openworld logo

Giv hende den bedste g-punkts orgasme med det rette legetøj

Giv dig selv eller hende den bedste G-punkts orgasme med det rette legetøj; For det helt rigtige værktøj og teknik giver de gode orgasmer. Du kan opnå den gode seksuelle nydelse hvis du ved hvor og hvordan du bruger en vibrator.

Og det er netop, hvad vi giver et bud på her

G-punkt fakta

 • . G-punktet er ikke en fast defineret anatomisk enhed.

  Men når det så er sagt, så har rigtig mange kvinder opnået orgasme via stimulering af punktet.

  Om det så er en forlængelse af klitoris eller g-punkt, skal være usagt, og som sådan så kan mange kvinder opnå orgasme via stimulering

  Hvordan finder du g-punktet?

 • Punktet finder du ca. 1-4 cm. på skedevæggen ud mod maven/skambenet i skeden. Og at finde det helt rigtige sted kan være svært.

  Det siges at punktet først kan findes ved seksuel ophidselse. Og det kan måske forklare, hvorfor mange kvinder føler trangen til at blive berørt af finger eller fingre indvendigt ved oral stimulering af klitoris og skede udvendigt. For at finde g-punktet, så skal du stikke en finger op og krumme fingeren så du rammer forvæggen. Her skal du finde et ru punkt, som er g-punktet (eller stedet der er forlængelse af klitoris).

  Der findes ikke rigtig noget specifik vejledning udover at føle sig frem og stimuler stedet. Her skal det ofte være tryk eller konstant berøring for at opnå orgasme.

  Det kan være en langvarig affære, da alle kvinder er forskellige. Og selvom en finger er helt fin, så vil g-punkt legetøj måske være det sjove eller bedste værktøj

  Hvilket sexlegetøj til stimulering af g-punktet?

  Der findes en del forskellige modeller.

  Men fælles for godt g-punkt-legetøj til kvinder er, at det har en buet spids eller krumning. Det skal der være for stimulering ud mod kønsbenet og direkte på punktet. Vi har fundet forskellig legetøj til inspiration.

  Udvalget af g-punkt vibratorer nedenfor kan give den gode massage af g-punktet og som måske er noget for dig eller jer

  Njoy Pure Wand

 • Denne g-punkts dildo er fremstillet i medicinsk stål.

  Og med den gode krumning er den ideel til at ramme g-punktet – læs mere om Njoy Pure Wand her. En anerkendt og meget populær dildo der er rost/anbefalet af mange sexeksperter, men den er dog ikke med vibration.

   

  Lovense Lush 2 app-styret vibrator

 • Lovense Lush 2 er en app-styret g-punkts vibrator. Det giver mulighed for at eksperimenterer med frække parlege både hjemme som ude. Vibratoren kan også styres direkte på ægget udover bluetooth/wifi. Designet er lavet til at stimulerer og samtidig sikre god forbindelse via antenne.  

  We Vibe

 • Dette er et af verdens mest populæreste sexlegetøj til par. We Vibe stimulerer klitoris, og når manden trænger ind i hende, vil den del af We Vibe der sidder indvendigt i skeden, stimulerer g-punktet og også stimulerer manden.

   

  Sinful Slimline g-punkt vibrator

 • Sinful Slimline vibrator kommer med en længde af 20,8 cm og en bredde på 3,5 cm. på det bredeste område. Designet er vinklet for bedste nydelse uden at være for stor i størrelse.

  Vibratoren er vandtæt og bør bruges med en god vandbaseret glidecreme for optimal nydelse, den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme.  

  Womanizer Duo dobbelt stimulator

 • Womanizer Duo Dobbelt stimulator kommer i den dyre prisklasse. Womanizer Duo stimulerer klitoris med Pleasure air teknologi som ikke har direkte berøring. Og du får samtidig stimulering af g-punktet. Det kan reguleres til stimulering kun et sted eller begge steder på samme tid.

  12 niveauer af vibration og 10 vibrations mønstre.  

  Glas dildo

 • Purple glas g-spot tickler giver mulighed for temperatur leg. Dildoen har et godt greb, den rette bøjning og god til at opnå orgasme. Den er dog også uden vibration, men er dog samtidig ret billig hvis du køber denne lilla glas model.

   

  Delight

 • En god vibrator med g-punkt stimulans fra Fun Factory, der både giver vibration og stimulans af g-punkt, som du kan læse mere om her. Med denne eksklusive vibrator kan du opnå de store og dybe orgasmer, da vibratoren er udformet ergonomisk perfekt med den store krumning til at opnå de dejlige orgasmer, for du får faktisk også 11 forskellige vibrationsmuligheder.  

  Baseks My First Mini G-Punkts vibrator

 • Baseks My First mini g-punkts vibrator er en enkel og billig vibrator. Modellen er ligesom alle andre modeller, designet til at ramme g-punktet hvor modellen kommer med et kort krum design. Den er enkel og nem at bruge og tage med dig, hvilket gør den velegnet til dig der vil prøve brug af vibrator.

   

  Bgood Deluxe Curve

 • En god g-punkts vibrator til nybegyndere der kommer med et godt bøj, 6 vibrationsprogrammer, lækkert materiale og så er den noget billigere i pris, da du kan finde den til omkring 250 kr.  

  Sinful Curve g-punts vibrator

 • Sinful Curve 10-speed modellen kommer med en perfekt kurve til at ramme det rigtige område. Effektiv på dine erogene zoner med 10 forskellige vibrationer. Vibratoren har en længde af 19 cm, hvor de 14,5 cm. kan indføres. Den er fremstillet i stænktæt og ftalatfrit ABS-plast med blød overflade.

   

  Den rette teknik til at give g-punkts orgasme

  Afslapning i kroppen er vigtigt for at opnå orgasme, og her er den rette opladning i form af forspil så hun bliver tændt, afgørende.

  Oral er den bedste måde. Og når hun er rigtig opstemt, så kan du bruge et par fingre og endnu bedre, sex legetøjet til at stimulerer med. Det kan gøres med vibratoren eller uden legetøjet, og tålmodighed er selvfølgelig altid afgørende.

  Brug altid legetøj ved at bukke op og ned og ikke bare ud og ind, for ellers vil du ikke masserer g-punktet rigtigt; Og husk at bruge glidecreme på dildoen

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Større Pik

  Større Pik

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Større pik, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Større pik. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. Emnet om en stor pik har altid været tabubelagt for mænd

  Læs nu »
  Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

  Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

  Hvis du leder efter Cottelli collection sygeplejerske kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du vil udleve den frække fantasi om naughty

  Læs nu »
  Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

  Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

  Alle forhold får små eller større kriser fra tid til anden. Det kan være små ting eller større ting, som kan virke ligegyldigt men i den travle hverdag, kan være små irritationsmomenter der bygger sig op til noget kronisk. Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd, for ikke nok med at du

  Læs nu »
  Sex Spil

  Sex Spil

  Vi har grundlagt Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sex spil. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden For nogle mennesker kan det

  Læs nu »
  Romantiske oplevelser? Overrask din partner med romantik og sjov

  Romantiske oplevelser? Overrask din partner med romantik og sjov

  Gode romantiske oplevelser? Kærlighed og romantik er fedt, og der findes vel ikke nogen bedre følelse i livet end at være lykkelig sammen med en person, som du er vild med. Det kræver selvfølgelig de søde eller hyggelige oplevelser sammen, og kan gøres ekstra sød hvis det er en overraskelse i gave til kæresten. Hvis

  Læs nu »
  Corsage / Korset

  Corsage / Korset

  Vi har startet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Corsage. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige online forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse Når man er på jagt efter et korset, eller en corsage som det også

  Læs nu »
  Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

  Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

  Hvad er romantik? Det svar kan findes mange steder, hvor en af mest nærliggende steder er, litteraturen. Litteratur har i mange former været populært igennem hele verdenshistorien. En af disse former er lyrikken. Dette gælder både sange og digte. I nogle tilfælde kan det måske endda være svært at skelne mellem en sang og et

  Læs nu »
  Skal du giftes? 4 gode råd, inden I siger ”ja”

  Skal du giftes? 4 gode råd, inden I siger ”ja”

  Har din eneste ene friet til dig, og er den store dag allerede fastlagt? Inden I siger ”ja” foran familie, venner og præsten, har vi i denne artikel samlet fire gode råd til jer, så jeres fælles liv kommer godt fra start. Læs også: Hvorfor mænd frier i juletiden? Planlæg, planlæg og planlæg Et bryllup

  Læs nu »
  Find den bedste penisring? Sådan vælger du den på den smarte måde

  Find den bedste penisring? Sådan vælger du den på den smarte måde

  Find den bedste penisring så du som mand eller kvinde der køber til ham, kan opleve endnu mere kraftfulde og større erektioner for penisringen kan være både for ham og hende. Penisringe har oplevet en stigende popularitet indenfor sexlegetøj til mænd, fordi dette gode stykke legetøj forøger glæden og fornøjelsen ved legen i soveværelset. En

  Læs nu »