openworld logo

Romantiske europæiske byer du kan besøge med kæresten

Romantiske europæiske byer til et romantisk weekendophold eller miniferie med kæresten/partner? Europa byder på ufattelige mange spændende, interessante og romantiske steder, oplevelser og byer.

Hvad end det er Irland i vest eller Grækenland i syd, så er der en interessant by til at byde på romantiske oplevelser sammen med din kæreste. Du har hørt om mange romantiske steder som Romio & Julies Verona, Rom, Paris med mere.

Vi kan dog ikke beskrive dem alle, så her nedenfor får du kun nogle af de mest kendte, og måske knap så kendte til den sjove udforskning

Wien

 • Den østriske hovedstad er rig på kultur og oplevelser. Her finder du nemlig de mondæne kongelige paladser, romantiske hestevogne og den storslået arkitektur der indbyder til at gå i hånd med kæresten og bare slappe helt af i nuet. Wien ligesom så mange andre byer, giver dig alt hvad hjertet begærer. Her kan i sejle på Danube-floden, spise lækre romaniske middage, opleve kultur som opera og meget andet. Se udvalget af spændende muligheder i listen på Tripadvisor her.

  Salzburg

 • Østrig er rig på meget andet end Wien, hvor de skønne alper giver basis for både oplevelser og romantik. Salzburg er ligesom Wien, et sted i må opleve. Du får nemlig en utrolig smuk og funklende by ved floden Salzach, hvor det skønne slot troner over byen. Det er utrolig smukt om aftenen med lys  og bjergtiderne som kulisse bagved. Sound of Music kulissen var Salzburg, hvor i kan opleve de kendte steder herfra. Mozart kommer også fra Salzburg, og selvfølgelig er byen rig på kultur og klassisk musik.

  Firenze

 • Italien er et fedt land der er rig på stort set alt. Her er Firenze en af de udsøgte steder, for her finder du noget af verdens smukkeste kunst, historie og kulinariske oplevelser. Det er en forholdsvis stor by med omkring 400000 indbyggere. Med hensyn til dette kan Firenze ligesom resten af Italien, virke ret kaotisk. Men samtidig er den også dejlig jordnær og historisk med de snævre brostensbelagte gyder, gader og broer. Oplev kunsten, historien og kulturen med kæresten, hvor i finder mange smukke og romantiske oplevelser og steder der er oplagte til at synke hen i lidenskabelig kys.

  Venedig

 • Venedig er eventyrligt og fedt, dog ikke i højsæsonen hvor turister næsten vader oveni hinanden. Derfor skal du dog ikke snyde kæresten og dig selv for et besøg, for udenfor sæsonen er det en super romantisk by at opleve sammen med den du elsker. Spis det lækre italienske is mens i går hånd i hånd gennem de snævre gyder med brosten og fredfyldte kanaler. En gondol tur er noget som der skal prøves en gang i livet, og selvfølgelig sammen med hende eller ham du er vild med.

  Edinburgh

 • Vejret i Skotland er ikke det mest romantiske, især hvis der er gråt og regnfuldt. Men vejret er som sådan ligesom Danmark, så der er rig mulighed for at synke hen i romantik. Du kan være helt alene med din kæreste i højlandet, hvor Edinburgh med sine 4-500000 indbyggere er lidt mere befolket. Edinburgh har selvfølgelig problemer ligesom Glasgow, men byen udmærker sig dog ved sin flotte stil og historie. Det store eventyrlige slot der troner sig oppe på bakken, er nok det mest kendte omkring byen. Men du finder dog en fed kosmopolitisk stemning, kultur og lækker gourmet, som er noget i ikke burde snyde jer selv for. I kan flyve ret billigt til Skotland, hvor i kunne leje en bil og kombinerer Edinburgh med en tur ud i den storslået natur vest og nordpå.

  Brugge

 • Det flamske Venedig er navnet blandt kanal-elskere, og Brugge er faktisk en utrolig og stærkt undervurderet by. Besøg Brugge i foråret og tag en tur langs kanalen ved Groene Rei, og bare nyd nuet sammen som par, måske over en dejlig frisklavet vaffel. Byen i Vestflanderen tæt på den hollandske grænse, er med sine 120-140000 indbyggere en romantisk by der byder på unikke perler af middelalder arkitektur og fede museer.

  Luzern

 • Indrømmet, det er måske et anderledes valg, men Luzern der er på størrelse med Randers, er dog en smuk og intim by i fantastisk naturskønne omgivelser. Den smukke natur med bjergene giver nemlig mulighed for at slappe af uden at skulle nå noget som helst. Tag en svævebane op på Pilatus bjerget, og nyd udsigten i timevis sammen med kæresten, hvor en madkurv med lidt godt, gør oplevelse tifoldigt bedre. Tag det berømte bjergtog ned af bjerget igen, som også er en kæmpe oplevelse.

  Skt. Peterborg

 • En smuk storby der har flere indbyggere end vi bor i Danmark. Her finder du eventyrligt arkitektur, med vinterpaladset eller Kirken for Vor Frelsers Blod.

  Kulinarisk får du også et rigtig udvalg, for 5-6 mio. mennesker giver det mere mangfoldighed indenfor madkultur

  Budapest

 • Budapest med sine små 2 mio. indbyggere er en undervurderet storby i Europa. Du finder nemlig alverdens fede oplevelser i Ungarn og hovedstaden, og det er som regel til meget billigere priser ind både Damark, Spanien eller Italien. Slap af med kæresten i de verdensberømte termiske bade, eller slentre rundt og se smukke parker, boulevarder og smukke paladser. Østeuropas Paris bliver Budapest kaldet, og Paris er trods alt, verdens mest romantiske by. Der findes selvfølgelig rigtig mange andre muligheder i Europa eller verdens som vist her, men de nævnte er måske lidt anderledes end ‘the usual suspects’, og netop derfor, kunne det være perfekte steder med kæresten?
 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Sexmaskiner

  Sexmaskiner

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sexmaskiner fra adskillige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop. Man kender oftest sexmaskiner fra pornofilm,

  Læs nu »
  Bækkenbundskugler

  Bækkenbundskugler

  Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bækkenbundskugle. Frem for at skulle besøge forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen

  Læs nu »
  Gagballs

  Gagballs

  Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Gagball. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Sexlejetøj er efterhånden allemandseje. Flere og

  Læs nu »
  Vibratorer – de højteknologiske glædespredere

  Vibratorer – de højteknologiske glædespredere

  De første vibratorer der kom på markedet blev markedsført som ”massageapparater”. Massageapparater er de jo også på en måde. Men dengang var der ingen henvisning til det seksuelle. Det var massageapparater til damernes anspændte ansigtsmuskler! Hvorfor et massageapparat der skulle bruges til at afspænde kæben, kinder og nakken skulle være formet som en dildo, var

  Læs nu »
  Sinful Rabbit Vibrator Original

  Sinful Rabbit Vibrator Original

  Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Sinful rabbit vibrator original, nemt og simpelt. Hvis du vil være lidt Sex in the

  Læs nu »