openworld logo

Vibratorer – de højteknologiske glædespredere

De første vibratorer der kom på markedet blev markedsført som ”massageapparater”. Massageapparater er de jo også på en måde. Men dengang var der ingen henvisning til det seksuelle.

Det var massageapparater til damernes anspændte ansigtsmuskler! Hvorfor et massageapparat der skulle bruges til at afspænde kæben, kinder og nakken skulle være formet som en dildo, var der nok mange der undrede sig over.

Og så var det jo op til den enkeltes fantasi, hvad man kunne gætte sig til.

Det var også temmeligt kluntede apparater, med ledninger til store batterier, eller endda lysnettet. Ikke ligefrem en betryggende tanke, hvis du skulle massere dit G-punkt, undskyld, kinderne selvfølgelig, med noget der ender i en stikdåse med 220 Volt

Tiderne har ændret sig, og det har vibratorerne også

Heldigvis har både det moralske kompas og den teknologiske udvikling taget nogle store spring siden da.

I dag sælges en vibrator som det den er. Et legetøj til seksuel nydelse. Et legetøj til selvbevidste kvinder der selv bestemmer hvordan og hvornår de vil opleve sex. De er heller ikke længere kluntede og livsfarlige.

Nutidens vibratorer kommer i vildt mange modeller, materialer, former og størrelser og farver.

Nogle er simple dildoer med en lille vibrerende dims indeni. Andre er højteknologiske underværker med modsat roterende kugler, flertrins programmer, og endda fjernbetjeninger, eller helt simple klitoris vibratorer. Der findes endda vibrator æg der kan gemmes i trusserne.

Om virkningen kan gemmes væk lige så effektiv, kommer vel an på en prøve. Hvad mon en fin dame fra 1955 ville synes om den slags vibrator markedsføring vi har i dag? Muligvis ville hun med det samme undersøge muligheden for at blive frosset ned og vågne op i vores nutid

Og vinderen er…

For at finde en vinder blandt verdens vibratorer, skal der være der være konkurrencer.

Skønt Danmark er et frisindet land, så er vibratorkonkurrencer nok ikke helt så socialt accepteret. Men man kan da altid teste dem, ikke? En stor vibrator test, det er lige hvad lovebuddy.com har gjort.

Her dyster kanindildoer mod G-punkt specialister og klitoris stimulatorer.

Nogle modeller kan også bare det hele. Det må være dem der kaldes for tryllestavene. I alt er følgende vibrator kategorier blevet testet: g-punkt, klitoris, magic wand, rabbit, mini, app-styrede / fjernbetjente, vandtætte, vibrator æg og dildo vibratorer.

Det skete ved at 8 frivillige og uafhængige testpersoner har gennemtestet og anmeldt 40 forskellige vibrator modeller.

Værsgo, det må have været en af de mindre kedelige varetests

Hvad kan en vibrator egentlig?

Groft sagt, og uafhængig af modellen, er en vibrator et apparat til stimulering af enten vagina, klitoris eller G-punktet.

De mest populære vibratorer er dem der stimulerer klitoris. De findes i mange variationer. Der er endda vandtætte modeller som du trygt kan bruge under bruseren. Det ville nok ikke anbefales med en 220V model fra 1955.

Hvad en vibrator kan er afhængig af modellen. Dem findes der jo rigtigt mange af, og der bliver hele tiden udviklet nye.

I dag er det mest kvinder der står bag udviklingen af vibratorer. De skulle jo også vide bedst.

Netflix har endda lavet en TV serie om emnet. Grace and Jackie er to ældre kvinder der starter en produktion af vibratorer, efter eget design. Vibratorer er også velegnet til ældre kvinder. Hos nogle kvinder bliver huden i vagina tyndere og mere følsom med alderen.

Det kan give problemer med samleje. Med en vibrator kan du selv styre både stimuleringens styrke og varighed

Et udpluk af de mest populære vibratormodeller

 • Klitoris vibrator – En klitoris vibrator er lavet til ekstern stimulering og er derfor ret lille. Den kan ikke erstatte en dildo.
 • Dildo vibrator – en dildo vibrator er som navnet siger, formet som en dildo.

  Med den ekstra effekt som vibrationerne giver.

  Den er lavet til indvendig stimulering og simulerer samleje ved penetration.

 • G-punkt vibrator – en vibrator der er designet til at stimulere dit G-punkt, altså indvendig stimulation. G-punkt stimulering giver de mest kraftfulde orgasmer.
 • Rabbit vibrator – jo den ligner godt nok en kanin med to lange ører. Rabbit vibratorer er blevet kendt igennem TV-serien Sex and the City. Det er faktisk to vibratorer i en.

  En dildo/G-punkt vibrator til intern stimulering, som er det store kaninøre. Det lille kaninøre er en klitoris vibrator til udvendig stimulering. Det er en alt-i- et løsning, må man sige. Nogle anmeldere siger den kan åbne døren til den syvende himmel.

 • Magic wand vibrator – tryllestaven er den ældste vibrator type.

  Men den er først for nylig blevet genopdaget. Det er nemlig den model der tidligere havde strømkabler. Men lithium batterier og energieffektive små motorer har gjort den ledningsfri. Det er den model der leverer de kraftigste vibrationer.

  Magic wand hører til de dyreste modeller.

  Men stort set alle der har prøve den synes at den er alle pengene værd.

 • Finger vibrator – det er en meget speciel model. Den sættes nemlig på en finger og får fingeren til at vibrere. Du kan selv bruge fantasien til at forstille dig de mange muligheder det giver.
 • Mini vibrator – det er små modeller, miniature udgaver af dildo typen.

  Men også andre typer som G-punkt stimulator, rabbit vibrator, æg og klitoris stimulator findes i mini-udgaver. Deres vibrationsevne er naturligvis begrænset. Men de er meget populære, især blandt begyndere i kunsten.

 • Fjernbetjente vibratorer – det måtte jo komme: en app-der styrer dit sexliv.

  Fjernbetjente vibratorer styres over bluetooth. Fordelen er, at de er decente og du kan også bruge dem mens du foretager dig andre ting. Mon ikke de også motiverer nogle til at lære mere om apps-programmering? Hvem skulle tro at en vibrator en dag udover seksuel nydelse også ville stimulere læring og matematiske evner?

 • Ægget – nej det er ikke stolen fra den kendte danske møbeldesigner.

  Det er en lille genial vibrator der også kan styres trådløst. Den kaldes også for kusse-æg. Ægget kan bruges både som selvstændigt sexlegetøj eller som opvarmning til samleje med en partner.

  Ægget er så diskret og lydløst at du kan bruge det mens du sidder på restaurant, eller på arbejde. Og så er det forsynet med en lille snor, så det også kan trækkes ud efter brug.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Maden er vejen til kærligheden

Maden er vejen til kærligheden

Maden er vejen til kærligheden eller det vil sige; Vejen til en mands hjerte går gennem maven, siges det. Lækkert mad er noget kvinder og mænd i alle aldre elsker, og derfor er mad et centralt omdrejningspunkt indenfor mange ting, og selvfølgelig også kærligheden. Oplevelser er noget der styrker kærlighedsforholdet. Her er lækre mad oplevelser

Læs nu »
Tips til hvordan du finder kærligheden på nettet

Tips til hvordan du finder kærligheden på nettet

Tips til hvordan du finder kærligheden på nettet. I dag er der mange måder hvorpå, du kan finde kærligheden. Og det kan derfor også hurtigt virke uoverskueligt, hvis ikke du har meget erfaring indenfor datingverdenen. Nogen ønsker at møde nye mennesker i byen, mens andre foretrækker at date på nettet. Der er altså mange måder

Læs nu »
Sinful Rabbit Vibrator Original

Sinful Rabbit Vibrator Original

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Sinful rabbit vibrator original, nemt og simpelt. Hvis du vil være lidt Sex in the

Læs nu »
Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

Sikring af dine smykker fra kæresten / manden

Der findes desværre mange indbrud sted i Danmark. Her er det de let omsættelige ting med værdi som smykker, der er blandt favoritterne af ting som altid bliver stjålent ved de fleste indbrud ifølge sn.dk. Sikring af dine smykker fra kæresten / manden er ikke særlig romantisk, men de lavpraktiske ting er dog også med

Læs nu »
Fodterapi som velvære til kæresten?

Fodterapi som velvære til kæresten?

Vil du overraske din kæreste med en sød tanke der samtidig er en dejlig og praktisk ting til hende eller ham? Her kan fodterapi som velvære gave til kæresten være den lidt anderledes ide. Men samtidig også en sød gaveide der kan være ganske dejlig at modtage. Hvis du har problemer med fødderne i form

Læs nu »
6 aktiviteter til lørdagshyggen

6 aktiviteter til lørdagshyggen

Det er endelig blevet weekend – men hvad skal vi lave? I en verden fyldt med oceaner af muligheder, når det kommer til diverse aktiviteter, er det alligevel nogle gange problematisk at finde på noget at lave. Måske holder din kæreste af at sejle, men du ikke kan fordrage vand, og når filmaftenen skal begynde,

Læs nu »