openworld logo

Romantiske oplevelser? Overrask din partner med romantik og sjov

Gode romantiske oplevelser? Kærlighed og romantik er fedt, og der findes vel ikke nogen bedre følelse i livet end at være lykkelig sammen med en person, som du er vild med.

Det kræver selvfølgelig de søde eller hyggelige oplevelser sammen, og kan gøres ekstra sød hvis det er en overraskelse i gave til kæresten. Hvis du vil overraske din kæreste, mand eller kone med en af de mange søde oplevelser til par, finder du her inspiration indenfor vidt forskellige oplevelser. Ideerne som du finder nedenfor, er alle beregnet til to personer logisk nok, men mange af ideerne kan såmænd også bruges af endnu flere personer, dog er ideerne/oplevelser valgt fra det romantiske sammen med din kæreste/partner i 2021

Overrask ham eller hende med disse romantiske oplevelser

Visit Nordjylland lavede en undersøgelse af, hvor det mest romantiske sted er i Danmark. Undersøgelsen som beskrevet i Politikken her, viste at 47 % mener Nordjylland er det mest fredfyldte og højt til loftet sted, hvor de gerne vil tilbringe romantisk tid med kæresten.

Dernæst kom Hovedstaden, Syddanmark, Midtjylland og Sjælland. Hvad der er romantisk kan være mange ting, og noget som også er forskelligt for os alle sammen.

Derfor er ideerne nedenfor, indenfor et bredt spektrum af sjove oplevelser med kæresten. De dækker nemlig over mange forskellige ting som lækre spisesteder, dejlig natur, romantisk strand og selvfølgelig også romantiske ophold for 2

Vinsmagning for 2

 • Kan i godt lide at gå ud, eller måske du rent faktisk leder efter en romantisk oplevelse til en date med et nyt bekendtskab? Vinsmagning er selvfølgelig ikke noget der fanger alle, men det kan dog være interessant hvis du nyder vin i et stille og roligt miljø. En sjov ting der kan skabe nye oplevelser for jeres som gamle eller måske nye kommende kærester.

  Læs mere / køb her  

  Bridgewalking som den unikke par oplevelse

 • Sted: Lillebælt En anden anderledes par oplevelse der er i den mere unikke karakter, kan være at prøve Bridgewalking ved den Gamle Lillebæltsbro. Inviterer din kone, mand, kæreste eller date på en oplevelse udover de sædvanlige, hvor i kommer op og gå ovenpå taget af broen.

  Her kan i opleve det spektakulære skue, høre om historien og området, samtidig med at tog og trafik passerer nedenunder og næsten gynger i broen Læs mere / køb her  

  Gourmetophold på Lyng Dal Søhøjlandet

 • Ved Gl. Rye der ligger central i det midtjyske søhøjland, kan du og din kæreste nyde et lækkert gourmetophold på Lyng Dal. Lækker mad i den gamle kro med bindingsværk og smukke omgivelserne med naturen der byder på den store Mossø, bakkerne, det vilde natur ved Salten Langsø, Himmelbjerget, Danmark reneste sø ved den smukke Slåensø og placeret lige imellem Århus, Silkeborg og Skanderborg.

  Læs mere / køb her  

  Giv hende en prinsesse for en dag oplevelse

 • Hvis du virkelig vil overraske hende, så kan det gøres med denne dyre oplevelse. Her får hun sit eget slot for en dag i det smukke Lorraine område i Frankrig, hvilket  er som taget ud fra et eventyr. Og om noget, virkelig romantisk oplevelse der kan være den eksklusive årsgave til kæresten. Det er dog også ret dyrt, så forbeholdt de få.

  Læs mere / køb her  

  En dag på hesteryg sammen

 • Sted: Fjerritslev Hvis du vil overraske din kone, mand eller kæreste med en sjov aktivitets oplevelse,  kan det være på hesteryg omkring Fjerritslev. Et dejlig område hvor i kan kombinerer med overnatning omkring limfjorden med den flotte natur.  

  ballontur med din elskede

 • Sted: Jylland, Fyn & Sjælland En eksklusiv og meget romantisk oplevelse er en solo tur i luftballon kun jer som par. Flyvningen foregår et par timer før solnedgang, så i får oplevelsen af en solnedgang sammen, hvor i svæver henover landskabet, og mere romantisk kan det vist ikke blive. Det er dog en ret dyr oplevelse, så skal nok være en ganske særlig romantisk anledning. Læs mere / køb her  

  Romantisk ophold ved Glückburg Strandhotel

 • Sted: Flensborg Glückburg Strandhotel ved Flensborg ligger i utrolig smukke omgivelser, og kan være et sted hvor i kan få total afslapning og romantik sammen som par. Hotellet byder på utrolig luksus både i stil, service og servering. Du finder nemlig Michelin restaurant her, helt ligesom omgivelserne ned til den stille og utrolig smukke fjord, er det perfekte luksus for kærligheden kan spire.

   

  Fotosafari på Århusbugten

 • Sted: Århus En anderledes oplevelse som i kan lave sammen, hvis interesse for fotografering er tilstede, er en fotosafari tur på Århusbugten. En oplevelse der varer fra morgen til aften, hvor i oplever en sjov aktivitet sammen som kærester, par eller bare rigtig nære.

   

  Gourmet & Vin hos Det Franske Hjørne

 • Sted: Skødstrup Århus Hvis du vil give en lækker middag med vin og godt humør, så finder du det hos Det Franske Hjørne ved Århus.

  Middagen byder på 3 retters gourmet middag med god vin og viden. En romantisk aften sammen med din udkårne eller en du vil byde på en romantisk aften.

   

  Gourmetophold Hotel Royal Århus

 • En udsøgt gourmet oplevelse centralt i Århus, er dette gourmet ophold der indeholder 5 retters middag og overnatning på det flotte hotel.

  Et stilfuldt hotel der dækker over 177 års historie, og med den centrale placering kan i lave mange romantiske ting sammen i Århus.  

  To til tango oplevelse

 • Sted: Hellerup En anden sjov romantisk ide som kan give det tætte bånd mellem jer, kan være denne to til tango oplevelse.

  Passion og danseglæde er noget der kan skabe den gode gnist i forholdet, og hvem ønsker ikke passion? Derudover, så er dans jo absolut en god og sjov ting at lave sammen som par.

   

  Mindfulness for par på Sjælland

 • Sted: Farum Hvis du vil lave en anderledes fordybende oplevelse, kan mindfulness sammen give en dybere og kærligere kontakt til hinanden i både sind, bevidsthed og krop.

  En oplevelse hvor i kan opleve nye ting.

  og sider af jer selv/hinanden.

  Helt ligesom i selvfølgelig får fred og afslapning fra hverdagens sysler.  

  Frederiksberg have er romantisk

 • Frederiksberg er noget helt specielt, og her bydes der på gode romantiske oplevelser i København.

  Frederiksberg have er et smukt sted, og hvis du følger de yderste stier hele vejen rundt, så strækker det sig over 2.5 km. Der er plads og muligheder for at lave alt muligt sammen, lige fra en romantisk picnic til motionsformer i de forskellige smukke hvilepladser overalt i den dejlige have.

  Oplagt til date som lidt par tid sammen som ægtepar.  

  Goboat tur i København

 • En romantisk og sjov oplevelse i København, kan være en bådtur gennem de københavnske kanaler.

  Oplev København sammen fra søsiden via en goboat.

  Oplevelsen giver tid til at slappe af, nyde, være sammen i nuet og ikke mindst, får i set hovedstaden fra en anden side. Turen starter på Islands Brygge og bådene har borde så i kan nyde frokost sammen også. Læs mere / køb her  

  København Zoo oplevelse

 • Hvis du give ham eller hende en afslappende dag, hvor i bare nyder en dag i hinandens selskab, kan du overraske hende/ham med en Zoo gavekort bestående af et par billetter. ornår har du eller kæresten sidst været i Zoo og bare nydt det med at kigge på de sjove dyr? Turen kan afsluttes med en middag, biograftur eller andet for at gøre dagen til en dag uden nogen forpligtelser.

  Læs mere / køb her  

  Ultimativ kærlighedsgave til ham/hende

 • Hvis du vil give ham eller hende den ultimative overraskelse, så er denne oplevelse måske det rette valg. Oplevelsen består først af en gang massage til ham/hende, mens du lærer at danse erotisk. Og når din partner er færdig med en afslappende massage, så står det på din dans til at sparke gang i forholdet. Afslutningen består af et lækker spa bad bare jer to sammen.

  En super sensuel og romantisk oplevelse.  

  Minicruise til Oslo

 • Sted: København Har du overvejet om ikke et lille minicruise til Oslo med færgen kan være sjovt? Hvis i ikke lider af køre- og søsyge, er livet ombord på en færge sammen med kæresten faktisk super hyggelig. Godt nok er der andre mennesker, men dog er i alene kun jer to, og det er absolut hvad et romantisk ophold sammen med kæresten skal byde på.

  Et afslappende romantisk ophold for to personer, der giver tid til at nyde hinanden nogle dage hvor i får stresset af og passet forholdet også. Læs mere / køb her  

  Ophold på Dronninglund slot

 • Nordjylland er stedet hvor rigtig mange finder sjælefred og højt til loftet, så romantikken i forholdet kan spire.

  Du finder også Dronninglund slot nordenfjords, hvor du kan inviterer ham eller hende på et udsøgt ophold med overnatning og gourmet middag. Et romantisk ophold der kan sætte nyt liv i forholdet.  

  Skrøbelev gods

 • Sted: Skrøbelev Et andet lækkert ophold, kan være på Skrøbelev Gods på Langeland.

  Det sydfynske er både fredfyldt og smukt, og indbyder til romantik og afslapning. Det kan du finde på det smukke gods, der både byder på romantik og selvfølgelig også gode gourmet retter. Læs mere / køb her  

  Hotel Amerika ved Hobro

 • Sted: Hobro Hvis du vil opleve noget af det smukkeste natur i Danmark, og samtidig have et lækkert weekendophold på et godt hotel, så er Hotel Amerika absolut værd at overveje. Ved Hobro og tæt på Mariager Fjord finder du nemlig hotellet i de romantiske omgivelser, hvor i virkelig kan nyde hinanden og slappe helt af sammen. Læs mere / køb her  

  3 Retters menu

 • Hvis du vil overraske kæresten/partner med en klassisk romantisk ide, kan en lækker 3 retter menu med vin måske være den lækre oplevelse for parforholdet. En romantisk middag er den stund, hvor i som par virkelig kan nyde nuet sammen og så gør det jo ingenting, at i samtidig får lækre smagsoplevelser og forkælelse for maven.

  Læs mere / køb her  

  Oplev sort sol i Sønderjylland

 • Sted: Sønderjylland Hvis du søger en anderledes og også storslået oplevelse som i kan nyde sammen som par, kan det være at opleve sort sol i Sønderjylland. Sort sol er,  når 1 million stære flyver hen over himlen ved solnedgang.

  Det er en unik og ret fed oplevelse, som i kan opleve med Sort Safari der arrangerer ture fra Ribe, Skærbæk og Tønder. Læs mere / køb her

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Massageolie

  Massageolie

  Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Massageolie, nemt og simpelt. Uanset hvilken retning man vender blikket, vil man oftest kunne finde

  Læs nu »
  Idéer til en romantisk aften

  Idéer til en romantisk aften

  Vi som mennesker er begyndt at glemme os selv, glemme hvor vi stammer fra og hvad vi egentlig er. Alting er blevet til karriere, økonomi og magt. Disse ting kommer til at fylde for meget i hverdagen, og undersøgelser viser at vi er for dårlige til at skabe noget romantisk for hinanden. At skabe en

  Læs nu »
  Hot Octopuss Pulse II solo penis vibrator til bedste pris

  Hot Octopuss Pulse II solo penis vibrator til bedste pris

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Hot octopuss pulse ii solo fra mange danske internetforhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hvert produkt på hver enkelt webshop. Leder du

  Læs nu »
  Når I skal flytte sammen?

  Når I skal flytte sammen?

  Er det blevet tid til at finde et sted sammen og få en hverdag op at stå? Der kan være mange overvejelser forbundet med at finde den første bolig sammen. Det kan eksempel være spørgsmål om, hvor I skal bo, hvor meget I vil give for boligen, og hvor megen plads I har brug for,

  Læs nu »
  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham. Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige

  Læs nu »
  Hvordan er man romantisk?

  Hvordan er man romantisk?

  Romantik kan vise sig på rigtig mange forskellige måder, for hvad er romantisk? Hvis du ikke er så erfaren på området, kan det godt være svært at finde ud af, hvad der egentlig er romantisk, og hvad der ikke er. Det samme gælder for de mennesker der langt mere erfarne inden for det romantiske område.

  Læs nu »
  6 aktiviteter til lørdagshyggen

  6 aktiviteter til lørdagshyggen

  Det er endelig blevet weekend – men hvad skal vi lave? I en verden fyldt med oceaner af muligheder, når det kommer til diverse aktiviteter, er det alligevel nogle gange problematisk at finde på noget at lave. Måske holder din kæreste af at sejle, men du ikke kan fordrage vand, og når filmaftenen skal begynde,

  Læs nu »
  Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

  Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

  Hvis du vil overraske din elskede med en sød tanke der ikke behøver at koste ret meget, kan du overveje at bruge disse hurtige og billige romantiske ideer der kommer fra hjertet. Det er altid tanken der tæller. Og at vise sin kærlighed til ham eller hende behøver ikke være det samme som at kaste

  Læs nu »