openworld logo

Gaspejs – Den elegante og smarte måde at skabe romantik og hygge

Det kræver forberedelse hvis du vil skabe den romantiske stund med din kæreste eller partner. Hvis det skal være noget spontant, så kan det være i form af en oplevelse, ophold eller andet hvor i skal hygge sammen.

Men den romantiske stund der kan ”skabes” på daglig basis bare med lys og lidt vin, det kræver optimeringen af hjemmet. Gør det nemt for dig selv, ved at skabe romantik og hygge med noget så simpelt som en gaspejs.

Du kan med en gaspejs fra Gas Experten der dækker det midt- og østjydske fra Silkeborg, Horsens til Århus, kan stå for levering, installation og vedligeholdelse, og så har du fået skabt et godt alternativ til en hyggelig pejs med ildskærets lys. Bjørneskind og en brændende knude i pejsen er det klassiske romantiske billede, hvor den noget mere moderne og hyggelige version med kunstige flammer er, hvad du kan finde mere om her

Hvorfor gaspejs til romantikken i hjemmet?

Åben ild hvad end det er brændeovn, pejs, stearinlys eller gaspejs, så er det med  tilat skabe en romantisk stemning. Det kan selvfølgelig være lidt overkill at investerer og installerer en gaspejs i boligen kun for romantikkens skyld.

Der er selvfølgelig også mange andre gode fordele ved denne investering og installation. En pejs er hyggelig men den kræver tilslutning til en skorten som også kræver rengøring hvor gaspejsen dog også kræver aftræk. Dog er gaspejsen den nemme og noget nemmere måde at skabe det hyggelige rum, og det er helt uden problemet med brænde og røg.

Miljømæssigt er løsningen også det bedre valg samtidig med, at du undgår bøvlet med briketter eller brænde.

Gaspejse forurener nemlig ikke så meget og kræver ikke meget vedligeholdelse. Den er ikke kun egnet som det hyggelige og romantiske skær, men også som en god varmekilde til f.eks. når du står op om morgenen og pejsen står tændt.

I forhold til brændeovn er pejsen med gas mere energieffektiv end træ, foruden du slipper for arbejdet og skidtet af aske.

Brug gaspejsen som det levende møbel ved at indtænke i det nye hus, hvor du finder mange forskellige typer

Hvad du skal vide om gaspejse?

I forhold til gaspejse, så finder du mange forskellige designs i gode materialer.

Denne type pejs til at skabe  hygge i hjemmet er blevet mere og mere populært. Det forøger dine chancer for at finde det helt perfekte der kan passe ind i din bolig, da udvalget bliver udvidet mere og mere. Du finder pejse i både den lille som store model der passer ind i huset og falder i med udtrykket og stilen i stuen.

Prismæssigt giver du efter hvilken egenskaber og størrelse pejsen kommer med. Her vil den være dyrere jo flere funktioner den skal have.

Med hensyn til installationen, så lad en fagmand klare det. Du vil gerne have en sikker pejs uden fejlinstallationer hvor rør, trykprøver, fastgørelse med mere kræver viden, erfaring og færdigheder som de færreste af os alt trods alt har

Vælge en pejs?

Hvordan vælger du så en gaspejs? Her er det selvfølgelig design, varme og det energieffektive du går efter.

Du skal dog også kigge efter hvilke funktioner der kan være en mulighed:

  • Hvis du ønsker den bedre energieffektivitet, så vælg en pejs med automatisk starter frem for pilot lys
  • Vælg direkte aftræk enhed der giver dig en bedre sikkerhed og energieffektivitet
  • Sekundær varmevekslerenhed

Hvordan er man romantisk? Det kan være ved at gøre tingene nemme til at skabe romantik, og det indbydende ”levende” lys er altid garant for skabe den hygge ramme

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Womanizer

Womanizer

Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Womanizer. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige

Læs nu »
Latextøj

Latextøj

Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Latextøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Latextøj. Som du kan se

Læs nu »