openworld logo

Tenga Æg

Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Der findes mange forskellige slags sexlegetøj på markedet. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du skal købe for at få en god, sjov eller spændende oplevelse fuld af fantasi og frække lyster. Tenga æg er Japans mest købte onaniprodukt til mænd, og det vinder også stort indpas hos de danske forbrugere.

Dette onaniprodukt kan bruges både alene og sammen med din partner.

Dette køb vil med garanti give glæde og smil, hvis det bruges som par.  

Tenga Egg Clicker Onani håndjob til mænd

 • [afp id=’304′] Tenga Egg Clicker er onani håndjob til mænd, som giver dig en ny måde at stimulerer penis. Tenga æg måler fra 6,5 til 30 cm.

  i længden og diameter op til 15 cm, så det er velegnet til alle penisstørrelser. Du får et legetøj til at give håndjob, hvor dette Clicker legetøj har pirrende indre struktur med dutter. Med ordentlig rengøring kan du bruge produktet flere gange, men er originalt udviklet som engangsprodukter.

  • Indre struktur med dutter
  • Ftalatfri
  • Medicinsk silikone materiale
  • Fra 6,5 – 30 cm længde
  • 15 cm diameter

   

  Tenga Egg Twister

 • [afp id=’305′] Tenga Egg Twister har samme størrelse og længde som de andre populære æg fra Japan.

  Dette Twister æg har en pirrende indre struktur med form som en tornado. Ægget kan bruges både solo og til par, hvor det kan være med til at pirre. Og samtidig er det et godt legetøj til håndjob, hvor du kan slippe for at blive træt i hånden.

  • Indre struktur med tornado
  • design
  • Ftalatfri
  • Medicinsk silikone materiale
  • Fra 6,5 – 30 cm længde
  • 15 cm diameter

   

  Tenga Egg Silky onani håndjob til mænd

 • [afp id=’306′] Tenga Egg Silly kan strækkes op til 30 cm.

  og give nydelse solo eller med i parleg. Silky der er ftaltafri, kommer med en indvendig struktur med vandrette og skrå riller, der kan være med til at give en endnu mere pirrende oplevelse.

  Hold langt nede på legetøjet for at opnå endnu bedre nydelse. Hvor du selvfølgelig også bør bruge vandbaseret glidecreme.

  • Indre struktur med vandrette og diagonale riller
  • Ftalatfri
  • Medicinsk silikone materiale
  • 6,5 – 30 cm længde
  • 15 cm diameter

   

  Tenga Egg Shiny

 • [afp id=’307′] Tenga Shiny æg har en indre struktur med riller, dutter og fordybninger til at give dig en bedre seksuel nydelse.

  Ydersiden er tykkere end mange andre æg, og er med til at give endnu bedre stimulering, da den indre struktur kan mærkes bedre. Det japanske æg der kommer i forskellige former, er et testvinder sexlegetøj til mænd. Og noget der bliver solgt over hele verden for sin brugervenlighed og design der virker til alle penisstørrelser.

  • Indre struktur med dutter, riller og fordybninger
  • Ftalatfri
  • Medicinsk silikone materiale
  • Fra 6,5 – 30 cm længde
  • 15 cm diameter

   

  Tenga Egg 6 Pack

 • [afp id=’308′] Måske du vil starte ud med hele paletten. Her kan denne pakke med 6 forskellige æg, måske være det praktiske legetøj der giver dig mange pirrende oplevelser.

  6 tenga æg med hver deres forskellige indre struktur til stimulering af penis.

  • 6 æg
  • Ftalatfri
  • Medicinsk silikone materiale
  • Fra 6,5 – 30 cm længde
  • 15 cm diameter

   

  Tenga glidecreme

 • [afp id=’309′] Du skal bruge glidecreme sammen med dit Tenga æg.

  Og her kan bruge Tenga’s egen vandbaseret glidecreme, som man må formode er designet netop til æg fra Tenga. Glidecreme har en lang glideeffekt, så du slipper for at tilføre mere glidecreme under akten.  

  Tenga Flib Orb

 • [afp id=’310′] Tenga Flib Orb Blue Rush er til dig, som vil have et legetøj der kan bruges om og om igen.

  I forhold til de populære æg, er Tenga Flib Orb ikke designet som engangsprodukt. Du får et godt legetøj med avanceret indre struktur og mønstre.

  Her får du forskellige riller og trykpunkter, som er med til at give stimulans både af penishoved og skaft. Du kan også justerer, så du får en dejlig omslutning af penis. Det giver mulighed for at finde det helt rigtige, der passer til din absolutte nydelse, frem for standard indstilling.  

  Kan man købe forskellige slags tenga æg?

  Som udgangspunkt findes der op imod seks forskellige slags tenga æg på markedet. Med dette menes, at æggets indvendige vægge har forskellige overfladeteksturer, der hver især pirrer og tirrer én til nye højder. Dog findes der mange flere udvendige stile og designs, der gør det sjovt og spændende at afprøve forskellige æg til sin private, eller fælles, leg. Du kan købe de mange forskellige æg enkeltvist, dog anbefales det at du starter med den klassiske 6-pack med de mange varianter og afprøver disse for at finde din favorit

  Findes tenga æg i forskellige størrelser – hvilke skal jeg købe?

  Du kan ikke gå galt i byen når du køber dette onaniprodukt – det findes nemlig kun i få størrelser.

  Dog er det nærmest umuligt at købe et tenga æg, der ikke passer i størrelsen. Da de fleste kan strækkes helt op til 30 cm i længden og 15 cm i diameteren.

  Dette onaniprodukt ser lille ud, men man bør ikke fortvivle, da man selv styrer hvor meget det skal udvides under brug. Man bør dog ikke fingerlege med det på samme måde, som man gjorde den første gang man fik et kondom i hånden. Det trækker sig sjældent tilbage til original størrelse efter brug

  Kan man genbruge sit tenga æg eller skal jeg købe flere ad gangen?

  Modsat langt de fleste onaniprodukter på markedet er dette et man bør sørge for at købe rigeligt af fra starten.

  Det anbefales nemlig ikke at genbruge sine tenga æg. Med forsigtig brug, en let rengøring med en mild sæbe eller decideret sexlegetøjsrengøringsmiddel, kan man dog godt genbruge det enkelte gange.

  Man kan sige at dette er en form for æg, der har en udløbsdato – datoen nås når man ikke længere har glæde ved at bruge produktet og det mister sin elasticitet. Ønsker du et onaniprodukt der holder i længere tid kan du i stedet kigge på en fleshlight eller en pocketpussy

  Jeg vil forkæle min mand – kan jeg købe et tenga æg som fræk gave?

  Der er mange måder at forkæle sin partner på. Langt de fleste mænd nyder godt af en spiller eller en uskyldig håndtrold som forspil til sex – forkæl ham med en ny følelse næste gang. Man kan sagtens købe disse tenga æg og bruge dem som en gave. Prøv f.eks.

  pakken med seks varianter og pak den pænt ind eller smid dem over i en gammel æggebakke og nyd hans ansigtsudtryk når han åbner sin gave. Disse nydelsesæg til mænd er pakket ind individuelt og man skal derfor tage dem ud af den beskyttende indpakning før de kan bruges på penis

  Se videoerne nedenfor og lær mere om tenga æg

  Tenga Æg til Mænd https://youtu.be/lx9KrNyIQmQ Tenga Æg Hard https://youtu.be/RvKaGixnIdE

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Sådan bevarer du romantikken mellem jer i forholdet

  Sådan bevarer du romantikken mellem jer i forholdet

  Når man bliver forelsket, så svæver man på en sky og alting er godt. Men med tiden begynder den sky at falme lidt, og for at bevare kærligheden, så gælder det om at kende de gode tips til at holde dampen kørende i forholdet. Sådan bevarer du romantikken mellem jer så kærligheden varer ved i

  Læs nu »
  Magic Wand

  Magic Wand

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Magic wands, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Magic wand. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang.

  Læs nu »
  Stuepige Kostumer

  Stuepige Kostumer

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Stuepige kostume, nemt og simpelt. I mange år har det været en trend at bruge forskellige kostumer

  Læs nu »
  Rabbit vibrator

  Rabbit vibrator

  Som du kan se nedenfor er der mange Rabbit vibratorer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien

  Læs nu »
  Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

  Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

  Hvis du vil være romantisk med kæresten, så kræver romantikken også at i oplever noget sammen. Her er ophold væk fra jeres normale omgivelser, en naturlig ting. Det giver jer ikke bare den fælles oplevelse, men i er også sammen uden forstyrrelser som familie, venner og andet. Hvorfor ikke en billig overnatning med romantisk weekendophold

  Læs nu »
  Fodterapi som velvære til kæresten?

  Fodterapi som velvære til kæresten?

  Vil du overraske din kæreste med en sød tanke der samtidig er en dejlig og praktisk ting til hende eller ham? Her kan fodterapi som velvære gave til kæresten være den lidt anderledes ide. Men samtidig også en sød gaveide der kan være ganske dejlig at modtage. Hvis du har problemer med fødderne i form

  Læs nu »