openworld logo

Giv hende den bedste g-punkts orgasme med det rette legetøj

Giv dig selv eller hende den bedste G-punkts orgasme med det rette legetøj; For det helt rigtige værktøj og teknik giver de gode orgasmer. Du kan opnå den gode seksuelle nydelse hvis du ved hvor og hvordan du bruger en vibrator.

Og det er netop, hvad vi giver et bud på her

G-punkt fakta

 • . G-punktet er ikke en fast defineret anatomisk enhed.

  Men når det så er sagt, så har rigtig mange kvinder opnået orgasme via stimulering af punktet.

  Om det så er en forlængelse af klitoris eller g-punkt, skal være usagt, og som sådan så kan mange kvinder opnå orgasme via stimulering

  Hvordan finder du g-punktet?

 • Punktet finder du ca. 1-4 cm. på skedevæggen ud mod maven/skambenet i skeden. Og at finde det helt rigtige sted kan være svært.

  Det siges at punktet først kan findes ved seksuel ophidselse. Og det kan måske forklare, hvorfor mange kvinder føler trangen til at blive berørt af finger eller fingre indvendigt ved oral stimulering af klitoris og skede udvendigt. For at finde g-punktet, så skal du stikke en finger op og krumme fingeren så du rammer forvæggen. Her skal du finde et ru punkt, som er g-punktet (eller stedet der er forlængelse af klitoris).

  Der findes ikke rigtig noget specifik vejledning udover at føle sig frem og stimuler stedet. Her skal det ofte være tryk eller konstant berøring for at opnå orgasme.

  Det kan være en langvarig affære, da alle kvinder er forskellige. Og selvom en finger er helt fin, så vil g-punkt legetøj måske være det sjove eller bedste værktøj

  Hvilket sexlegetøj til stimulering af g-punktet?

  Der findes en del forskellige modeller.

  Men fælles for godt g-punkt-legetøj til kvinder er, at det har en buet spids eller krumning. Det skal der være for stimulering ud mod kønsbenet og direkte på punktet. Vi har fundet forskellig legetøj til inspiration.

  Udvalget af g-punkt vibratorer nedenfor kan give den gode massage af g-punktet og som måske er noget for dig eller jer

  Njoy Pure Wand

 • Denne g-punkts dildo er fremstillet i medicinsk stål.

  Og med den gode krumning er den ideel til at ramme g-punktet – læs mere om Njoy Pure Wand her. En anerkendt og meget populær dildo der er rost/anbefalet af mange sexeksperter, men den er dog ikke med vibration.

   

  Lovense Lush 2 app-styret vibrator

 • Lovense Lush 2 er en app-styret g-punkts vibrator. Det giver mulighed for at eksperimenterer med frække parlege både hjemme som ude. Vibratoren kan også styres direkte på ægget udover bluetooth/wifi. Designet er lavet til at stimulerer og samtidig sikre god forbindelse via antenne.  

  We Vibe

 • Dette er et af verdens mest populæreste sexlegetøj til par. We Vibe stimulerer klitoris, og når manden trænger ind i hende, vil den del af We Vibe der sidder indvendigt i skeden, stimulerer g-punktet og også stimulerer manden.

   

  Sinful Slimline g-punkt vibrator

 • Sinful Slimline vibrator kommer med en længde af 20,8 cm og en bredde på 3,5 cm. på det bredeste område. Designet er vinklet for bedste nydelse uden at være for stor i størrelse.

  Vibratoren er vandtæt og bør bruges med en god vandbaseret glidecreme for optimal nydelse, den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme.  

  Womanizer Duo dobbelt stimulator

 • Womanizer Duo Dobbelt stimulator kommer i den dyre prisklasse. Womanizer Duo stimulerer klitoris med Pleasure air teknologi som ikke har direkte berøring. Og du får samtidig stimulering af g-punktet. Det kan reguleres til stimulering kun et sted eller begge steder på samme tid.

  12 niveauer af vibration og 10 vibrations mønstre.  

  Glas dildo

 • Purple glas g-spot tickler giver mulighed for temperatur leg. Dildoen har et godt greb, den rette bøjning og god til at opnå orgasme. Den er dog også uden vibration, men er dog samtidig ret billig hvis du køber denne lilla glas model.

   

  Delight

 • En god vibrator med g-punkt stimulans fra Fun Factory, der både giver vibration og stimulans af g-punkt, som du kan læse mere om her. Med denne eksklusive vibrator kan du opnå de store og dybe orgasmer, da vibratoren er udformet ergonomisk perfekt med den store krumning til at opnå de dejlige orgasmer, for du får faktisk også 11 forskellige vibrationsmuligheder.  

  Baseks My First Mini G-Punkts vibrator

 • Baseks My First mini g-punkts vibrator er en enkel og billig vibrator. Modellen er ligesom alle andre modeller, designet til at ramme g-punktet hvor modellen kommer med et kort krum design. Den er enkel og nem at bruge og tage med dig, hvilket gør den velegnet til dig der vil prøve brug af vibrator.

   

  Bgood Deluxe Curve

 • En god g-punkts vibrator til nybegyndere der kommer med et godt bøj, 6 vibrationsprogrammer, lækkert materiale og så er den noget billigere i pris, da du kan finde den til omkring 250 kr.  

  Sinful Curve g-punts vibrator

 • Sinful Curve 10-speed modellen kommer med en perfekt kurve til at ramme det rigtige område. Effektiv på dine erogene zoner med 10 forskellige vibrationer. Vibratoren har en længde af 19 cm, hvor de 14,5 cm. kan indføres. Den er fremstillet i stænktæt og ftalatfrit ABS-plast med blød overflade.

   

  Den rette teknik til at give g-punkts orgasme

  Afslapning i kroppen er vigtigt for at opnå orgasme, og her er den rette opladning i form af forspil så hun bliver tændt, afgørende.

  Oral er den bedste måde. Og når hun er rigtig opstemt, så kan du bruge et par fingre og endnu bedre, sex legetøjet til at stimulerer med. Det kan gøres med vibratoren eller uden legetøjet, og tålmodighed er selvfølgelig altid afgørende.

  Brug altid legetøj ved at bukke op og ned og ikke bare ud og ind, for ellers vil du ikke masserer g-punktet rigtigt; Og husk at bruge glidecreme på dildoen

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Purple glas g-spot tickler til den gode stimulering

  Purple glas g-spot tickler til den gode stimulering

  Er du også træt af at skulle besøge internetforhandlere én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Purple glas g-spot tickler, nemt og simpelt. Hvis du vil opnå g-punkts stimulering og samtidig

  Læs nu »
  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham. Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige

  Læs nu »
  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

  Undrer du dig over hvad man faktisk kan med en vibrator, og ikke mindst hvordan man bruger det populære sexlegetøj? Her får du en lille guide til hvordan du bruger en vibrator. Her finder du de traditionelle og måske også lidt tabu belagte måder til at opnå de dejlige seksuelle højder og glæder. For vibrator

  Læs nu »
  Romantisk weekendophold ved Mariager Fjord?

  Romantisk weekendophold ved Mariager Fjord?

  Søger du inspiration indenfor miniferie/weekendophold med kæresten? Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med et romantisk ophold, finder du rigtig mange muligheder i Danmark, Tyskland og Sverige som vores nærliggende naboer i køreafstand. Men hvorfor ikke et afslappet og hyggeligt sted i Nordjylland, hvor Mariager Fjord kan være det helt rigtige Mariager Fjord

  Læs nu »
  Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

  Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

  Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme, og nyde sex er hvad det drejer sig om. Derfor anbefaler vi her på Romantik Guiden helt klart, at du altid har glidecreme med i sexlegen, og især hvis du bruger sexlegetøj eller søger de gode tips til at gå hele vejen med analsex Hvorfor den seksuelle nydelse

  Læs nu »
  Latextøj

  Latextøj

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Latextøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Latextøj. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue. I de senere år er det blevet mere moderne at lytte

  Læs nu »
  Penispumper

  Penispumper

  Vi har lavet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Penispumpe. Frem for at skulle besøge forskellige online forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Der findes mange muligheder for at forøge størrelsen af sin

  Læs nu »
  5 tips til at træne sammen derhjemme med yogamåtter

  5 tips til at træne sammen derhjemme med yogamåtter

  Ønsker I at lave noget sundt og sjovt derhjemme sammen som par? Er I også ved at løbe tør for ting, I kan lave derhjemme i lejligheden? Så kan det være, I skal prøve at begynde at træne yoga sammen! Yoga er sundt for både krop og sjæl, og det kan tilmed blive brugt som

  Læs nu »
  Overrask kæresten/haveelskeren med en ny have

  Overrask kæresten/haveelskeren med en ny have

  Romantikken i et parforhold skal være til stede. Uden romantik er forholdet dybest set kun praktisk. Men hvad er romantik så? Romantik kan være mange ting. Det kan være den lille tilkendegivelse af din kærestes eksistens i hverdagen. Det kan også være den søde overraskelse i både den gratis og eksklusive stil, som kan gøres

  Læs nu »