openworld logo

Ny seng? 4 gode grunde til at købe én med sengegavl

Er du i tvivl om hvorvidt du bør have en sengegavl? Døjer du med komfortproblemer i sengen? Hvis ja, så kan du læse med herunder, blive klogere på sengegavles fordele samt få inspiration til valg af sengegavl.

En seng med gavl giver et luksuriøst og hyggeligt soveværelsemiljø

Hvis du godt kan lide at dit soveværelse udstråler en varm, rustik og luksuriøs atmosfære, så er en seng med gavl en god start. Sengegavle findes i forskellige materialer og farver, så det er op til din egen fantasi hvordan det hele skal passe sammen. Du kan sætte et personligt præg på soveværelset med en helt unik sengegavl. Find sengegavle på tilbud.

Du får en helt særlig komfort

Hvis du tilfældigvis er en af dem som tilbringer mange timer i sengen i løbet af en dag med din bærbare computer eller på at læse en bog, så vil du uden tvivl få stor glæde af en sengegavl. Vi har alle prøvet at sidde op ad en hård og kold væg, mens vi sidder med en bog. Det er ikke altid nemt at sidde komfortabelt. De problemer slipper du for ved at købe en seng med sengegavl. Du vil opleve, at komforten i sengen bliver øget betydeligt, og du ville endda kunne sidde godt og oprejst mens du får morgenmad i din nye seng. For at gøre komforten endnu højere og bedre, så kan du med fordel supplere gavlen med nogle gode puder.

Din nye seng bliver holdt varm med sengegavlen

Mange danskere har svært ved at sove på grund af temperaturen i soveværelset og særligt over hovedet. Om sommeren kan vi ikke gøre andet end at åbne vinduerne så vidt muligt og måske endda have en ventilator kørende, hvis luften udenfor er lummer. Men om vinteren kan det blive straks sværere at løse et problem om kulde. Mange hjem, især ældre lejligheder og ældre huse, har nogle gamle vægge som har nogle dårlige isoleringer, som så forårsager at hjemmet bliver koldt. Det samme sker og måske i højere grad i soveværelset, fordi man ikke opholder sig særlig meget i soveværelset og dermed ikke genererer nogen varme derinde. Hvis du køber en seng med en sengegavl, så vil du i høj grad undgå at fryse når du ligger i sengen om vinteren, da en sengegavl kan isolere rimelig effektivt. Du undgår ikke kun at fryse, men du undgår faktisk også at blive syg. Mange danskere sover i nogle alt for kolde soveværelser, hvor de især mærker kulden komme ned over hovedet. Dette forårsager i mange tilfælde forkølelser samt influenza, da kroppen, når man sover, bliver varmet meget op, og derfor sker der en temperaturmæssig kontrast når kulde rammer kroppen.

Beskyt din væg med en seng med gavl

Når vi sover, så bliver vi varmet op, som tidligere nævnt. Dette betyder, at vi så også begynder at svede og frigive hudfedt og salt, som vi efterlader i sengetøjet, og nogle gange efterlader vi det også på væggen. Hvis du gerne vil undgå at efterlade nogle trælse mærker på din væg, så bør du investere i en seng med gavl, da du dermed altid vil have en ren og præsentabel.

 

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Corsage / Korset

Corsage / Korset

Vi har startet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Corsage. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige

Læs nu »