openworld logo

Ideer til date – 10 ideer hvis du søger (den gode) inspiration

Leder du efter gode ideer til date der kan give dig inspiration til at finde på en sjov, afslappende eller måske spændende oplevelse i kan lave sammen? Det at finde på noget til en date kan være mere nervepirrende eller tidskrævende end det at have selve daten med ham eller hende. Hvis du er låst fast eller bare søger et par hurtige ideer, så har vi her fundet inspiration med forskellige ideer der rammer bredt

Gode ideer til date for jer

Her har vi samlet et udvalg af forskellige date ideer. Disse ligger både indenfor de klassiske, afslappede, sjove, aktive eller måske lidt anderledes slags oplevelser.

 • Leg turister: En anderledes men også ganske afslappet ting i kan lave på en date, er at udforske byen eller stedet hvor i skal mødes. Det kan selvfølgelig godt blive lidt kedeligt hvis det er en landsby med fire huse, men der er dog sjove steder, smukke steder, romantiske steder eller andre små mærkelige ting, som der udforskes til fælles fornøjelse.
 • Cafe brunch: Hvis du gerne vil have en helt afslappet date uden at det skal afvige fra det klassiske, men samtidig ikke skal være specielt forpligtende, kan en lækker brunch en lørdag/søndag formiddag være den gode ide.
 • Skøjtehallen: Den sjove og afslappende form at mødes på, er hvis begge mødes på lige fod med noget sjovt.

  Det betyder selvfølgelig, at det ikke hjælper hvis du er super god, og din date aldrig har prøvet at stå på skøjter før.

  At skøjte er dog en sjov oplevelse som de fleste faktisk finder ret underholdende.

 • Standup kan være en sjov ide: Standup er ikke lige stedet hvor i kan snakke undervejs. Men et af de efterhånden mange standup shows rundt omkring i Danmark, er oplagt til en sjov og afslappende aften for jer; for at grine er ganske behageligt.
 • Naturoplevelser: Noget så simpelt som en gåtur i skoven, stranden eller andet sted, kan være den oplagte date ide der giver det afslappende første møde, eller gode snak på 2, 3 eller måske 10 date.

  Hvis det er sommertid, kan turen krydres med en frokostkurv med lidt til ganen.

 • Vinsmagning: At gå ud og få en oplevelse i form af f.eks. vinsmagning, kan måske være den sjove oplevelse der binder jer sammen om en fælles ting.
 • Den fysiske oplevelse: I kab lave en af de afslappende date ideer sammen, der kræver en fysisk anstrengelse i form af f.eks. klatring. Der findes rigtig mange steder hvor i kan klatre, og det er en sjov oplevelse hvad end man er øvet eller nybegynder.

  Der findes heldigvis også mange andre ting som hesteridning, golf eller andet sjovt.

 • Skattejagt: Hvis i bor i København, Århus eller måske Odense kan i gå på jagt efter en af de ting som du eller din date mangler. Måske du leder efter det helt rigtige sofabord? lav en ‘skattejagt’ i genbrugsbutikker, Røde Kors eller antikvariater i lokal området.
 • Tag billeder sammen: Skab en forbindelse ved at gå ud i lokalområdet og lav jeres egen foto album af fælles oplevelser.

  Skøre ting, sjove ting, unikke ting eller måske de forbudte ting som i kan skabe samhørighed om at tage, vil skabe det gode grundlag for en date mere og noget at snakke om.

 • Lav mad sammen: En helt afslappende form for date, kan være at handle og lave mad sammen, hvilket giver grobund for at snakke rigtig meget sammen.

 

Inden jeres date?

Du skal selvfølgelig ikke snydes for et par gode råd til at håndterer daten, for det kan ofte være en date med en mere eller mindre ukendt person som du er stødt på ved Victoria Milan eller anden online side. De fleste mennesker er som regel gode og ordentlige, men der findes dog nogen, der ikke er helt sandfærdige.

Og selv om man ikke skal være bange for sin egen skygge, så er det altid godt at tage sine forholdsregler. Hvis det er en date med en person du aldrig har mødt eller kender særlig godt, så arrangerer altid date et offentlig sted hvor der er andre mennesker.

Det betyder selvfølgelig, at hvis modparten står for arrangementet, så vil du gerne vide hvad og hvor inden daten, så du kan sige god for det. Ærlighed er hvad vi alle forventer. Men dog kan en date med en fremmed være forbundet med at du ikke giver ham eller hende alt, og her skal du sige fra med det samme, i stedet for at lyve eller trække tingene i langdrag. Der er ingen grund til at finde på undskyldninger, for ofte er kemien bare ikke til stede

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

Har din kæreste været nede på knæ og friet? Her overvejer i måske mulighederne for et bryllup, hvor et romantisk bryllup er et af temaerne. Men hvad er et romantisk bryllup og hvordan? Her gælder det selvfølgelig om det skal være borgerligt eller kirkeligt vielse, helt ligesom om i skal holde den store pompøse fest

Læs nu »
Rabbit vibrator

Rabbit vibrator

Som du kan se nedenfor er der mange Rabbit vibratorer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien

Læs nu »
Latextøj

Latextøj

Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Latextøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Latextøj. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue. I de senere år er det blevet mere moderne at lytte

Læs nu »
Dildoens historie

Dildoens historie

Dildoen har eksisteret siden 1880erne og er i dag kendt som sexlegetøj, der har til formål at stille seksuelle behov i soveværelset. Da dildoen kom frem tjente sexlegetøjet dog et helt andet formål – nemlig at behandle hysteri. Dengang ansås hysteri som en sygdom blandt kvinder, hvorved læger behandlede denne sygdom ved at give kvinderne orgasmer.

Læs nu »
Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Hvad er romantik? Det svar kan findes mange steder, hvor en af mest nærliggende steder er, litteraturen. Litteratur har i mange former været populært igennem hele verdenshistorien. En af disse former er lyrikken. Dette gælder både sange og digte. I nogle tilfælde kan det måske endda være svært at skelne mellem en sang og et

Læs nu »
Selvsiddende Strømper

Selvsiddende Strømper

Som du kan se nedenfor er der mange Selvsiddende strømper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Ser man blot 20-30 år

Læs nu »
Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme, og nyde sex er hvad det drejer sig om. Derfor anbefaler vi her på Romantik Guiden helt klart, at du altid har glidecreme med i sexlegen, og især hvis du bruger sexlegetøj eller søger de gode tips til at gå hele vejen med analsex Hvorfor den seksuelle nydelse

Læs nu »