openworld logo

Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham.

Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige landsdele, så du kan opleve den nordlige skønhed, Vesterhavet, naturen med søer og skove i Midtjylland eller måske de skønne steder i Sønderjylland

Romantik weekendophold på hotel

 • Måske et weekendophold på et hotel i Øst, Vest, Syd eller Midtjylland kan sparke liv i den stressende hverdag og jeres romantiske forhold. En gaveide til hende eller ham der kan bruges på hoteller forskellige steder i Jylland.

  Her kan i dase dagen lang i sengen, og selvfølgelig også opleve noget i den respektive landsdel og by hvad end det er Vejle, Århus, Silkeborg eller andet sted.

  Du finder altid spændende, sjove eller interessante oplevelser rundt i landet, og det er som regel sjovt, at opleve helt nye ting sammen, som jo netop er, hvad man kan finde på steder, man sjældent kommer

  Slotsophold på Dronninglund Slot

 • Dronninglund Slot i Nordjylland med sin 800 årige historie, kan være det romantiske ophold for dig og din partner.

  Lækker gastronomi og idylliske omgivelser på det gamle slot, der startede ud som nonnekloster, kan være en veltjent weekend væk fra det daglige stress. Nyd hinanden og de smukke kalkmalerier samt selvfølgelig den smukke slotshave.

  Perfekte rammer til at skabe romantik weekendophold sammen som kærester.  

  Romantisk ophold på Hotel Amerika

 • Ved Mariager Fjord finder du Hotel Amerika, der ligger i naturskønne omgivelser, hvor man som kærester, virkelig kan komme ned i gear og nyde hinanden i nuet.

  Vær sammen en lang weekend, hvor i kan komme ud i skoven eller vandet, hvor lange ture sammen kan lade op, og måske bruge tiden på bare at være sammen som par.

  Opholdet byder på overnatninger og lækker gourmet med aften og morgenmad. Læs mere om opholdet ved DGDA her

  Gourmetophold Hotel Royal i Århus

 • Hvis du vil tage kæresten med på en romantisk overnatning i den jyske hovedstad, hvorfor så ikke med et gourmetophold på Hotel Royal. Nyd noget forkælelse med mad, betjening, hinanden, den århusianske kultur og by.

  Tag en tur på dokken og se hvordan havnen forandrer sig, eller besøg det ombygget Moesgaard, der virkelig er en kærestetur værd. Der er mange ting og oplevelser i Århus, og kombineret med den flotte stil på et lækkert hotel kan næsten kun lade ens batterier op igen

  Spaophold på hotel Thinggaard i Thy

 • Hvis i er til afslapning og forkælelse, kan et luksus spaophold på Hotel Thinggaard ved Hurup, Thy måske være det perfekte valg.

  Det lækre kurbud hvor du bliver budt på gourmet, massage og generel wellness, det er noget der har gjort kurbadet ved Nationalpark Thy, populær.

  Et perfekt wellness ophold i Jylland hvis kæresten skal forkæles, hvilket automatisk også inkluderer dig selv. Læs mere om opholdet ved Duglermmerdetaldrig her

  Romantisk ophold på Rømø

 • Hvis i aldrig har besøgt Rømø før, kan det anbefales i de dejlige forårs og sommermåneder. Den lille fredelige ø mellem Vesterhavet og Vadehavet, emmer af romantik og idyl. Et lækkert ophold på Hotel Kommandørgården hvor i kan nyde hinanden, og ikke mindst, nyde den dejlige natur og liv der er på øen.

  Et perfekt sted at stikke af til, og føle sig som nyforelsket igen. Og perfekt, hvis i rent faktisk er nyforelsket.

  Læs mere om opholdet på Rømø ved DGDA her

  Gourmet ophold på Lyng Dal Hotel ved det midtjyske søhøjland

 • I Gl. Rye mellem Skanderborg og Silkeborg, finder du Lyngdal hotel.

  Hotellet ligger på hovedvejen i den lille idylliske by, hvor lokalsamfundet byder på mange kunstneriske indbyggere og flot natur.

  Hvis du aldrig har set andet end Himmelbjerget i det midtjyske, kan du ved Gl. Rye finde utrolig smuk natur bestående af skove, bakker og masser af søer.

  Hvis du går en kilometer ned af vejen, så står du i skoven ved Gudenåen, og kan som sådan, sejle ud i Mossø, Salten langsø eller til Julsø hvor Himmelbjergets tårn troner ud over.

  Læs mere om opholdet i Søhøjlandet her

  Luksus kanotur med hotel ophold i Silkeborg

 • Hvis i er unge og rørige, skulle i måske tilbringe en weekend i de varme måneder med at sejle kano på Gudenåen eller Silkeborg søerne. Det kan gøres mageligt, hvor i kombinerer kanotur fra Silkeborg, og overnatter på det centrale og lækre Hotel Radisson der ligger midt i Silkeborg sammen med den lille havn. Sejl kano en dag og spis en lækker tre retters middag og overnatning på det dejlige hotel. Læs mere om opholdet i Silkeborg her

  3-dage miniferie på Cornwell hotel ved Rebild Bakker eller Kolding

 • 3 dages miniferie på Cornwell hotel i omgivelser der giver mulighed for at geare helt ned og nyde hinanden, er noget de fleste af os nok kan trænge til engang imellem. Rebil Bakker byder på smuk natur, helt ligesom du finder dejlige omgivelser ved Kolding, hvor vandet kan indbyde til de lange ture sammen hånd i hånd. Der er også mange seværdigheder omkring de to steder, hvis i gerne vil opleve noget sammen.

  Læs mere om mulighederne ved Go Dream her

  Romantisk slotsophold i Nordjylland eller ved Skanderborg

 • Et ophold på et slot som Vrå Slotshotel, Kokkedal Slot, Store Restrup Herregård eller Sophiendal Gods ved Skanderborg kan være det romantiske ophold som du vil overraske kæresten med. Slotsophold er som skabt til at holde en weekend sammen i det romantiske skær, hvor de smukke slotte giver et æstetisk skær af storhed og romantik, og du måske drømme dig væk sammen med din partner eller kæreste. Læs mere om slotsophold lige her

  Munkebjerg Hotel i Vejle

 • Vejle med fjorden og de grønne bakker er utrolig smukt. Og her kan Munkebjerg Hotel beliggende 300 meter fra Vejle Fjord med udsigten måske være det helt rigtige. Her finder i også gode restauranter og perfekt base til at slappe af i naturen eller bruge som udgangspunkt til at tage ud og opleve noget sammen som kærester. Der er også mulighed for sauna, spa eller indendørs pool Nyd et ophold i Vejle som måske giver her helt nye oplevelser sammen.  

  Gourmetophold på Fakkelgården

 • Lige ved den tyske grænse finder du Fakkelgården med udsigt udover den rolige og flotte Flensborg Fjord. Og måske et eksklusiv gourmetophold her, er det helt rigtige for jer som par. Nyd panoramaudsigten over fjorden fra bakketoppen hvor hotellet med sine gule bygninger og tårn er lokaliseret. Spis i den fine restaurant med perfekt udsigt, og hvis i booker et ophold hvor vejret er godt, så er det oplagt at nyde det stille vand i fjorden der indbyder til at gå hånd i hånd

  Ruths Hotel Skagen

 • Skagen er et sted alle bør opleve, og her er det 5-stjernet Ruths Hotel måske det helt rigtige for jer som par. Et hyggeligt badehotel beliggende i det eksklusive Gammel Skagen, som især de mere privilegeret fra København har smag for. Ruths Hotel har 52 værelser og en lækker gourmetrestaurant med yderst venlig og imødekommende personale. Besøg grenen og ellers tage lange ture ved vandet i det nordligste Danmark sammen med kæresten

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Kyskhedsbælter

  Kyskhedsbælter

  Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Kyskhedsbælte. Frem for selv at skulle surfe rundt på forskellige internetbutikker

  Læs nu »
  Latextøj

  Latextøj

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Latextøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Latextøj. Som du kan se

  Læs nu »