Strømpeholdere

Strømpeholdere

Hvis du leder efter Strømpeholderer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Strømpeholderer

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Strømpeholderer i 2021, og derfor har vores robot natten igennem automatisk kravlet en lang række troværdige onlineshops fra Danmark igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Openworld.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Så er der ikke flere billige strømpeholderer for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetbutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle dine venner og familie om Openworld.dk - det bliver vi meget taknemmelige for. Det vil hjælpe os til at vise gode strømpeholder tilbud til endnu flere danskere.


Strømpeholdere er ikke kun noget man ser i de retrospektive modemagasiner, gamle pornoblade eller malerier, der skildrer livet for flere hundrede år siden. Det er igen blevet en trend at finde sin feminine side frem med denne type fræk lingeri. Disse kan nemlig shine et outfit op udadtil, eller blot give indre velvære, fordi man ved, at man er fræk og sexet uden at andre kan se det. En strømpeholder er et godt køb til dig, der ønsker at peppe din stil lidt op eller bare føle dig lækker og sexet på alle tider af døgnet.

 • Leg Avenue Spandex strømpeholder

  Stilrene nylonstrømper med holder i one-size der passer til 34-40.

  Den giver et smukt shape-effekt. Til Butik

 • Strømpehgolder til thigh high strømper

  En sød strømpeholder der kan passe til enhver form og krop.

  Bruges til thigh high strømper.

  Til Butik

 • Dreamgirl Hofteholder med Blonde Sort

  Smuk holder i transparent stretch materiale kombineret med shine-look. Kan købes i onesize 32-42 og queen-size 44-50. Til Butik

 • Sød pink strømpeholder til at holde strømper

  Sød strømholder i pink til dine thigh high strømper. Hofteholderen kan tilpasses enhver kvindeform og krop.

  Til Butik

 • Rimba strømpeholder med trusse & strømper

  Sæt der indeholder trusse, holder og strømper i det søde udtryk og sorte farve.

  Til Butik

 • Justerbar hvide blonde strømpeholder

  Klassisk hofteholder med hvide blonder. Der medfølger en matchende g-streng. Til Butik

 • Sød sort strømpeholder

  Klassisk hofteholder i sort som er velegnet til de fleste kvinder hvad end form og krop. Til Butik

 • Sort højtaljede net trusser m. strømpeholdere

  Sort høj talje net trusse med strømpeholdere. Den både hjælper med at få strømper til at sidde godt, men du får også dejlig luftighed. Til Butik

  Skal jeg købe en strømpeholder eller en hofteholder?

  Når man kigger på nettet, kan man hurtigt blive forvirret over de mange navne som ting har. En strømpeholder er blot et andet ord for en hofteholder, derfor er der ingen forskel om du køber det ene eller det andet. En strømpeholder er dog et mere sigende ord, da dette beskriver en funktion. Det er et beklædningsstykke, der hjælper med at holde strømperne oppe så man ikke skal se kikset ud mens man trækker dem op hvert 5.

  minut. Uanset om du køber det ene eller det andet, vil du med garanti ikke blive skuffet over de mange muligheder, der åbnes for dig

  Hvilke modeller kan jeg vælge imellem?

  Der findes mange forskellige typer af disse på markedet. Nogle egner sig bedre til privat og mere intim brug, hvorimod andre har et design, der nemt kan skjules under en tætsiddende nederdel eller kjole. Man bør derfor vælge med omhu, da man oftest ikke ønsker at en fræk blonde skal kunne ses igennem kjolen på ens arbejdsplads.

  De findes både i blonde, bomuld, læder, latex og mange andre materialer, hvorfor man blot kan vælge og vrage mellem de mange indtryk og stilarter når man køber en – lad behovet styre dig. Man kan finde strømpeholdere til både arbejds-, privat-, og intimt brug.

  Derfor kan man med fordel købe flere forskellige slags, alt efter hvad man har af drømme og fantasier

  Hvilken stilart skal jeg købe som min første?

  Som med modeller, er stilarter noget man bør tænke over når man køber sin første strømpeholder. Det er derfor vigtigt, at man har for øje, hvordan man ønsker at bruge denne i sin hverdag. Ønsker man blot at forsøge sig med en strømpeholder for at se om det er noget man kunne vænne sig til, kan man sagtens starte med en standardiseret og afdæmpet stil, produceret i bomuld. Har man derimod en tanke om at bruge den i mere seksuelt omfang kan man også købe en af de mere vovede stilarter i blonde eller læder som sin første – kun fantasien sætter grænser for dit køb.

  Køber du den med sex i tankerne kan du også overveje at kombinere den med et par bundløse trusser eller en rigtig fræk kjole eller noget sexet lingeri

  Er strømpebånd ligeså gode som en strømpeholder?

  Strømpebånd er noget man oftest ser i forbindelse med bryllupper, hvor de betegnes som en del af det klassiske tilbehør. Selvom disse oftest hører ind under kategorien af strømpeholdere, har de hver sine funktioner.

  Et strømpebånd er oftest pænest, hvis man kun bærer det på det ene ben, derfor er man ikke garanteret, at strømperne bliver siddende i begge sider. Dog kan man sagtens kombinere sine strømpeholdere med et smukt eller sexet strømpebånd, hvis man ønsker at drive sin mand til vanvid før han får en bid af kagen

  Hvordan fastgør jeg min nyindkøbte strømpeholder?

  Én ting er at blive nysgerrig på hele trenden omkring dette sexede lingeri udstyr, noget andet er at bruge dem i praksis. Dette er et emne som mange kvinder frygter lidt, da man ikke ønsker at bruge penge på noget som man ikke kan få til at fungere i praksis. Det er dog ikke så svært at få den på og fastgøre spænderne eller klipsene til sine nylonstrømper, som man skulle tro.

  Oftest er der mellem 2 og 4 snore på dem, jo flere der er desto bedre, sidder strømperne fast.

  Når først du har fået strømpeholderen om livet, så sæt dig ned og fastgør stropperne til strømperne, på denne måde vil du få den korrekte spænding på snorene, således at strømperne bliver siddende

  Se videoerne nedenfor og lær mere om strømpeholdere

  Strømpeholder Nederdel fra BACI https://youtu.be/77y879mZHDw Hvid Strømpeholder Nederdel https://youtu.be/77y879mZHDw


  Se også: