer gøre arbejdet for dig, uden at det kræver meget arbejde.

Dette sexlegetøj fungerer ved at blæse luft mod klitoris i forskellige styrker. Således at du oplever den perfekte følelse af stimuli uden at din klitoris bliver øm.

Der findes forskellige slags af dette sexlegetøj, hvorfor du altid vil kunne købe én, der passer til din smag

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator

 • [afp id=’348′]

  Womanizer Duo Klitoris Vibrator

 • [afp id=’349′]

  Womanizer Classic Klitoris Stimulator

 • [afp id=’350′]

  Womanizer Premium Klitoris Stimulator

 • [afp id=’351′]

  Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

 • [afp id=’352′]

  Womanizer Starlet 2 Klitoris Stimulator

 • [afp id=’353′]

  Hvilken muligheder har jeg for at købe en womanizer?

  Der findes forskellige typer og størrelser af dette fantastiske klitoris vibrator sexlegetøj. Hvorfor ikke købe et sexlegetøj du kan have liggende i natbordsskuffen eller en du kan have liggende i tasken forklædt som en læbestift? Uanset størrelse, er du garanteret fantastiske orgasmer med et af køb af dette sexlegetøj. De mest kendte modeller er Womanizer Pro modellerne, der findes i forskellige størrelser, designs og med forskellige funktioner.

  Nogle typer har både en blæse- og sugefunktion, hvorimod andre udelukkende blæser. Uanset hvilken model du køber, vil du altid få to forskellige størrelser af mundstykker med.

  Således at du får det bedst mulige resultat

  Hvor finder jeg en womanizer til den billigste pris?

  Når det kommer til design, størrelse, kvalitet og ikke mindst funktionalitet er dette onaniprodukt et af markedets dyreste.

  På trods af standardpriser fra 600 kr. og opefter vil man dog ikke blive skuffet over dette køb.

  Vi anbefaler at man holder jævnligt øje med sin lokale sexshop eller tilmelder sig nyhedsmails fra sine favorit sexwebshops, da man her kan finde sin Womanizer til tilbudspris i specielle perioder. Du kan også besøge womanizer.dk der samler tilbud på womanizere fra danske sexshops og på den måde hurtigt få et overblik over aktuelle gode tilbud

  .

  Man betaler ikke kun for kvalitet og gode orgasmer, men i særdeleshed også for design og diskretion, da man umiddelbart ikke kan genkende denne som værende et sexlegetøj med det blotte øje

  Hvor kan jeg købe ekstra mundstykker til min womanizer?

  Ved køb af dette onaniprodukt vil man som tidligere nævnt få to mundstykker med i forskellig størrelse.

  Dog bør disse udskiftes engang imellem, da dette kan blive ulækkert eller ødelagt efter længere tids brug, hvis ikke man sørger for grundig rengøring og vedligeholdelse. Man kan købe ekstra mundstykker til sin womanizer samme sted som man købte produktet.

  Så det er en fin ide at købe flere mundstykker med på samme tid. Derudover kan du evt. købe en vandbaseret glidecreme med, da dette vil forbedre brugen af dit nye onaniprodukt

  Womanizer vs. Satisfyer – hvilken skal jeg købe?

  Hvis man ønsker at forkæle sig selv med et nyt onaniprodukt, skal dette som regel ikke koste for meget, før man vælger en anden løsning. Denne økonomibesparende tendens gør, at mange kvinder vælger den billigere løsning i form af Satisfyeren, der har nogle af de samme funktioner som Womanizeren. Ser man på forbrugernes anmeldelser går man dog ikke kun ned i pris, men også i kvalitet og design, hvis man køber den billigere variant af dette enestående sexlegetøj. De originale Womanizers er alle vandtætte og oplades via USB, hvorimod det er uvist om den billigere model lever op til samme krav.

  Ønsker du at blive blæst til lykke og orgasmer så køb derfor én eller flere af de originale onaniprodukter fra Womanizers kollektion. Er du til mere traditionelle onaniprodukter kan du selvfølgelig også kigge på en magic wand eller et vibrator æg

  Se videoerne nedenfor og lær mere om de forskellige womanizers

  Womanizer (DEMO VIDEO) https://youtu.be/-BnZfF3bdmQ Anmeldelse: Womanizer Pro W500 https://youtu.be/EySRA0NBC08

  Se også:

  Se også vores andre gode indlæg på Openworld.dk