openworld logo

Sinful Rabbit Vibrator Original

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Sinful rabbit vibrator original, nemt og simpelt.

Hvis du vil være lidt Sex in the city, så er denne Sinful Rabbit Vibrator Original kendt fra netop den verdenskendte serie hvis popularitet, fik vores tidligere kvindelige Statsminister til at stoppe og spørge om autograf af en af de kendte skuespillere fra serien.

Vibratoren udover at være kendt fra den populære tv-serie, har ved Ekstrabladet i april 2016, vundet prisen som den bedste vibrator i Rabbit vibrator serien

Hvad er Sinful Rabbit original vibratoren?

 • [afp id=’191′] Hvad er denne populære original Rabbit vibrator? Det er jo logisk nok et godt stykke sexlegetøj til kvinder, men denne vibrator både giver den dejlige klitoris stimulans nogenlunde ligesom Womanizer Pro W500 klitoris stimulator.  samtidig med at Rabbit vibratoren pirrer dig med indvendige rotationer.

  Et ideelt stykke sexlegetøj til de kvinder, der gerne vil opleve en ekstra pirrende, fyldig og lækker stimulering, der i sidste ende kan give de intense og eksplosive orgasmer. Du får de pirrende og fyldige orgasmer ved hjælp af, at skedeindgangen bliver masseret på den lækre måde af den populære Rabbit vibrator.

  Det sker ved hjælp af 3 rækker kugler der roterer og masserer indgangen på skeden. Derudover, så bliver der selvfølgelig også stimuleret af den udvendige side på vibratoren.

  Her sidder der nemlig et par særdeles lækre kaninører, som har den gode egenskab at de vibrerer på den helt rigtige måde, så du vil opleve den dejlige klitoris stimulans(bedste klitoris vibrator).

  Det kan munde ud i en eksplosiv orgasme, alt afhængig af vibrationsprogrammet du vælger, og hvad styrke du kan holde til

  Hvad får du helt præcist med den populære Rabbit Original?

  Udover du med ret stor sandsynlig opnår lækre og stærke orgasmer, så får du mere præcist disse ting med Sinful vibratoren:

  • Vibrator med skedeindgang og klitoris stimulans
  • Over middel lydkvalitet
  • Kvalitets TPR materiale
  • 4 knapper interface
  • 26 cm.

   længde

  • 4 cm. bredde
  • Latexfri
  • Ftalatfri
  • 100% vandtæt, så kan bruges under bruseren
  • 6 vibrationsprogrammer
  • 6 rotationsprogrammer
  • Anvender 4 stk.

   AA-batterier

  • Forhandler: Sinful

  Hvorfor denne vibrator som kvinde?

  Der findes mange lækre vibratorer, hvor f.eks. Fun Factory Lady Bi også er et godt valg, og som kan give den lækre fornemmelse og orgasme, men med denne populære Rabbit Original version, så får du en vibrator der både roterer og masserer. Det betyder, at du har både 6 rotationsprogrammer og 6 vibrationsprogrammer som du kan nyde samtidig, eller du kan vælge kun at bruge en.

  Det skaber den gode variation alt efter smag, samtidig med at det kan skabe rigtig mange orgasmer for dig.

  Hvis du ønsker endnu mere variation eller måske privatliv, så får du en vandtæt vibrator, så du kan nyde den dejlige stimulering under bruseren også, dog skal der lige tages højde for at lydkvaliteten er over middel, hvilket er eneste ulempe ved vibratoren.

  Det er ret gode grunde til at overveje denne vibrator, nu prisen faktisk er forholdsvis billig eller overkommelig i sammenligning med så meget andet, og især hvis man tænker over hvad man får at lækker afslapning med orgasme.

  Du kan se mere om vibratoren, ved at se denne video hvor vibratoren bliver kort demonstreret.

  [afp id=’191′]

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Buttplugs

  Buttplugs

  Som du kan se nedenfor er der mange Buttplugs at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

  Læs nu »
  Stuepige Kostumer

  Stuepige Kostumer

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her

  Læs nu »