openworld logo

Partnermedniveau.dk anmeldelse – Måske den seriøse dating portal er noget for dig

Partnermedniveau.dk er den dyre dating side, som blev lanceret i 2012 af tyske eDarling.de. Forskellen på denne dating side og mange andre dating sider er, at her er målgruppen mænd og kvinder af et bestemt niveau der ønsker en partner der matcher deres egen niveau i karrierer, status og økonomisk formåen.

I denne Partnermedniveau.dk anmeldelse får du fakta, koncept, fordele og ulemper, så du kan lave din egen objektive vurdering af om siden er noget for dig eller ej. Specifikationer på Partnermedniveau.dk

 • Dating siden til dig der ønsker en partner med niveau
 • 65% akademikere blandt brugerne
 • Kønsfordeling er ca 48% mand og 52% kvinde
 • Målrettet partnerforslag
 • God chance for succes

Partner med niveau koncept?

Partnermedniveau.dk henvender sig til dig der er fraskilt, single eller lignede, og som ønsker det seriøse forhold med en partner med et vist status niveau.

Det vil sige, at du ønsker en mand eller kvinde der har styr på job, status og økonomien og som kan tage en diskussion ud fra et vist dannelse og uddannelsesniveau. Det der gør siden speciel, er at dating portalen samarbejder med relationseksperter og psykologer, så folk kan matches på bedste vis.

Der er en omfattende personlighedstest som bruges til at matche folk på bedste vis, hvor andelen af akademikere ikke findes højere på andre dating sider. I forhold til mange andre sider, så finder du ikke de mange useriøse profiler her. Det kan være ganske rart, da det gør tingene nemmere at finde den ægte og ærlige kærlighed til at dele livet med

Hvad får du med partnermedniveau.dk?

Med denne dating side får du det seriøs islæt ud i online dating. Gennemsnitsalderen på siden er omkring 30 år, og har et overtag af akademikere som ligger på ca. 65%. Disse fakta gør, at siden henvender sig til singler der ønsker kærlighed, men dog en partner med et vist niveau i uddannelse og i livet.

Ved registrering på portalen skal du gennem en personlighedstest, hvor du skal svare på adskillige personlige spørgsmål og selvfølgelig også om hvilke typer du søger, forhold og lignede.

Alt det bliver kørt igennem en videnskabelig kalkule, der er med til at matche dig med de helt rigtige lidt som matchmaking service. Du kan oprette gratis profil.

Men lige som alle andre dating sider, så er kun betalingsdelen noget værd, hvis du skal have mulighed for at bruge de mange forskellige funktioner til at chatte og skrive så kærligheden bliver fundet. Profilen og personlighedstesten du skal udfylde, adskiller sig ikke væsentlig fra så mange andre sider. Men på Partnermedniveau.dk virker profiler dog til at være hovedsageligt aktive. Så problemet med inaktive og falske profiler er ikke så udbredt her som på Match.com, Dating.dk og andre dating sider

Funktioner?

Der findes selvfølgelig mange forskellige funktioner, som ikke adskiller sig væsentlig fra andre sider. En ting der dog er noget anderledes, er personlighedstesten. Ideen er genial, for det frasorter alle de inaktive og falske profiler. Men dog er der ret så mange spørgsmål, og det er trods alt begrænset hvor meget og hvor lang tid du gider bruge på at udfylde ting. På Trustpilot her, som skal tages med et gran salt, kan du se et par reaktioner på dating siden.

Alder og kønsfordeling?

Det gode ved denne dating side i forhold til de forskellige sex online dating sider er, at kvinder er i overtal. 52% af brugerne er kvinder og kun 48% er mænd.

Det er ikke normalt, også selv om der findes flere kvinder end mænd på verdensplan. Gennemsnitsalderen er i starten af 30’erne, hvor mænd er 33,6 år i gennemsnit og kvinder omkring 34,8 år i gennemsnit

Priser?

Ligesom andre dating sider, er det billigere jo flere måneder du betaler for:

 • 549,- kr. for et måned
 • 399,- kr. pr. mnd. hvis du betaler for 3 måneder
 • 299,- kr. pr. mnd. hvis du betaler for 6 måneder

Fordele?

Hvorfor du skal vælge partner med niveau dating siden?

 • Henvender sig til veluddannet mennesker
 • Stor seriøs medlemsskare
 • Avanceret matchmaking system
 • Få falske og inaktive profiler

Ulemper?

Hvorfor du ikke skal bruge denne dating side?

 • Ingen homoseksuelle profiler
 • Høj pris
 • Ikke for alle

Partnermedniveau.dk anmeldelse konklusion?

Selv om det tager lang tid at komme i gang, da udfyldning af profilen er tidskrævende, så er det absolut en god og seriøs dating side til at finde kærligheden. Det er selvfølgelig ikke for alle.

De fleste personer på portalen søger efter personer med et bestemt niveau, men hvis du selv har dette, kan du måske finde den helt rigtige mand eller kvinde her. Prisen er selvfølgelig høj, men hvis det giver dig den rigtige person at dele hverdagen og oplevelser med, så er det ret godt givet ud. Vores konklusion er, at hvis du ønsker det seriøse forhold, så er dette dating siden der helt klart kan give dig netop dette

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Hofteholdere

Hofteholdere

Hvis du leder efter Hofteholdere behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Læs nu »