openworld logo

Sådan vælger du den rigtige catering til festen

Skal der være fest, så lad der være fest. Står du over for at skulle fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation, jubilæum eller noget helt andet, skal det ofte fejres med en god fest.

Du vil selvfølgelig gerne have en fest, som du og dine gæster vil huske på langt ud i fremtiden som en fantastisk oplevelse. Du kan finde på en masse sjove tiltag og pynte festligt op. Når alt kommer til alt, er der dog typisk noget, som folk altid husker på efter en fest.

Maden.

Når folk spørger dig om, hvordan festen var, følger der typisk også et spørgsmål om: ”Hvordan var maden?”. Sådan vælger du den rigtige catering til festen med nogle gode fif til, hvordan du vælger den helt rette type catering til din fest, som du og dine gæster vil mindes med stort velbehag

Er der et tema til festen?

Når du skal i gang med at planlægge din festlige begivenhed, er der mange forskellige måder at gribe det an på. Mange vælger at bygge festen op omkring et specifikt tema.

Dette gælder egentlig for alle typer fester lige fra bryllup til konfirmation. Har du valgt at benytte dig af et bestemt tema, er det oplagt at tænke maden ind i temaer også. Har du et fransk eller italiensk tema, er det oplagt at vælge et cateringfirma, der specialiserer sig i netop mad fra den pågældende kultur. Vil du gå mere eksotisk til værks, kan du også vælge thai catering til konfirmation eller bryllup, hvis du har et thailandsk tema.

Uanset hvad dit tema ender med at være, kan det være en rigtig god idé at vælge catering, der passer til. Det giver en bedre helhedsoplevelse, da dine gæster tydeligt vil kunne se, at du har gjort meget ud af at skabe et gennemført tema for din fest

Tænk først og fremmest på dine egne smagsløg

Har du ikke et lige så udspecificeret tema, som beskrevet før, kan du gå lidt mere frit til værks, når du skal vælge catering. Det giver dig også flere muligheder at vælge imellem. Det kan måske blive en smule uoverskueligt, hvis der er alt for meget at vælge imellem.

Et lille trick kan være at gå efter noget, du selv synes, er lækkert. Du skal selvfølgelig selv kunne lide maden, der bliver serveret.

Der er ikke noget ved at holde en fest, hvis du ikke kan lide maden, du selv har valgt. For at indskrænke dine muligheder kan det være en god idé at skære alle dem væk, hvor det ved første øjekast ikke lige tiltaler dine smagsløg. Fordelen ved at vælge noget, du selv kan lide, er, at det også viser en del personlighed.

Maden til en fest siger meget om, hvordan værten er. Det er derfor en oplagt måde at vælge noget, du selv er ret vild med. Det giver nemlig noget mere personligt til din fest

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Slikkelapper

Slikkelapper

Hvis du leder efter Slikkelapper behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Læs nu »