openworld logo

Vibratorer – de højteknologiske glædespredere

De første vibratorer der kom på markedet blev markedsført som ”massageapparater”. Massageapparater er de jo også på en måde. Men dengang var der ingen henvisning til det seksuelle.

Det var massageapparater til damernes anspændte ansigtsmuskler! Hvorfor et massageapparat der skulle bruges til at afspænde kæben, kinder og nakken skulle være formet som en dildo, var der nok mange der undrede sig over.

Og så var det jo op til den enkeltes fantasi, hvad man kunne gætte sig til.

Det var også temmeligt kluntede apparater, med ledninger til store batterier, eller endda lysnettet. Ikke ligefrem en betryggende tanke, hvis du skulle massere dit G-punkt, undskyld, kinderne selvfølgelig, med noget der ender i en stikdåse med 220 Volt

Tiderne har ændret sig, og det har vibratorerne også

Heldigvis har både det moralske kompas og den teknologiske udvikling taget nogle store spring siden da.

I dag sælges en vibrator som det den er. Et legetøj til seksuel nydelse. Et legetøj til selvbevidste kvinder der selv bestemmer hvordan og hvornår de vil opleve sex. De er heller ikke længere kluntede og livsfarlige.

Nutidens vibratorer kommer i vildt mange modeller, materialer, former og størrelser og farver.

Nogle er simple dildoer med en lille vibrerende dims indeni. Andre er højteknologiske underværker med modsat roterende kugler, flertrins programmer, og endda fjernbetjeninger, eller helt simple klitoris vibratorer. Der findes endda vibrator æg der kan gemmes i trusserne.

Om virkningen kan gemmes væk lige så effektiv, kommer vel an på en prøve. Hvad mon en fin dame fra 1955 ville synes om den slags vibrator markedsføring vi har i dag? Muligvis ville hun med det samme undersøge muligheden for at blive frosset ned og vågne op i vores nutid

Og vinderen er…

For at finde en vinder blandt verdens vibratorer, skal der være der være konkurrencer.

Skønt Danmark er et frisindet land, så er vibratorkonkurrencer nok ikke helt så socialt accepteret. Men man kan da altid teste dem, ikke? En stor vibrator test, det er lige hvad lovebuddy.com har gjort.

Her dyster kanindildoer mod G-punkt specialister og klitoris stimulatorer.

Nogle modeller kan også bare det hele. Det må være dem der kaldes for tryllestavene. I alt er følgende vibrator kategorier blevet testet: g-punkt, klitoris, magic wand, rabbit, mini, app-styrede / fjernbetjente, vandtætte, vibrator æg og dildo vibratorer.

Det skete ved at 8 frivillige og uafhængige testpersoner har gennemtestet og anmeldt 40 forskellige vibrator modeller.

Værsgo, det må have været en af de mindre kedelige varetests

Hvad kan en vibrator egentlig?

Groft sagt, og uafhængig af modellen, er en vibrator et apparat til stimulering af enten vagina, klitoris eller G-punktet.

De mest populære vibratorer er dem der stimulerer klitoris. De findes i mange variationer. Der er endda vandtætte modeller som du trygt kan bruge under bruseren. Det ville nok ikke anbefales med en 220V model fra 1955.

Hvad en vibrator kan er afhængig af modellen. Dem findes der jo rigtigt mange af, og der bliver hele tiden udviklet nye.

I dag er det mest kvinder der står bag udviklingen af vibratorer. De skulle jo også vide bedst.

Netflix har endda lavet en TV serie om emnet. Grace and Jackie er to ældre kvinder der starter en produktion af vibratorer, efter eget design. Vibratorer er også velegnet til ældre kvinder. Hos nogle kvinder bliver huden i vagina tyndere og mere følsom med alderen.

Det kan give problemer med samleje. Med en vibrator kan du selv styre både stimuleringens styrke og varighed

Et udpluk af de mest populære vibratormodeller

 • Klitoris vibrator – En klitoris vibrator er lavet til ekstern stimulering og er derfor ret lille. Den kan ikke erstatte en dildo.
 • Dildo vibrator – en dildo vibrator er som navnet siger, formet som en dildo.

  Med den ekstra effekt som vibrationerne giver.

  Den er lavet til indvendig stimulering og simulerer samleje ved penetration.

 • G-punkt vibrator – en vibrator der er designet til at stimulere dit G-punkt, altså indvendig stimulation. G-punkt stimulering giver de mest kraftfulde orgasmer.
 • Rabbit vibrator – jo den ligner godt nok en kanin med to lange ører. Rabbit vibratorer er blevet kendt igennem TV-serien Sex and the City. Det er faktisk to vibratorer i en.

  En dildo/G-punkt vibrator til intern stimulering, som er det store kaninøre. Det lille kaninøre er en klitoris vibrator til udvendig stimulering. Det er en alt-i- et løsning, må man sige. Nogle anmeldere siger den kan åbne døren til den syvende himmel.

 • Magic wand vibrator – tryllestaven er den ældste vibrator type.

  Men den er først for nylig blevet genopdaget. Det er nemlig den model der tidligere havde strømkabler. Men lithium batterier og energieffektive små motorer har gjort den ledningsfri. Det er den model der leverer de kraftigste vibrationer.

  Magic wand hører til de dyreste modeller.

  Men stort set alle der har prøve den synes at den er alle pengene værd.

 • Finger vibrator – det er en meget speciel model. Den sættes nemlig på en finger og får fingeren til at vibrere. Du kan selv bruge fantasien til at forstille dig de mange muligheder det giver.
 • Mini vibrator – det er små modeller, miniature udgaver af dildo typen.

  Men også andre typer som G-punkt stimulator, rabbit vibrator, æg og klitoris stimulator findes i mini-udgaver. Deres vibrationsevne er naturligvis begrænset. Men de er meget populære, især blandt begyndere i kunsten.

 • Fjernbetjente vibratorer – det måtte jo komme: en app-der styrer dit sexliv.

  Fjernbetjente vibratorer styres over bluetooth. Fordelen er, at de er decente og du kan også bruge dem mens du foretager dig andre ting. Mon ikke de også motiverer nogle til at lære mere om apps-programmering? Hvem skulle tro at en vibrator en dag udover seksuel nydelse også ville stimulere læring og matematiske evner?

 • Ægget – nej det er ikke stolen fra den kendte danske møbeldesigner.

  Det er en lille genial vibrator der også kan styres trådløst. Den kaldes også for kusse-æg. Ægget kan bruges både som selvstændigt sexlegetøj eller som opvarmning til samleje med en partner.

  Ægget er så diskret og lydløst at du kan bruge det mens du sidder på restaurant, eller på arbejde. Og så er det forsynet med en lille snor, så det også kan trækkes ud efter brug.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

Hvis du vil overraske din elskede med en sød tanke der ikke behøver at koste ret meget, kan du overveje at bruge disse hurtige og billige romantiske ideer der kommer fra hjertet. Det er altid tanken der tæller. Og at vise sin kærlighed til ham eller hende behøver ikke være det samme som at kaste

Læs nu »
Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

Læs nu »
Frække og sexede kostumer

Frække og sexede kostumer

Hvis du leder efter Frække kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Flere og flere kvinder og mænd er begyndt at

Læs nu »
En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

Husker du og din partner at have en romantisk aften ind i mellem, hvor tiden kun tilhører jer to? Det at være romantisk, er blevet en mere sjælden ting i dagens Danmark. Dette skyldes måden vi påvirker hinanden, mere specifikt er det målene om at have mange penge og materielle goder der udviser den prestige

Læs nu »
Dildoer

Dildoer

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Dildoer fra en lang række af de billigste danske onlineshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle finde hver pris på hver enkelt webshop.

Læs nu »
Hot Octopuss Pulse II solo penis vibrator til bedste pris

Hot Octopuss Pulse II solo penis vibrator til bedste pris

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Hot octopuss pulse ii solo fra mange danske internetforhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hvert produkt på hver enkelt webshop. Leder du

Læs nu »
Latextøj

Latextøj

Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Latextøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Latextøj. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue. I de senere år er det blevet mere moderne at lytte

Læs nu »
Glidecreme

Glidecreme

Som du kan se nedenfor er der mange Glidecremer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme,

Læs nu »