openworld logo

Guide til en romantisk weekend i Smilets By

Vi ved alle, at det er vigtigt at holde liv i forholdet og at skrue lidt ekstra op for romantikken i ny og næ. Nogle gange har vi alle de rette intentioner om at gøre noget godt for hinanden, men simpelthen har for svært ved at planlægge det. Romantik kan være mange ting og det handler derfor om at skabe nogle rammer, hvor I kan nyde hinandens selskab. For at gøre planlægningen mere overskuelig for jer, har vi lavet en lille guide til en romantisk weekend i Aarhus, smilets by. Aarhus byder generelt på mange skønne steder, når det kommer til overnatning, spisesteder og oplevelser

Overnatning

Om I er til smukke, overdådige hotelværelser eller mere minimalistiske rum, så har Aarhus det I søger, til en romantisk weekend. Vi har fundet tre forskellige hoteller, som hver især sørger for en helt særlig stemning.

Hotel Villa Provence: det romantiske hotel

Dette hotel har skruet helt op for romantikken og er indrettet i den hyggeligste franske stil. Hvis I for alvor skal skrue op for charmen, så er dette hotellet.

Hotel Villa Provence ligger midt i Aarhus by, så I hele tiden befinder jer tæt på attraktioner, shopping og restauranter. Prisen kan variere, men et værelse koster omkring 1700 kroner for en nat

Hotel Royal: det kongelige hotel

På Hotel Royal kommer I til at bo som konger og dronninger.

Hotellet er utrolig charmerende og emmer af nostalgi og gammel historie og ikke nok med det, så fremstår det som et unikt 4-stjernet hotel, midt i Aarhus by. På det kongelige hotel kan I blandt andet vinde den store gevinst i kasinoet eller opleve de mange seværdigheder som ligger i nærheden. Prisen for en weekend på dette skønne hotel er lidt over 2000 kroner

City Hotel Oasia: det sikre valg

Dette hotel er noget for de fleste, da det ligger lige ved Aarhus banegård, det er billigt, flot og minimalistisk. Hotellet er det perfekte tilholdssted for jer til en romantisk weekend i den charmerende storby. Prisen er lige under 2000 kroner for jer begge i en weekend, inklusive morgenmad. Planlægger I at forkæle jer selv med et romantisk ophold, men mangler midlerne? Så undersøg muligheden for et lån lige her

Spisesteder

Mulighederne er mange, når det kommer til gode spisesteder i Aarhus. Vi har prøvet at begrænse os og har derfor valgt fire forskellige steder som I kan bruge til inspiration.

  • CANblau: et skønt, spansk spisested, hvor I kan nyde en masse forskellige retter fra menukortet. Stemningen er spansk og hyggelig og perfekt til en romantisk aften.
  • Gorm’s: Hvis I er til et moderne og hyggeligt pizzasted med et nordisk præg, så er Gorm’s det helt rette sted. Her bliver der både kælet for pizzaen og indretningen og med den lette belysning er det et skønt sted at bruge sin aften eller at nyde en god brunch.
  • Kahler Villa Dining: få en nordisk smagsoplevelse i unikke omgivelser, når I besøger Kahler Villa Dining. Når I besøger stedet, får I straks en fornemmelse af en dejlig middag hjemme hos gode venner. Ved jeres bord kan I læne jer tilbage i bløde og behagelige designermøbler, mens I nyder stemningen af hjemlig hygge og smagen fra de udsøgte, nordiske gourmetretter.
  • Sjette Frederiks Kro: spis jer mætte i de mange lækre varianter af smørrebrød, hvor der er noget til enhver smag. Nyd frokosten indenfor på den smukke kro eller nyd solens stråler på terrassen, hvis vejret tillader det. Uanset hvad, er Sjette Frederiks Kro et idyllisk og romantisk sted at nyde en god frokost.

Oplevelser

  • Grossererbadet: sørg for velvære og sænk jer ned i sansebadets bobler, lad jer omfavne af dampen i dampbadene eller nyd varmen i saunaen. I Grossererbadet er der fokus på selvforkælelse og afslapning.
  • Gå en tur langs vandet eller i dyrehaven: i Aarhus er der rig mulighed for smukke naturomgivelser nær vandet ved Marselisborg skovene og i Risskov. Derudover byder dyrehaven på en hyggelig gåtur tæt på dyrene, som ofte er meget nysgerrige og “snaksagelige”.
  • Shopping i Latinerkvarteret: i latinerkvarterets små, hyggelige og krogede gader, ligger nogle af Aarhus’ bedste shoppingmuligheder. Tag på opdagelse i butikkerne og nyd det flotte område alt imens i holder i hånden og drikker kaffe to-go.
  • Kunstoplevelse på Aros: besøg Aros, som er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Nyd kunsten og samværet og oplev Aarhus fra oven. I ‘regnbuen’ kan I nemlig gå en tur på taget af museet og se byens liv, gennem alle regnbuens farver.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Womanizer

Womanizer

Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Womanizer. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige

Læs nu »
Penisforlænger

Penisforlænger

Som du kan se nedenfor er der mange Penisforlængere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Læs nu »