openworld logo

Hvad tænder kvinder på?

Hvad tænder kvinder på? For mænd kan det være et meget svært spørgsmål at finde ud af, hvad kvinder egentlig foretrækker hos mænd. Ofte tror de faktisk, at det er noget helt andet, end det i virkeligheden er. Mange mænd tror at kvinder vil have en såkaldt badboy som gør ekstra meget ud af sig selv, og virkelig kan vise hvem der bestemmer i byen. Men sådan hænger det faktisk sjældent sammen, da det er meget få kvinder, der finder det tiltrækkende hos mænd.

Faktisk vil de fleste kvinder helst have det modsatte. For at gøre det nemmere, har vi lavet en guide her under, som kan hjælpe dig med at få de rigtige svar arbejde hen mod at blive hendes drømmefyr som hun aldrig vil glemme

Omsorg

For de fleste kvinder tænder de faktisk utroligt meget på omsorgen fra mændenes side. Hvordan er manden over for kvinden? Hvordan er han overfor andre? Er han flink og hjælpsom over for sine venner og fremmede, så vil kvinderne lige kigge en ekstra gang. Er han derimod utroligt egoistisk og nægter at hjælpe andre, vil kvinderne automatisk tænke på, hvordan det ville gå i et parforhold. Men det er også vigtigt hos en kvinde, at manden virkelig giver hende den omsorg, hun har brug for.

Humor

En anden ting som kvinder virkelig tænder på hos mænd er en god humor. Det kan også være en utroligt dårlig humor, bare han prøver. Hvis manden virkelig prøver at få kvinden til at smile, vil det gøre hende glad uanset hvad. Hvis han så har en rigtig god humor, kan det gøre hende ekstra glad i længere tid. Det er også noget, der kan hjælpe på ethvert parforhold. Derfor er humor en utrolig vigtig ting, som kvinder finder tiltrækkende hos mænd. Det er også noget af det, der kan hjælpe dig til at score en kvinde hurtigst muligt og absolut en af de bedste måder hvordan du flirter med en kvinde.

Selvtillid

For kvinder er selvtilliden også en utrolig vigtig kvalifikation hos mænd. Derfor er den på listen som den tredje ting, som kvinder tænder på hos mænd. Hvis en mand kan vise selvtilliden frem, uanset hvordan han ser ud, vil kvinder automatisk blive tiltrukket og lægge mærke til manden. Hvis han derimod hele tiden prøver at gemme sig væk, og lader kvinden styre det hele, vil det få ham til at virke svag. Det er omvendt også vigtigt, at manden ikke er for selvsikker og viser for meget selvtillid. Det kan nemlig også virke langt fra tiltrækkende, hvis han hele tiden vil have opmærksomheden, være i centrum og prøver at overgå alle andre.

Tid

For at en mand skal kunne score en kvinde, skal han først og fremmest give hende hans tid. Ellers vil hun ikke blive tiltrukket af ham. Selv hvis I har været et par i mange år, skal I også give hinanden tid, for at I skal fortsætte med at være tiltrukket af hinanden. vis du ikke giver din kvinde noget tid, vil hun også automatisk trække sig længere og længere væk fra dig. Det kan både være tid til en romantisk aften, tid til at lave noget sammen eller bare tid til at snakke sammen og lytte til hinanden.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Brystklemmer

Brystklemmer

Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Læs nu »
Rabbit vibrator

Rabbit vibrator

Som du kan se nedenfor er der mange Rabbit vibratorer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en

Læs nu »