openworld logo

Victoria Milan anmeldelse – En af de største affære dating sider på markedet

VictoriaMilan der startede ud tilbage i 2010, er en af de største online dating sider for sidespring i Danmark og Norden. I Danmark er der omkring 230.000 medlemmer, og portalen har 3,2 mio.

brugere på verdensplan fordelt over 19 lande.

Denne Victoria Milan anmeldelse vil give dig de basale fakta om siden. Det giver dig mulighed for, at tage den rette beslutning om det er siden til at finde kærlighed; Eller måske bare til sidespring på nettet som portalen er mest kendt for.

 • Specifikationer på VictoriaMilan.dk:
  • Primært til online sidespring
  • Kønsfordeling er 3 mand til 1 kvinde
  • Alt er gratis for kvinder, betaling for mænd
  • En af de største affære dating sider
  • Gratis oprettelse dog med store begrænsninger

  VictoriaMilan koncept?

  Dating siden startede i Norge tilbage i 2010 og blev hurtig udvidet til resten af Norden.

  Det er godt nok en datingside, men dog i den forstand at portalen er mest til sidespring og ”hygge” konceptet.

  Det er nemlig ikke den førende side til at finde kærligheden, men derimod adspredelse og sjov for gifte folk eller folk der er i forhold, hvor kedsomheden måske har ramt. VictoriaMilan har flest mænd. Forholdet er 3 mænd per 1 kvinde, hvilket betyder, at det er gratis for kvinder at være medlem. Du kan selvfølgelig også oprette dig gratis som mand, men gratis funktionen har meget mange begrænsninger, som der ikke er for kvindelige brugere med ‘betalt’ medlemskab.

  Det er den største dating side for online affærer/sidespring, og de har gjort meget af ud af deres markedsføring i tv, radio, blade og online magasiner

  Hvad får du med VictoriaMilan.dk?

  Som allerede fortalt, er det en af de største dating sider, hvor nok kun Dating.dk, Scor.dk og Match.dk kan matche antal medlemmer.

  Forskellen er selvfølgelig, at Dating.dk og Match er kærlighedsbaseret, hvor VictoriaMilan startede ud med slogan ”Gør livet levende – find din affære i dag”. Og i dag bruger portalen sloganet ”Danmarks #1 for udenoms affærer”, så giver det lidt sig selv, at siden er til det mere løssluppen dating brug. Ifølge VictoriaMilan får du en datingportal der er fri for de mange fake medlemmer, som andre sider er hjemsøgt af. Samtidig kan du holde dig selv anonym, så ægtefællen ikke kan se et stort profil billede af dig som det første.

  Du finder forskellige muligheder, hvor f.eks. portalen kommer med en panik knap.

  Det betyder, at du kan trykke hurtigt og en anonym side vil poppe op, så din partner ikke vil overraske dig midt i agten med at chatte nogle sex partnere op. Siden kommer selvfølgelig med forskellige søgemuligheder.

  Du kan finde populære, nye, by, område, online status og meget andet som er ret nødvendigt, hvis du ikke vil spilde sin tid på inaktive eller uinteressante muligheder for sidespring. Hvis du tjekker Trustpilot, som selvfølgelig altid skal tages med en gran salt, så er der dog ofte sandheder at finde. Selvfølgelig er der falske profiler, for det er noget du finder på alle dating sider og sociale medier, så hvorfor skulle VictoriaMilan være anderledes.

  Helt ligesom der er mange negative anmeldelser angående for høj pris, hvilket igen, nok er helt rigtigt, men dog noget som vi hver især må gøre op med os selv.

  Det er en hel fin hjemmeside der dog ikke byder på noget revolutionerede, udover deres fokus på anonymitet, som er ret nødvendigt, hvis du vil undgå at blive fanget i sidespring; Og skal til at tage stilling til om du skal fortælle om utroskab eller ej.

  Funktioner ved VictoriaMilan?

  Siden som er til sidespring og er bygget op efter dette, kommer med en række forskellige funktioner.

  • Verificering af profiler gennem Google, Facebook, Linkedin eller andre, så nemheden ved at oprette falske profiler, bliver minimeret mest muligt.
  • Høj sikkerhed og anonymitet som Victoria Milan sætter i højsædet.
  • Din profil kan ikke ses af andre, så du ikke bliver begrænset ved risikoen for genkendelse.
  • Panikknap så du ikke bliver overrasket i en online flirt.
  • AnonymousBlur gør dit profilbillede uigenkendelig med blot et klik.
  • Trustpilot score på bare 1.4.

  Hvad koster Victoria Milan?

  For kvinder er alting gratis. Mænd kan også oprette sig gratis, men her kommer siden med stærke begrænsninger.

  Hvis du vil i kontakt med kvinder, skal du betale.

  • 199,- kr.

   pr. mnd.

   Hvis du betaler for 12 måneder

  • 219,- kr. pr mnd. Hvis du betaler for 6 mån eder
  • 299,- kr.

   pr mnd.

   Hvis du betaler for 3 måneder

  • 399,- kr.

   for et måned

  Fordele?

  Hvorfor du skal bruge Victoria Milan?

  • Hvis du søger sidespring, er muligheden tilstede
  • Som kvinde er alting gratis
  • God anonymitet

  Ulemper?

  Hvorfor du ikke skal bruge Victoria Milan?

  • Forholdsvis dyrt
  • For mange mænd vs. kvinder i aktive profiler
  • Det høje medlemstal er ikke korrekt i forhold til aktive profiler
  • Hvis du kun søger kærlighed og ikke ‘bare’ sex

  Et godt alternativ?

  Der findes andre dating sider som Scor.dk eller dating.dk hvor du også finder muligheden for sidespring. Victoria Milan virker, men medlemstallet på ca.

  250.000 er ikke korrekt i forhold til aktive medlemmer. Og det er som om, at siden har ladet stå til efter deres eksplosive start og status som førende affære side.

  Portalen er dog væsentlig større i antal brugere, end f.eks. Scor.dk

  VictoriaMilan anmeldelse konklusion?

  Det er selvfølgelig et kontroversielt emne med sidespring, og du kan snakke for og imod.

  Konceptet virker dog, og de fleste der har været i forhold længe, vil opleve kedsomhed i forholdet. Og her kan en affære være nyskabende, sjovt og spændende, hvilket berettiger sider som Victoria Milan.

  Umiddelbart virker Scor.dk som det bedste alternativ for uforpligtende sex, men den har dog mindre aktive medlemmer end Victoria Milan. Du kan prøve at oprette en gratis profil som mand, og tjekke siden ud. Som kvinde, så er du heldig stillet. Siden godt valg for kvinder da det er gratis og der er mange villige mænd

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Klitoris vibrator

  Klitoris vibrator

  Hvis du leder efter Klitoris vibratorer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Læs nu »
  Vibrator Æg

  Vibrator Æg

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Vibratoræg fra mange gode

  Læs nu »
  Frække kjoler

  Frække kjoler

  Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

  Læs nu »
  Brystklemmer

  Brystklemmer

  Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

  Læs nu »