openworld logo

Giv hende den bedste g-punkts orgasme med det rette legetøj

Giv dig selv eller hende den bedste G-punkts orgasme med det rette legetøj; For det helt rigtige værktøj og teknik giver de gode orgasmer. Du kan opnå den gode seksuelle nydelse hvis du ved hvor og hvordan du bruger en vibrator.

Og det er netop, hvad vi giver et bud på her

G-punkt fakta

 • . G-punktet er ikke en fast defineret anatomisk enhed.

  Men når det så er sagt, så har rigtig mange kvinder opnået orgasme via stimulering af punktet.

  Om det så er en forlængelse af klitoris eller g-punkt, skal være usagt, og som sådan så kan mange kvinder opnå orgasme via stimulering

  Hvordan finder du g-punktet?

 • Punktet finder du ca. 1-4 cm. på skedevæggen ud mod maven/skambenet i skeden. Og at finde det helt rigtige sted kan være svært.

  Det siges at punktet først kan findes ved seksuel ophidselse. Og det kan måske forklare, hvorfor mange kvinder føler trangen til at blive berørt af finger eller fingre indvendigt ved oral stimulering af klitoris og skede udvendigt. For at finde g-punktet, så skal du stikke en finger op og krumme fingeren så du rammer forvæggen. Her skal du finde et ru punkt, som er g-punktet (eller stedet der er forlængelse af klitoris).

  Der findes ikke rigtig noget specifik vejledning udover at føle sig frem og stimuler stedet. Her skal det ofte være tryk eller konstant berøring for at opnå orgasme.

  Det kan være en langvarig affære, da alle kvinder er forskellige. Og selvom en finger er helt fin, så vil g-punkt legetøj måske være det sjove eller bedste værktøj

  Hvilket sexlegetøj til stimulering af g-punktet?

  Der findes en del forskellige modeller.

  Men fælles for godt g-punkt-legetøj til kvinder er, at det har en buet spids eller krumning. Det skal der være for stimulering ud mod kønsbenet og direkte på punktet. Vi har fundet forskellig legetøj til inspiration.

  Udvalget af g-punkt vibratorer nedenfor kan give den gode massage af g-punktet og som måske er noget for dig eller jer

  Njoy Pure Wand

 • Denne g-punkts dildo er fremstillet i medicinsk stål.

  Og med den gode krumning er den ideel til at ramme g-punktet – læs mere om Njoy Pure Wand her. En anerkendt og meget populær dildo der er rost/anbefalet af mange sexeksperter, men den er dog ikke med vibration.

   

  Lovense Lush 2 app-styret vibrator

 • Lovense Lush 2 er en app-styret g-punkts vibrator. Det giver mulighed for at eksperimenterer med frække parlege både hjemme som ude. Vibratoren kan også styres direkte på ægget udover bluetooth/wifi. Designet er lavet til at stimulerer og samtidig sikre god forbindelse via antenne.  

  We Vibe

 • Dette er et af verdens mest populæreste sexlegetøj til par. We Vibe stimulerer klitoris, og når manden trænger ind i hende, vil den del af We Vibe der sidder indvendigt i skeden, stimulerer g-punktet og også stimulerer manden.

   

  Sinful Slimline g-punkt vibrator

 • Sinful Slimline vibrator kommer med en længde af 20,8 cm og en bredde på 3,5 cm. på det bredeste område. Designet er vinklet for bedste nydelse uden at være for stor i størrelse.

  Vibratoren er vandtæt og bør bruges med en god vandbaseret glidecreme for optimal nydelse, den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme.  

  Womanizer Duo dobbelt stimulator

 • Womanizer Duo Dobbelt stimulator kommer i den dyre prisklasse. Womanizer Duo stimulerer klitoris med Pleasure air teknologi som ikke har direkte berøring. Og du får samtidig stimulering af g-punktet. Det kan reguleres til stimulering kun et sted eller begge steder på samme tid.

  12 niveauer af vibration og 10 vibrations mønstre.  

  Glas dildo

 • Purple glas g-spot tickler giver mulighed for temperatur leg. Dildoen har et godt greb, den rette bøjning og god til at opnå orgasme. Den er dog også uden vibration, men er dog samtidig ret billig hvis du køber denne lilla glas model.

   

  Delight

 • En god vibrator med g-punkt stimulans fra Fun Factory, der både giver vibration og stimulans af g-punkt, som du kan læse mere om her. Med denne eksklusive vibrator kan du opnå de store og dybe orgasmer, da vibratoren er udformet ergonomisk perfekt med den store krumning til at opnå de dejlige orgasmer, for du får faktisk også 11 forskellige vibrationsmuligheder.  

  Baseks My First Mini G-Punkts vibrator

 • Baseks My First mini g-punkts vibrator er en enkel og billig vibrator. Modellen er ligesom alle andre modeller, designet til at ramme g-punktet hvor modellen kommer med et kort krum design. Den er enkel og nem at bruge og tage med dig, hvilket gør den velegnet til dig der vil prøve brug af vibrator.

   

  Bgood Deluxe Curve

 • En god g-punkts vibrator til nybegyndere der kommer med et godt bøj, 6 vibrationsprogrammer, lækkert materiale og så er den noget billigere i pris, da du kan finde den til omkring 250 kr.  

  Sinful Curve g-punts vibrator

 • Sinful Curve 10-speed modellen kommer med en perfekt kurve til at ramme det rigtige område. Effektiv på dine erogene zoner med 10 forskellige vibrationer. Vibratoren har en længde af 19 cm, hvor de 14,5 cm. kan indføres. Den er fremstillet i stænktæt og ftalatfrit ABS-plast med blød overflade.

   

  Den rette teknik til at give g-punkts orgasme

  Afslapning i kroppen er vigtigt for at opnå orgasme, og her er den rette opladning i form af forspil så hun bliver tændt, afgørende.

  Oral er den bedste måde. Og når hun er rigtig opstemt, så kan du bruge et par fingre og endnu bedre, sex legetøjet til at stimulerer med. Det kan gøres med vibratoren eller uden legetøjet, og tålmodighed er selvfølgelig altid afgørende.

  Brug altid legetøj ved at bukke op og ned og ikke bare ud og ind, for ellers vil du ikke masserer g-punktet rigtigt; Og husk at bruge glidecreme på dildoen

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Vibrator

  Vibrator

  Vi har grundlagt Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Vibrator. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse Når man er på udkig efter en ny vibrator til samlingen, findes disse i

  Læs nu »
  Selvsiddende Strømper

  Selvsiddende Strømper

  Som du kan se nedenfor er der mange Selvsiddende strømper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Ser man blot 20-30 år

  Læs nu »
  Strømpeholdere

  Strømpeholdere

  Hvis du leder efter Strømpeholderer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Strømpeholdere er ikke kun noget man ser i de retrospektive modemagasiner, gamle

  Læs nu »
  Romantisk ophold for 2

  Romantisk ophold for 2

  Romantisk ophold for 2 – Hvem vil ikke gerne det? Det kan være svært at nå alting i hverdagen. Ofte kan romantikken lide under presset fra arbejde, børn, motionen og alt andet der fylder i hverdagen. Det er med garanti en problemstilling, som også du kender til? Det kan du heldigvis råde bod med et

  Læs nu »
  Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

  Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

  Hvorfor ikke overraske kæresten med et par romantiske blomster? Blomster siger det mere eller mindre ”jeg elsker dig” uden ord. Og hvorfor ikke holde romantikken i gang med de små ting i hverdagen, hvad end det er blomster fra en blomsterhandel som Blomster På Striben i Ballerup, Smørum og generelt København, eller en landsdækkede blomsterhandel

  Læs nu »
  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

  Læs nu »
  Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

  Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

  Alle forhold får små eller større kriser fra tid til anden. Det kan være små ting eller større ting, som kan virke ligegyldigt men i den travle hverdag, kan være små irritationsmomenter der bygger sig op til noget kronisk. Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd, for ikke nok med at du

  Læs nu »