Slikkelapper

Hvis du leder efter Slikkelapper behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Slikkelap Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Slikkelapper, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har åbnet Openworld.dk. Vores robot har i nat helt automatisk besøgt adskillige af de billigste internetforhandlere og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er en billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Ønsker du at give hende en fantastisk og sikker slikketur? Beffy Oral Dams slikkelapper er engangs latexark, som lægges over det område man ønsker at slikke, og er dermed både beskyttende og...
KR. 59.00
Glyde Sheer Dams slikkelapper er engangs latexark, som lægges over det område, man ønsker at slikke, og dermed beskytter og er hygiejnisk. Kan således også benyttes til oralsex under menstruation,...
KR. 69.00

Hvis du læser dette har du nu set alle de slikkelapper vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlineshop. Vi sender vores prisrobot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Openworld.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.

I forbindelse med sex, uanset om det er med en fast eller skiftende partner, er det vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Alle kender til de mest brugte præservativer såsom kondomer, femidom osv.

men et af de nyere tiltag på markedet er slikkelapper. Dette tynde stykke latex, på størrelse med et halvt a4-ark, sikrer dig og din partner mod eventuelle kønssygdomme. Køber man slikkelapperne og husker kun at bruge dem én gang er man ligeså sikker som man er med et kondom.

Hvilket vil sige omkring 99 %

Hvad koster slikkelapper og hvilke størrelser kan du købe?

Du kan med fordel købe de viste pakker, der kommer til en god pris og kvalitet. Ønsker du af købe og afprøve slikkelapperne, findes disse oftest i salg enkeltvis eller i forskellige pakker med alt fra 10-34 stk.

Priserne på disse slikkelapper er lidt dyrere end du ser det ved f.eks.

kondomer. Dog får du her et større område, der kan slikkes på uden at du kommer direkte i kontakt med huden.

Du kan typisk kun købe slikkelapperne i én størrelse, nemlig 25 cm x 15 cm. Dette område er dog stort nok til at du eksempelvis vil kunne bruge den samme lap til at nå hele vejen fra klitoris til anus

Glyde Sheer Dams Mix slikkelapper

 • Glyde sher Dams pakken indeholder 4 x slikkelapper.

  Du får hygienjniske engangs latexark der lægges over området der skal slikkes via oralsex. Kan bruges under sygdom, mestruation eller til rimming. Slikkelapperne fra Glyde er meget tynde(0.060 mm), så du bevare det følsomme og intime. Lapperne er ftalatfri og veganske.

  Pakken med 4 ark der koster 69 kr.

  byder på fire forskellige smagsvarianter: Cola, jordbær, vanilje og vilde bær. Størrelsen er 25 x 15 cm

  Beffy Oral Dams slikkelapper

 • Beffy Oral Dams pakken indeholder 2 x slikkelapper. Du får smagsneutrale latexark med en glat struktur. Størrelsen er 25 15 cm.

  og kommer med en tykkelse på 0.060 cm. så du ikke mister det følsomme og intime ved oralsexen.

  Et godt valg hvis du ønsker de smags- og duftneutrale latexlapper til at slikke hende eller ham.

  Prisen er 59 kr. for denne model

  Hvor kan jeg købe slikkelapper med smag?

  Sexlegetøj og andet tilbehør er bare sjovere, når man kan købe det i forskellige smagsvarianter. Slikkelapper er især populære grundet de smage man kan mærke prikke på tungen. Især hvis man ikke bryder sig om smagen af sin partner, eller har skepsis omkring sikkerheden eller renligheden ved f.eks.

  rimming.

  Du kan købe slikkelapperne med smag hos forhandlere af sexlegetøj og i de mange webshops, der popper op på de danske domæner.

  Derudover finder man en større udvalg og variation i smage, hvis man vender næsen mod kondomspecialiserede forhandlere. Slikkelapper behøves ikke bruges ved brug af onaniprodukter som en magic wand eller en womanizer, ligesom du heller ikke kan bruge dem sammen med dine bækkenbundskugler eller massageolie

  Kan du købe latexfri slikkelapper?

  Nogle mennesker kan have allergier overfor latex, hvorfor det er vigtigt at købe nogle slikkelapper, der er markeret som latexfri, da det er dette materiale man oftest ser dem i.

  Det er dog muligt både at finde veganske og latexfri slikkelapper, hvis man blot søger hos de rigtige forhandlere.

  Når man køber latexfri slikkelapper, er disse oftest fremstillet i polyurethane. I Danmark er der kun to forskellige brands af slikkelapper, dog leverer de begge et tilfredsstillende resultat – også selvom man køber de latexfrie eller veganske varianter. Man er stadig sikret mod kønssygdomme, hvis man køber disse varianter

  Se videoerne nedenfor og lær mere om slikkelapper

  Sexundervisning: Lægen og slikkelappen https://youtu.be/f6PG-n1VJOU Lav Din Egen Slikkelap https://youtu.be/2ToaH_oCWdI

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Klitoris vibrator

  Klitoris vibrator

  Hvis du leder efter Klitoris vibratorer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Læs nu »