openworld logo

Penisforlænger

Som du kan se nedenfor er der mange Penisforlængere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

I løbet af deres liv vil mange mænd stille sig selv de samme to spørgsmål; ’er min penis for lille?’ og ’kan man købe noget, der gør den større?’. Svaret på det første spørgsmål er noget man må gøre op med sig selv og eventuelt ens partner. Svaret på det andet spørgsmål er naturligvis ’ja!’ – man kan hurtigt købe nogle ting, der øger længden og tykkelsen på ens penis, det bedste apparat på markedet er en penisforlænger.

Dette apparat kan købes i langt de fleste sexshops og online, hvorefter man kan påbegynde det såkaldte behandlingsmønster, der gradvist vil øge størrelsen af ens penis

Male Edge Basic Penis Forstørrer

 • [afp id=’269′]

  Male Edge Extra Penis Forstørrer

 • [afp id=’270′]

  Jes Extender Original Penisforlænger

 • [afp id=’271′]

  Jes Extender Guld Penisforlænger

 • [afp id=’272′]

  Male Edge Rubber Strap Hvid

 • [afp id=’273′]

  Gazebind til Penisforlænger

 • [afp id=’274′]

  Andropenis Gold Penis Extender

 • [afp id=’275′]

  Androextender penis forstørrer

 • [afp id=’276′]

  Er det ligegyldigt, hvilken penisforlænger jeg køber?

  Der findes efterhånden mange forskellige typer af penisforlængere på markedet, derfor kan man hurtigt se sig blind på de mange forskellige modeller, der dog alle har samme udseende og resultater.

  Langt de fleste penisstrækkere kan øge længden fra 8 cm.

  til 28 cm, hvilket dog for mange kvinder kan blive for stort.

  Det er derfor muligt at stoppe behandlingen når man rammer sit mål, og man kan altid opstarte behandlingsforløbet igen, hvis man ønsker nogle yderligere cm i længden. Det handler dog om at købe en forlænger, der er godkendt således at man ikke udsætter sin krop for unødvendig smerte og ubehag. Sørg derfor altid for at købe din forlænger, eller strækker, hos et velkendt firma, eller et produkt der har fået gode brugeranmeldelser, sådan at du er sikker på at kunne få en større pik

  Hvor længe går der fra jeg køber en penisforlænger til jeg kan se resultater?

  Når man køber en forlænger, vil der altid være en brugsanvisning samt et trænings-, eller behandlingsprogram med i pakken. Dette program strækker sig typisk over 4-12 måneder, alt efter hvilken længde man ønsker at øge sin penis med.

  Når man køber en penisforlænger, kan man naturligvis ikke forvente at se vedvarende resultater af sin penis forstørrelse efter blot få dages brug.

  Dog vil man med ca. en måneds mellemrum begynde at se forskellige i både længden og tykkelsen af ens penis – både i slap og erigeret tilstand. Inden man køber dette apparat, skal man dog være indstillet på mange træningstimer, da det som minimum anbefales at man bruger den mellem 3-6 timer om dagen.

  Dog er det med de nyere modeller muligt at kunne bære den på arbejde eller om natten

  Skal man købe den dyreste penisforlænger for at opnå det ønskede resultat?

  Ønsker man at se hurtige, gode og vedvarende resultater bør man forberede sig på, at disse apparater ikke er billige. Dog kan man godt bruge 500-800 kr.

  og stadig få et virksomt apparat med et tilfredsstillende resultat.

  Når man køber en penisforlænger, skal man blot være opmærksom på at kvalitet og funktion hænger sammen med prisen.

  Ønsker man derfor en model, der kan bruges om natten, i dagtimerne på arbejdet osv. så kan man med fordel købe en af de dyrere modeller, der oftest også kan strækkes et par ekstra centimeter.

  Der kan naturligvis også tilkøbes ekstra udstyr til ens penis forlænger, dette kan være beskyttende ’kapsler’, der sikrer ens følsomme hoved mod stød eller stramme bukser, hvis apparatet bruges på arbejdspladsen.
  Skal du kun bruge en større penis under selve akten kan du med fordel også kigge på
  penisringe eller en penispumpe

  Lær mere om penisforlængere i videoerne

  Jes Extender – Penisforlænger https://youtu.be/OENOcfoCNDA MaleEdge – Penisforlænger https://youtu.be/R1AzUUwYHO8

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Pocketpussy

  Pocketpussy

  Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

  Læs nu »
  Penisforlænger

  Penisforlænger

  Som du kan se nedenfor er der mange Penisforlængere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

  Læs nu »