openworld logo

Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

Juledagene nærmer sig med hastige skridt, og man kan næsten allerede fornemme duften af gran. Julen er en skøn tid, hvor vi samles for at fejrer højtiden med vores nærmeste. Julen står også i kærlighedens tegn, og det er den perfekte tid til, at sætte fokus på romance og forkælelse. 

Hvis du vil gøre noget ekstra særligt for din kæreste i år? Hvorfor ikke forføre ham i en fræk kjole? Klæd dig sexet på til en fest, eller gem kjolen til en privat romantisk middag med din udkårne. Der er intet mænd finder mere forførende end en klassisk rød kjole på en smuk kvinde. 

I denne artikel kan du blive inspireret til, hvad en simpel fræk kjole kan gøre for dit kærlighedsliv – og hvordan du kan gøre denne højtid uforglemmelig for dig og din kæreste.

Klæd dig på til højtiden

Når julen står for døren, så eksploderer alle danske supermarkeder med nissehuer, rensdyrkostumer og grimme julesweatre. VI har virkelig smag for at klæde og på til jul, og det gør da også noget særligt for julestemningen. Man føler sig en hel del mere “julet”, når man sidder i en tyk sweater med nissemænd og klokker på. Julekostumer og festligt juletøj er perfekt at have i tøjskabet til både familiesammenkomster, julefrokosten eller måske en romantisk date derhjemme? En romantisk middag er ikke romantisk uden det rigtige outfit – så hvorfor ikke gøre juleshoppingen lidt frækkere i år? 

Du kan ikke gå fejl med en sexet og nedringet rød kjole til højtiden. Den røde farve står i julens tegn. Og Ikke nok med at den er perfekt til de festlige juledage, så går en klassisk rød kjole aldrig af mode. Det er et tidsløst stykke tøj, som du sagtens kan bruge til en hver anden festlig begivenhed, selv når juletiden er over.

Frække kjoler til julefrokosten

Frække kjoler behøver naturligvis ikke kun være for din kærestes øjne, det kan også sagtens være noget du ifører dig til årets julefrokost. Julefrokoster er kendt for at være en begivenhed, hvor folk iklæder sig fjollet, vovet og festligt. Du kan sagtens tage din frække kjole på til julefrokosten, og kombinere den med en sød nissehue, så har du pludselig et sjovt nissepige kostume. 

Hvis din kæreste er med til festen, så kan det også være, at han synes det er lidt frækt at se dig feste i et sexet outfit. Nogle frække julekjoler egner sig til festlige begivenheder, hvorimod andre er lidt for vovede til at have på uden for hjemmets fire vægge. De ekstra nedringede korte kjoler bør måske reserveres for din kærestes øjne. 

Derfor elsker vi at klæde os frækt på

Vores tøj giver vores selvtillid et ordentlig boost. Undersøgelser viser at det vi iklæder os har en stor betydning for, hvordan vi fører os frem. Vi holder hovedet højere, skyder brystet frem og går med langt mere selvsikkerhed, når vi har noget tøj på, som vi føler os komfortable i. 

Man føler sig automatisk langt mere forførende og selvsikker, når man ifører sig et sexet sæt tøj. Det er også en fed fornemmelse, at få den der “wow” reaktion fra sin udkårne, når han ser dig i den frækkeste røde festkjole.

En sexet kjole, der overlader lidt til fantasien, kan også være pirrende at have på, når man for eksempel er ude til en festlig begivenhed eller en middag. Derudover er du garanteret at have din mands fulde opmærksomhed hele aftenen. 

Frækt tøj pifter forholdet op

Når der går lidt for meget hverdag i parforholdet, så kan man godt glemme hinanden i travlheden. Arbejdet fylder lidt for meget i snakken, aftensmaden bliver lidt for ofte spist foran fjernsynet og I glemmer generelt at sætte tid af til romantikken.

Især i juletiden er travlheden for alvor på et højtryk. Der er gaver som skal købes ind, familiesammenkomster som skal planlægges og sikkert også en masse indkøb til et helt store julebord. Selv midt i travlheden er det vigtigt, at i ikke glemmer hinanden. Så hvorfor ikke sætte en aften af til lidt romantisk parhygge? 

Det kræver faktisk ikke mere end en nogenlunde god flaske vin og en sexet kjole, så er aftenen allerede sat i romantikkens tegn. Når du iklæder dig frækt, så viser du også at du gerne vil gøre noget særligt for din kæreste. Det giver et afbræk fra hverdagens tumult, hvor I kan sidde og nyde en aften sammen. Om ikke andet, så vil han med garanti nyde synet af dig i en nedringet kjole. 

Mange tænder på det visuelle

Der er mange gode grunde til, at klæde sig sexet på for din kæreste. Et frækt stykke tøj kan faktisk gøre underværker for at pifte jeres forhold op. Der er rigtig mange både mænd og kvinder, som tænder på at se sin kæreste i et frækt sæt tøj. Det kunne være et sæt lækkert undertøj, frække kostumer eller noget så simpelt som en forførende rød kjole. Vidste du også at mænd foretrækker, at se kvinder iklædt farven rød? Den røde kjole kan altså hurtig blive en storfavorit hos din kæreste. 

Især mænd stimuleres visuelt, hvilket betyder de tænder på det de ser. Undersøgelser viser, at mænd er langt mere visuelle, når det kommer til at forførelse end for eksempel kvinder. Mænd kan eksempelvis blive vældig tændt af blot at kunne skimte en kvindes bryst i en nedringet kjole, eller formen på hendes krop, når hun iklæder sig noget stramt. Faktisk kan noget så simpelt som et frækt og forførende blik også være rigeligt til at tænde noget i ham.

Dette kan du tænke over næste gang du ifører dig noget særligt frækt og forførende overfor din kæreste. Du vil fange hans fulde opmærksomhed på få minutter ved blot at vise dig frem i en fræk lille julekjole. 

Planlæg en forførende julemiddag

Når du har din sexede kjole i hus, så kan du begynde at planlægge en særlig aften for dig og din partner. Selvom julen er en tid fyldt med familiesammenkomster og julefrokoster, så skal der nok blive plads til en romantisk aften, hvor det bare er jer to. Planlæg en hel særlig og intim julemiddag, hvor det bare er jer to. Hvis du ikke gider stå i gryderne hele aftenen, så bestil en omgang TakeAway og overlad kokkereringen til nogle andre. Det er alligevel ikke maden, som din kæreste kommer til at have fokus på.

Overrask din kæreste med en hyggelig hjemmemiddag, en god flaske vin og et forførende outfit. Sæt musik på, tænd stearinlys og skab en behagelig hyggestemning, som I begge er tilpasse i. Med en sexet rød kjole til lejligheden, så er du godt på vej til at skabe en uforglemmelig højtid for dig og din kæreste. 

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Få din drømmekjole til dit bryllup? Det koster penge

Få din drømmekjole til dit bryllup? Det koster penge

Når man har fundet sit livs kærlighed og brylluppet er sat i gang, så er der mange ting, som skal ordnes. Alt fra lokaler, mad, invitationer og meget mere, men en af de allervigtigste aspekter for kvinden er ofte selve brudekjolen. Mange går og drømmer om den dag de skal giftes, og her har man

Læs nu »
Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd

Alle forhold får små eller større kriser fra tid til anden. Det kan være små ting eller større ting, som kan virke ligegyldigt men i den travle hverdag, kan være små irritationsmomenter der bygger sig op til noget kronisk. Parterapi, sundt forhold og sexliv kan gå hånd i hånd, for ikke nok med at du

Læs nu »
En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

Husker du og din partner at have en romantisk aften ind i mellem, hvor tiden kun tilhører jer to? Det at være romantisk, er blevet en mere sjælden ting i dagens Danmark. Dette skyldes måden vi påvirker hinanden, mere specifikt er det målene om at have mange penge og materielle goder der udviser den prestige

Læs nu »
Hvordan flirter man med en kvinde?

Hvordan flirter man med en kvinde?

Hvordan flirter man med en kvinde? Der findes utroligt mange mænd, som tror at de ved hvordan man flirter med kvinder, men sandheden er, at det er de færreste mænd, som ved hvordan man flirter ”rigtigt” med en kvinde. Når det kommer til at flirte ligger det grundlæggende problem i at rigtig mange mennesker ikke

Læs nu »
Sexmaskiner

Sexmaskiner

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Sexmaskiner fra adskillige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop. Man kender oftest sexmaskiner fra pornofilm,

Læs nu »
Få en vielsesring, der er helt unik?

Få en vielsesring, der er helt unik?

Står i overfor at skulle giftes inden længe? Her kan der være mange ting at forholde sig til, hvis i skal holde det store kirkebryllup og bryllupsfest. Men tilfælles med den mere enkle tilgang til at blive gift, er, at der skal findes en bryllupsring. Få en vielsesring der er helt unik, for hvad end

Læs nu »
Gode romantiske julefilm til at skabe den rette julestemning

Gode romantiske julefilm til at skabe den rette julestemning

Hvis du leder efter romantiske julefilm til at skabe den gode julehygge mellem indkøb af julegave til kæresten, julemarkeder, gløgg og alt det andet, har vi her fundet frem til nogle af de populære amerikanske romantiske julefilm. De bedste julefim er, hvad der skaber den gode julestemning. Og en kold december aften med stearinlys og

Læs nu »
Senior.dk anmeldelse af den populære dating portal fra 50+ år

Senior.dk anmeldelse af den populære dating portal fra 50+ år

Brug denne Senior.dk anmeldelse til at vurderer om du skal oprette en datingprofil på portalen eller ej. Datingportalen tilbyder dig en dating side tiltænkt til dig  på 50+ år, hvor rammerne kan ende med gode venskaber eller som dating sider ofte er beregnet til, at finde kærligheden. [alert-note] Specifikationer for Senior.dk portalen: Målrettet mod +50

Læs nu »