openworld logo

Victoria Milan anmeldelse – En af de største affære dating sider på markedet

VictoriaMilan der startede ud tilbage i 2010, er en af de største online dating sider for sidespring i Danmark og Norden. I Danmark er der omkring 230.000 medlemmer, og portalen har 3,2 mio.

brugere på verdensplan fordelt over 19 lande.

Denne Victoria Milan anmeldelse vil give dig de basale fakta om siden. Det giver dig mulighed for, at tage den rette beslutning om det er siden til at finde kærlighed; Eller måske bare til sidespring på nettet som portalen er mest kendt for.

 • Specifikationer på VictoriaMilan.dk:
  • Primært til online sidespring
  • Kønsfordeling er 3 mand til 1 kvinde
  • Alt er gratis for kvinder, betaling for mænd
  • En af de største affære dating sider
  • Gratis oprettelse dog med store begrænsninger

  VictoriaMilan koncept?

  Dating siden startede i Norge tilbage i 2010 og blev hurtig udvidet til resten af Norden.

  Det er godt nok en datingside, men dog i den forstand at portalen er mest til sidespring og ”hygge” konceptet.

  Det er nemlig ikke den førende side til at finde kærligheden, men derimod adspredelse og sjov for gifte folk eller folk der er i forhold, hvor kedsomheden måske har ramt. VictoriaMilan har flest mænd. Forholdet er 3 mænd per 1 kvinde, hvilket betyder, at det er gratis for kvinder at være medlem. Du kan selvfølgelig også oprette dig gratis som mand, men gratis funktionen har meget mange begrænsninger, som der ikke er for kvindelige brugere med ‘betalt’ medlemskab.

  Det er den største dating side for online affærer/sidespring, og de har gjort meget af ud af deres markedsføring i tv, radio, blade og online magasiner

  Hvad får du med VictoriaMilan.dk?

  Som allerede fortalt, er det en af de største dating sider, hvor nok kun Dating.dk, Scor.dk og Match.dk kan matche antal medlemmer.

  Forskellen er selvfølgelig, at Dating.dk og Match er kærlighedsbaseret, hvor VictoriaMilan startede ud med slogan ”Gør livet levende – find din affære i dag”. Og i dag bruger portalen sloganet ”Danmarks #1 for udenoms affærer”, så giver det lidt sig selv, at siden er til det mere løssluppen dating brug. Ifølge VictoriaMilan får du en datingportal der er fri for de mange fake medlemmer, som andre sider er hjemsøgt af. Samtidig kan du holde dig selv anonym, så ægtefællen ikke kan se et stort profil billede af dig som det første.

  Du finder forskellige muligheder, hvor f.eks. portalen kommer med en panik knap.

  Det betyder, at du kan trykke hurtigt og en anonym side vil poppe op, så din partner ikke vil overraske dig midt i agten med at chatte nogle sex partnere op. Siden kommer selvfølgelig med forskellige søgemuligheder.

  Du kan finde populære, nye, by, område, online status og meget andet som er ret nødvendigt, hvis du ikke vil spilde sin tid på inaktive eller uinteressante muligheder for sidespring. Hvis du tjekker Trustpilot, som selvfølgelig altid skal tages med en gran salt, så er der dog ofte sandheder at finde. Selvfølgelig er der falske profiler, for det er noget du finder på alle dating sider og sociale medier, så hvorfor skulle VictoriaMilan være anderledes.

  Helt ligesom der er mange negative anmeldelser angående for høj pris, hvilket igen, nok er helt rigtigt, men dog noget som vi hver især må gøre op med os selv.

  Det er en hel fin hjemmeside der dog ikke byder på noget revolutionerede, udover deres fokus på anonymitet, som er ret nødvendigt, hvis du vil undgå at blive fanget i sidespring; Og skal til at tage stilling til om du skal fortælle om utroskab eller ej.

  Funktioner ved VictoriaMilan?

  Siden som er til sidespring og er bygget op efter dette, kommer med en række forskellige funktioner.

  • Verificering af profiler gennem Google, Facebook, Linkedin eller andre, så nemheden ved at oprette falske profiler, bliver minimeret mest muligt.
  • Høj sikkerhed og anonymitet som Victoria Milan sætter i højsædet.
  • Din profil kan ikke ses af andre, så du ikke bliver begrænset ved risikoen for genkendelse.
  • Panikknap så du ikke bliver overrasket i en online flirt.
  • AnonymousBlur gør dit profilbillede uigenkendelig med blot et klik.
  • Trustpilot score på bare 1.4.

  Hvad koster Victoria Milan?

  For kvinder er alting gratis. Mænd kan også oprette sig gratis, men her kommer siden med stærke begrænsninger.

  Hvis du vil i kontakt med kvinder, skal du betale.

  • 199,- kr.

   pr. mnd.

   Hvis du betaler for 12 måneder

  • 219,- kr. pr mnd. Hvis du betaler for 6 mån eder
  • 299,- kr.

   pr mnd.

   Hvis du betaler for 3 måneder

  • 399,- kr.

   for et måned

  Fordele?

  Hvorfor du skal bruge Victoria Milan?

  • Hvis du søger sidespring, er muligheden tilstede
  • Som kvinde er alting gratis
  • God anonymitet

  Ulemper?

  Hvorfor du ikke skal bruge Victoria Milan?

  • Forholdsvis dyrt
  • For mange mænd vs. kvinder i aktive profiler
  • Det høje medlemstal er ikke korrekt i forhold til aktive profiler
  • Hvis du kun søger kærlighed og ikke ‘bare’ sex

  Et godt alternativ?

  Der findes andre dating sider som Scor.dk eller dating.dk hvor du også finder muligheden for sidespring. Victoria Milan virker, men medlemstallet på ca.

  250.000 er ikke korrekt i forhold til aktive medlemmer. Og det er som om, at siden har ladet stå til efter deres eksplosive start og status som førende affære side.

  Portalen er dog væsentlig større i antal brugere, end f.eks. Scor.dk

  VictoriaMilan anmeldelse konklusion?

  Det er selvfølgelig et kontroversielt emne med sidespring, og du kan snakke for og imod.

  Konceptet virker dog, og de fleste der har været i forhold længe, vil opleve kedsomhed i forholdet. Og her kan en affære være nyskabende, sjovt og spændende, hvilket berettiger sider som Victoria Milan.

  Umiddelbart virker Scor.dk som det bedste alternativ for uforpligtende sex, men den har dog mindre aktive medlemmer end Victoria Milan. Du kan prøve at oprette en gratis profil som mand, og tjekke siden ud. Som kvinde, så er du heldig stillet. Siden godt valg for kvinder da det er gratis og der er mange villige mænd

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

  Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

  Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

  Læs nu »
  European lover naturtro dildo stor - Billig kvalitets dildo

  European lover naturtro dildo stor – Billig kvalitets dildo

  Vi har lavet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige European lover naturtro dildo. Frem for at skulle finde priserne på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Hvis du ønsker den gode

  Læs nu »
  Sinful fjernbetjent vibrator æg

  Sinful fjernbetjent vibrator æg

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sinful fjernbetjent vibrator æg fra en lang række af de billigste danske shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle kigge på hver enkelt

  Læs nu »
  3 spændende rejsemål til sommer der kunne glæde kæresten?

  3 spændende rejsemål til sommer der kunne glæde kæresten?

  Når man skal på ferie, er en af udfordringerne at finde den rette feriedestination, og i det følgende gives 3 spændende idéer til, hvor årets sommerferie kan få til. Det er meget afhængigt af interesser, hvor man bør vælge at rejse hen, da de forskellige rejsedestinationer har meget forskelligt at byde på Tag på en

  Læs nu »
  Pocketpussy

  Pocketpussy

  Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Pocketpussy, nemt og simpelt. Langt de fleste mænd kender til følelsen af at have behov for at

  Læs nu »