openworld logo

Dating.dk anmeldelse – Svar på dine spørgsmål om den kendte dating side

Leder du efter en Dating.dk anmeldelse der giver dig både de gode sider som negative sider, så du kan tage den rigtige beslutning? Her finder du anmeldelser af de største dating sider.

Nogle portaler er gode og andre er knapt så brugbare til at finde kærligheden, og svaret på godt eller skidt gælder selvfølgelig også for Dating.dk.

Dating.dk er nok den største dating side her i landet, hvor antal brugere skulle ligge på omkring 500.000 mennesker, Hvilket også dækker over inaktive profiler, så tallet er lidt misvisende. Specifikationer for dating siden:

 • 525.000 medlemmer (mange inaktive profiler)
 • Mulighed for gratis profil (ikke meget værd)
 • Chat funktion
 • Besked funktion
 • Match funktion
 • Pris: 149,- kr. pr.

  mnd. for Plus-pakke

Dating.dk konceptet?

Dating.dk er den første rigtige danske dating side, og samtidig også den største seriøse dating side i den klassiske form med forskellige funktioner.

Du får en traditionel dating side med en beskrivende profil der dækker over dig selv, personlighed, interesser med mere.

Et hurtigt og nemt koncept der byder på den nemme adgang til kærligheden.

Ifølge Dating siden selv er der omkring 80.000 medlemmer online hver dag, så der er absolut chance for at finde den eneste ene. Du kan sende besked eller livechat med den person du er interesseret i, opstille søgekriterier til at finde de helt rigtige profiler blandt de mange tilmeldte singler¨, oprette events og begivenheder som brugerne kan deltage i. Det kan gøres nemt ved at bruge den smarte mobil app(ItunesGoogle Play)

Hvad får du med dating siden?

 • Den største fordel ved Dating.dk er størrelsen.

  På forsiden kan du se hvor mange der har været online de sidste 24 timer. Tallet på antal besøgende varierer fra 65-100.000 personer, hvilket vel kun Match.com kan måle sig med, alt afhængig af hvor mange af de 300.000 brugere der er aktive. At der er mange brugere på en dating side, er klart en god ting. Det giver dig det større spektrum af muligheder for at finde nye flirts eller eventuelle nye venner. Du får selvfølgelig også andre gode ting ved at bruge Dating.dk, for det er nemt at komme i gang og begynde at søge her.

  Din profil er nem at sætte op med tekst, galleri og afkrydsninger.

  En online dating profil tekst tager selvfølgelig lidt tid at skrive for at profilen  skaber interesse for andre. Søgefunktionen giver en god filtrering, så du kan lave en rigtig søgning ud fra dine kriterier.

  Søgefunktionen er dog ikke unik eller ekstra seværdig i forhold til så mange andre lignede portaler, men den virker helt efter hensigten. Match funktionen derimod, er en ekstra smart feature i forhold til så mange andre portaler. Hvis du ikke gider søge manuelt, får du tilsendt matchede profiler ud fra dine søgekriterier, og det er ganske fedt

  Hvad koster dating.dk?

  Du får forskellige prissystemer og måder at betale på:

  • Betaling med kort og 90 dages binding: 1 kr. for de første 30 dage og dernæst 149,- kr. om mnd.
  • Betalingskort med abonnement: 399,- kr.

   for hver 380 dag

  • Betalingskort, Mobilepay eller iOS/Android: 149,- kr. hver måned
  • Abonnement med SMS: 100,- kr.

   hver 15 dag

  • Enkeltvis betaling: 269,- kr.

   for et måned

  Hvad får du med PlusProfil?

  Du finder en gratis mulighed men det er meget begrænset hvad du kan. Hvis du vil noget, skal du købe deres PlusProfil der giver adgang til alt:

  • Læs og besvarer beskeder fra andre
  • Blive vist ofte i søgninger
  • Se om profiler er aktive eller inaktive ud fra om de besvarer
  • Se hvornår dine profiler bliver læst
  • Bliv matchet med mulige profiler
  • Se hvem der viser interesse

  Muligheder med gratis profil?

  Du får selvfølgelig mulighed for at oprette en gratis profil.

  Men helt ligesom ved alle andre dating sider, så er også denne mere eller mindre ligegyldig og beregnet til at lokke dig ind som betalende kunde med medlemskab. Du kan bruge en gratis profil til:

  • Søge på profiler
  • Bruge match systemet i begrænset udgave
  • Udfylde profil med billede
  • Deltage i event

  Hvilke brugere på Dating.dk?

 • De mange brugere på Dating.dk er selvfølgelig mangfoldig i alder køn og interesser.

  Gennemsnitsalderen for mænd og kvinder ligger omkring de 35 år, så mulighederne for f.eks.

  seniordating, er måske bedre på 50Plusmatch.dk(Læs vores 50Plusmatch.dk anmeldelse) siden end Dating.dk.

  Helt ligesom med en aldersgrænse på minimum 18 år for oprettelse, vil udbud af profiler være tilsvarende mindre for den yngste aldersgruppe. Medlemsfordelingen er ca. 60 % mænd og 40 % kvindelige bruger på dating siden.

  Aldersgrupper:

  • 18-25: 15 %
  • 26-35: 25 %
  • 36-45: 25 %
  • 46-55: 20 %
  • 56+: 15 %

  Fordele?

  Hvad der gør Dating.dk til den helt rigtige dating side?

  • Du får nok det største datingsite i Danmark, så muligheden for at finde en ny kæreste burde være størst her
  • Det er nemt at finde et match ud fra søge kriterierne
  • Mange sjove events og dating arrangementer
  • Med de mange medlemmer er hitraten også tilsvarende høj
  • Trustpilot tilfredshed på 8,2 (se her)

  Ulemper?

  Sjældent er der fundet et produkt, uden at der også er negative sider. Og en Dating anmeldelse som denne skal selvfølgelig belyse disse.

  • I betingelserne (hvor mange af os læser lige dem …) står der anført at 30 dages medlemskab koster 149 kr. Men når du betaler, bliver du trukket for 3 måneder, hvilket er lidt optrækkeri. Læs mere om dette problem på denne protest gruppe.
  • Der står anført over 500.000 medlemmer på dating.dk men intet om at 50%? af disse er inaktive. Ingen dating side uden et hav af inaktive eller falske profiler. Og dette tal er med garanti stort, så hvorfor ikke bare anføre det rigtige antal AKTIVE medlemmer, når nu de sagtens kan finde tallet i databasen.
  • Gratis profil lyder godt, men når du stort set intet kan gøre med gratis profilen, så er det lidt af en gratis omgang at bruge ordet gratis.
  • Prisen kan forekomme at være lidt høj, men der kan samtidig argumenteres for at det er en smagssag, da f.eks. Victoriamilan.dk er en del dyrere.

  Hvorfor du skal vælge Dating.dk?

  Du har fået fordele, ulemper, hvad det koster og hvad du får med dating siden, så du skal selvfølgelig tage beslutningen ud fra de oplysninger. Selv om der med garanti er mange inaktive profiler på Dating portalen, så er det daglige aktive medlemstal dog stadig mellem 60.000 til 100.000 mennesker, og det er alligevel en hel del. Du finder nok ikke andre danske datingsider der tilbyder flere besøgende, og du får trods alt en gennemprøvet løsning der har bragt mange par sammen gennem tiden.

  Og at finde kærligheden er netop, hvad det hele drejer sig om.

  Dating.dk kan sagtens være værktøjet der hjælper dig på vej, eller i det mindste giver dig rutine ud i online dating. Men siden prøver at ramme bredt, og det kan være at du søger noget mere specifikt med gode alternativer som Partnermedniveau.dk eller måske Seniordating.dk

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Romantisk aften for hende? Tips til et par gode ideer

  Romantisk aften for hende? Tips til et par gode ideer

  Skal du prøve at score en ny kvinde med en romantisk aften? Eller kunne du bare godt tænke dig at gøre noget godt for din partner, som virkelig kan få hende til at værdsætte dig og jeres parforhold? Så kan det være en rigtig god idé at overraske din partner med en romantisk aften. Inden

  Læs nu »
  Vibrator Æg

  Vibrator Æg

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Vibratoræg fra mange gode shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hver pris på hver enkelt shop. At onanere er noget

  Læs nu »
  Ideer til romantiske ting for kæresten

  Ideer til romantiske ting for kæresten

  Romantiske ting at gøre for kæresten? Ønsker du at gøre noget særligt for din kæreste eller date, men er du tom for ideer? Der findes mange unikke og romantiske ideer der kan vise kæresten at han/hun betyder alverden for dig, også helt uden at det skal koste dig tre måneders husleje. De fleste elsker, når

  Læs nu »
  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

  Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham. Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige

  Læs nu »
  Rabbit vibrator

  Rabbit vibrator

  Som du kan se nedenfor er der mange Rabbit vibratorer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien

  Læs nu »
  Romantisk ferie for to med bus? Find inspiration til steder

  Romantisk ferie for to med bus? Find inspiration til steder

  En romantisk ferie for to med bus? At rejse med bus er selvfølgelig som udgangspunkt et transportmiddel fra punkt A til B. Der er ulemper forbundet med at køre med bus frem for en romantisk bilrejse eller med fly. Der er dog også rigtig mange fordele, som ofte bliver glemt når busrejser er samtalepunkt. At

  Læs nu »
  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Baci sygeplejerske uniform til at udleve den frække fantasi

  Hvis du leder efter Baci sygeplejerske uniformer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Dagens Baci sygeplejerske uniform Tilbud Hvis du er

  Læs nu »
  Er du interesseret i de smukke malerier fra romantikken?

  Er du interesseret i de smukke malerier fra romantikken?

  Kunsten udvikler sig igennem tiden, og det er oftest en slags spejling af samfundet. Kunst er nemlig ikke bare kunst. Det siger ofte meget om den tid, den kommer fra. Det gælder mange forskellige former for kunst og dermed også malerier. Man har malet malerier i rigtig mange år, men ligesom alle mulige andre ting,

  Læs nu »
  Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

  Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

  Hvis du vil være romantisk med kæresten, så kræver romantikken også at i oplever noget sammen. Her er ophold væk fra jeres normale omgivelser, en naturlig ting. Det giver jer ikke bare den fælles oplevelse, men i er også sammen uden forstyrrelser som familie, venner og andet. Hvorfor ikke en billig overnatning med romantisk weekendophold

  Læs nu »