openworld logo

Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

Juledagene nærmer sig med hastige skridt, og man kan næsten allerede fornemme duften af gran. Julen er en skøn tid, hvor vi samles for at fejrer højtiden med vores nærmeste. Julen står også i kærlighedens tegn, og det er den perfekte tid til, at sætte fokus på romance og forkælelse. 

Hvis du vil gøre noget ekstra særligt for din kæreste i år? Hvorfor ikke forføre ham i en fræk kjole? Klæd dig sexet på til en fest, eller gem kjolen til en privat romantisk middag med din udkårne. Der er intet mænd finder mere forførende end en klassisk rød kjole på en smuk kvinde. 

I denne artikel kan du blive inspireret til, hvad en simpel fræk kjole kan gøre for dit kærlighedsliv – og hvordan du kan gøre denne højtid uforglemmelig for dig og din kæreste.

Klæd dig på til højtiden

Når julen står for døren, så eksploderer alle danske supermarkeder med nissehuer, rensdyrkostumer og grimme julesweatre. VI har virkelig smag for at klæde og på til jul, og det gør da også noget særligt for julestemningen. Man føler sig en hel del mere “julet”, når man sidder i en tyk sweater med nissemænd og klokker på. Julekostumer og festligt juletøj er perfekt at have i tøjskabet til både familiesammenkomster, julefrokosten eller måske en romantisk date derhjemme? En romantisk middag er ikke romantisk uden det rigtige outfit – så hvorfor ikke gøre juleshoppingen lidt frækkere i år? 

Du kan ikke gå fejl med en sexet og nedringet rød kjole til højtiden. Den røde farve står i julens tegn. Og Ikke nok med at den er perfekt til de festlige juledage, så går en klassisk rød kjole aldrig af mode. Det er et tidsløst stykke tøj, som du sagtens kan bruge til en hver anden festlig begivenhed, selv når juletiden er over.

Frække kjoler til julefrokosten

Frække kjoler behøver naturligvis ikke kun være for din kærestes øjne, det kan også sagtens være noget du ifører dig til årets julefrokost. Julefrokoster er kendt for at være en begivenhed, hvor folk iklæder sig fjollet, vovet og festligt. Du kan sagtens tage din frække kjole på til julefrokosten, og kombinere den med en sød nissehue, så har du pludselig et sjovt nissepige kostume. 

Hvis din kæreste er med til festen, så kan det også være, at han synes det er lidt frækt at se dig feste i et sexet outfit. Nogle frække julekjoler egner sig til festlige begivenheder, hvorimod andre er lidt for vovede til at have på uden for hjemmets fire vægge. De ekstra nedringede korte kjoler bør måske reserveres for din kærestes øjne. 

Derfor elsker vi at klæde os frækt på

Vores tøj giver vores selvtillid et ordentlig boost. Undersøgelser viser at det vi iklæder os har en stor betydning for, hvordan vi fører os frem. Vi holder hovedet højere, skyder brystet frem og går med langt mere selvsikkerhed, når vi har noget tøj på, som vi føler os komfortable i. 

Man føler sig automatisk langt mere forførende og selvsikker, når man ifører sig et sexet sæt tøj. Det er også en fed fornemmelse, at få den der “wow” reaktion fra sin udkårne, når han ser dig i den frækkeste røde festkjole.

En sexet kjole, der overlader lidt til fantasien, kan også være pirrende at have på, når man for eksempel er ude til en festlig begivenhed eller en middag. Derudover er du garanteret at have din mands fulde opmærksomhed hele aftenen. 

Frækt tøj pifter forholdet op

Når der går lidt for meget hverdag i parforholdet, så kan man godt glemme hinanden i travlheden. Arbejdet fylder lidt for meget i snakken, aftensmaden bliver lidt for ofte spist foran fjernsynet og I glemmer generelt at sætte tid af til romantikken.

Især i juletiden er travlheden for alvor på et højtryk. Der er gaver som skal købes ind, familiesammenkomster som skal planlægges og sikkert også en masse indkøb til et helt store julebord. Selv midt i travlheden er det vigtigt, at i ikke glemmer hinanden. Så hvorfor ikke sætte en aften af til lidt romantisk parhygge? 

Det kræver faktisk ikke mere end en nogenlunde god flaske vin og en sexet kjole, så er aftenen allerede sat i romantikkens tegn. Når du iklæder dig frækt, så viser du også at du gerne vil gøre noget særligt for din kæreste. Det giver et afbræk fra hverdagens tumult, hvor I kan sidde og nyde en aften sammen. Om ikke andet, så vil han med garanti nyde synet af dig i en nedringet kjole. 

Mange tænder på det visuelle

Der er mange gode grunde til, at klæde sig sexet på for din kæreste. Et frækt stykke tøj kan faktisk gøre underværker for at pifte jeres forhold op. Der er rigtig mange både mænd og kvinder, som tænder på at se sin kæreste i et frækt sæt tøj. Det kunne være et sæt lækkert undertøj, frække kostumer eller noget så simpelt som en forførende rød kjole. Vidste du også at mænd foretrækker, at se kvinder iklædt farven rød? Den røde kjole kan altså hurtig blive en storfavorit hos din kæreste. 

Især mænd stimuleres visuelt, hvilket betyder de tænder på det de ser. Undersøgelser viser, at mænd er langt mere visuelle, når det kommer til at forførelse end for eksempel kvinder. Mænd kan eksempelvis blive vældig tændt af blot at kunne skimte en kvindes bryst i en nedringet kjole, eller formen på hendes krop, når hun iklæder sig noget stramt. Faktisk kan noget så simpelt som et frækt og forførende blik også være rigeligt til at tænde noget i ham.

Dette kan du tænke over næste gang du ifører dig noget særligt frækt og forførende overfor din kæreste. Du vil fange hans fulde opmærksomhed på få minutter ved blot at vise dig frem i en fræk lille julekjole. 

Planlæg en forførende julemiddag

Når du har din sexede kjole i hus, så kan du begynde at planlægge en særlig aften for dig og din partner. Selvom julen er en tid fyldt med familiesammenkomster og julefrokoster, så skal der nok blive plads til en romantisk aften, hvor det bare er jer to. Planlæg en hel særlig og intim julemiddag, hvor det bare er jer to. Hvis du ikke gider stå i gryderne hele aftenen, så bestil en omgang TakeAway og overlad kokkereringen til nogle andre. Det er alligevel ikke maden, som din kæreste kommer til at have fokus på.

Overrask din kæreste med en hyggelig hjemmemiddag, en god flaske vin og et forførende outfit. Sæt musik på, tænd stearinlys og skab en behagelig hyggestemning, som I begge er tilpasse i. Med en sexet rød kjole til lejligheden, så er du godt på vej til at skabe en uforglemmelig højtid for dig og din kæreste. 

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Guide til en romantisk weekend i Smilets By

Guide til en romantisk weekend i Smilets By

Vi ved alle, at det er vigtigt at holde liv i forholdet og at skrue lidt ekstra op for romantikken i ny og næ. Nogle gange har vi alle de rette intentioner om at gøre noget godt for hinanden, men simpelthen har for svært ved at planlægge det. Romantik kan være mange ting og det

Læs nu »
Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

Har din kæreste været nede på knæ og friet? Her overvejer i måske mulighederne for et bryllup, hvor et romantisk bryllup er et af temaerne. Men hvad er et romantisk bryllup og hvordan? Her gælder det selvfølgelig om det skal være borgerligt eller kirkeligt vielse, helt ligesom om i skal holde den store pompøse fest

Læs nu »
Sexmaskiner

Sexmaskiner

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sexmaskiner fra adskillige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop. Man kender oftest sexmaskiner fra pornofilm,

Læs nu »
Analdildoer

Analdildoer

Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. En analdildo er for dig, som har frække lyster i form

Læs nu »
9 bøger om dating der kan hjælpe & underholde dig

9 bøger om dating der kan hjælpe & underholde dig

Du finder rigtig mange film og bøger om dating, kærlighed og parforhold. Hvor film er fiktion, kan bøger ofte give dig de rigtige værktøjer eller svar på hvad, hvordan og hvorfor omkring det at date og søge jagten på kærligheden. Vi har fundet et udvalg af forskellige populære eller nye dating bøger. Disse kan være

Læs nu »
Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham. Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige

Læs nu »
Dildoens historie

Dildoens historie

Dildoen har eksisteret siden 1880erne og er i dag kendt som sexlegetøj, der har til formål at stille seksuelle behov i soveværelset. Da dildoen kom frem tjente sexlegetøjet dog et helt andet formål – nemlig at behandle hysteri. Dengang ansås hysteri som en sygdom blandt kvinder, hvorved læger behandlede denne sygdom ved at give kvinderne orgasmer.

Læs nu »
Glidecreme

Glidecreme

Som du kan se nedenfor er der mange Glidecremer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme,

Læs nu »
Kæmpedildoer

Kæmpedildoer

Hvis du leder efter Kæmpedildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis man ønsker at købe en dildo, der stikker ud

Læs nu »