openworld logo

Overrask kæresten med romantiske blomster (Hvorfor & hvilke)

Hvorfor ikke overraske kæresten med et par romantiske blomster? Blomster siger det mere eller mindre ”jeg elsker dig” uden ord. Og hvorfor ikke holde romantikken i gang med de små ting i hverdagen, hvad end det er blomster fra en blomsterhandel som Blomster På Striben i Ballerup, Smørum og generelt København, eller en landsdækkede blomsterhandel hvor du også kan bruge små gaver som den spontante romantiske gestus? Fordelen ved blomster er, at du ikke nødvendigvis behøver at overrække dem personligt.

Du kan såmænd  sende blomster til kæresten som en kærlig gestus. Her er den klassiske ide med at sende til kærestens eller konens arbejdsplads måske ikke for alle

Blomster som kærlighedssymbol?

Blomster hvad end de er hvide liljer, røde roser eller smukke tulipaner, så giver en spontan og smuk buket en dejlig følelse for de fleste kvinder. Det kan selvfølgelig være at din kæreste tilhører de 1-2% som ikke kan lide blomster, men blomster plejer dog at være et sikkert hit for de fleste. En buket fra manden til kvinden er et symbol på kærlighed, hvilket også gør sig gældende f.eks.

som anerkendelse på Mors Dag. I forhold til din partner, er det en lidt mere romantisk gestus end til mor, men signalet er dog det samme.

Nemlig en måde hvor du siger, at du elsker hende. Det skal være fra hjertet, og ikke bare fordi det er noget man gør som f.eks.

give valentins blomster på årets største romantiske dag, eller fordi du eventuelt har dummet dig gevaldigt, og prøver at ride den af med en buket roser. Hvis du får sendt blomster, kan det selvfølgelig være svært at tillægge det store dybfølte kærlighedsbrev.

Men søde ord sammen med den højstilket rose eller buket flotte blomster, gør dog gestusen mange gange bedre

Læg søde ord sammen med blomsterne

Hvis du gør lidt mere ud af det med nogle søde ord, så bliver din spontane overraskelse meget bedre. Det kræver ikke, at du skal i gang med at udfærdige den store PHD redegørelse, men bare finde velvalgte og søde ord der beskriver, hvorfor du elsker hende. Du kan finde inspiration til forskellige kærlighedsbreve her på Romantikguiden, hvor du ikke nødvendigvis behøver at skrive en fristil. Den korte søde besked som ”jeg elsker dig for alt hvad du er og gør ..” eller lignede.

Hvis det er den 14 februar, bør du dog nok lægge lidt flere kræfter i det med flere ord

Hvilke blomster?

Omkring 73% kunder der køber blomster, er mænd. Derfor er det nok noget som de fleste mænd har prøvet før.

Men problemet med at finde den rigtige type blomst eller buket er sikkert også noget som mange kender. At gå ind i blomsterbutikken og få spørgsmålet ”hvad kan vi hjælpe med?” afleder det hurtige svar ”en buket blomster”.

Problemet er så bare når ekspedienten spørger ”hvilke buket ønsker du?”. Her er svaret selvfølgelig, din kærestes favoritter. Uden at forklejne nogen, så er det ikke noget, som mange mænd faktisk aner hvad er.

For hader hun roser, så udelukker det nok både den ene højstilket, som den lyserøde buket.

Roser er dog fordelagtigt, hvis hun hader tulipaner. Den røde buket blomster er den klassiske romantiske blomst, dog også forbundet med den italienske mafia og drab, men det skal man nok ikke vægte så højt. Men forbavsende mange kvinder er egentlig ikke så pjattet med røde roser, og det gælder måske også din kæreste.

Her er det kloge valg altid, at lade ekspedienten lave en flot buket til dig ud fra årstidens blomster. Hvis du bestiller online, kan du vælge en buket i de lyse farver, hvor hvid rose symboliser ren og ægte kærlighed, som samtidig er dejlig neutral i kombination med grønne nuancer, og som er noget de fleste kan lide

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Frække kjoler

Frække kjoler

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

Læs nu »
Kyskhedsbælter

Kyskhedsbælter

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Kyskhedsbælte. Frem for selv at skulle surfe rundt på forskellige internetbutikker

Læs nu »
Vibrator

Vibrator

Vi har grundlagt Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Vibrator. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på

Læs nu »
Strømpeholdere

Strømpeholdere

Hvis du leder efter Strømpeholderer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Læs nu »