openworld logo

Ideer til date – 10 ideer hvis du søger (den gode) inspiration

Leder du efter gode ideer til date der kan give dig inspiration til at finde på en sjov, afslappende eller måske spændende oplevelse i kan lave sammen? Det at finde på noget til en date kan være mere nervepirrende eller tidskrævende end det at have selve daten med ham eller hende. Hvis du er låst fast eller bare søger et par hurtige ideer, så har vi her fundet inspiration med forskellige ideer der rammer bredt

Gode ideer til date for jer

Her har vi samlet et udvalg af forskellige date ideer. Disse ligger både indenfor de klassiske, afslappede, sjove, aktive eller måske lidt anderledes slags oplevelser.

 • Leg turister: En anderledes men også ganske afslappet ting i kan lave på en date, er at udforske byen eller stedet hvor i skal mødes. Det kan selvfølgelig godt blive lidt kedeligt hvis det er en landsby med fire huse, men der er dog sjove steder, smukke steder, romantiske steder eller andre små mærkelige ting, som der udforskes til fælles fornøjelse.
 • Cafe brunch: Hvis du gerne vil have en helt afslappet date uden at det skal afvige fra det klassiske, men samtidig ikke skal være specielt forpligtende, kan en lækker brunch en lørdag/søndag formiddag være den gode ide.
 • Skøjtehallen: Den sjove og afslappende form at mødes på, er hvis begge mødes på lige fod med noget sjovt.

  Det betyder selvfølgelig, at det ikke hjælper hvis du er super god, og din date aldrig har prøvet at stå på skøjter før.

  At skøjte er dog en sjov oplevelse som de fleste faktisk finder ret underholdende.

 • Standup kan være en sjov ide: Standup er ikke lige stedet hvor i kan snakke undervejs. Men et af de efterhånden mange standup shows rundt omkring i Danmark, er oplagt til en sjov og afslappende aften for jer; for at grine er ganske behageligt.
 • Naturoplevelser: Noget så simpelt som en gåtur i skoven, stranden eller andet sted, kan være den oplagte date ide der giver det afslappende første møde, eller gode snak på 2, 3 eller måske 10 date.

  Hvis det er sommertid, kan turen krydres med en frokostkurv med lidt til ganen.

 • Vinsmagning: At gå ud og få en oplevelse i form af f.eks. vinsmagning, kan måske være den sjove oplevelse der binder jer sammen om en fælles ting.
 • Den fysiske oplevelse: I kab lave en af de afslappende date ideer sammen, der kræver en fysisk anstrengelse i form af f.eks. klatring. Der findes rigtig mange steder hvor i kan klatre, og det er en sjov oplevelse hvad end man er øvet eller nybegynder.

  Der findes heldigvis også mange andre ting som hesteridning, golf eller andet sjovt.

 • Skattejagt: Hvis i bor i København, Århus eller måske Odense kan i gå på jagt efter en af de ting som du eller din date mangler. Måske du leder efter det helt rigtige sofabord? lav en ‘skattejagt’ i genbrugsbutikker, Røde Kors eller antikvariater i lokal området.
 • Tag billeder sammen: Skab en forbindelse ved at gå ud i lokalområdet og lav jeres egen foto album af fælles oplevelser.

  Skøre ting, sjove ting, unikke ting eller måske de forbudte ting som i kan skabe samhørighed om at tage, vil skabe det gode grundlag for en date mere og noget at snakke om.

 • Lav mad sammen: En helt afslappende form for date, kan være at handle og lave mad sammen, hvilket giver grobund for at snakke rigtig meget sammen.

 

Inden jeres date?

Du skal selvfølgelig ikke snydes for et par gode råd til at håndterer daten, for det kan ofte være en date med en mere eller mindre ukendt person som du er stødt på ved Victoria Milan eller anden online side. De fleste mennesker er som regel gode og ordentlige, men der findes dog nogen, der ikke er helt sandfærdige.

Og selv om man ikke skal være bange for sin egen skygge, så er det altid godt at tage sine forholdsregler. Hvis det er en date med en person du aldrig har mødt eller kender særlig godt, så arrangerer altid date et offentlig sted hvor der er andre mennesker.

Det betyder selvfølgelig, at hvis modparten står for arrangementet, så vil du gerne vide hvad og hvor inden daten, så du kan sige god for det. Ærlighed er hvad vi alle forventer. Men dog kan en date med en fremmed være forbundet med at du ikke giver ham eller hende alt, og her skal du sige fra med det samme, i stedet for at lyve eller trække tingene i langdrag. Der er ingen grund til at finde på undskyldninger, for ofte er kemien bare ikke til stede

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Romantisk weekendophold med kæresten? Tips til hvad og hvor her

Romantisk weekendophold med kæresten? Tips til hvad og hvor her

Et romantisk weekendophold er den lækre oplevelse i forholdet, der kan overraske kæresten og tænde nyt lidenskab i forholdet. Alle trænger til at få ladet batterierne op, og det er selvfølgelig også vigtigt i et forhold hvad end i er nyforelsket eller har været sammen i lang tid, hvor børn helt naturligt, sparker lidenskaben til

Læs nu »
Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

Romantisk weekendophold i Jylland → Overrask kæresten med disse

Vil du overraske kæresten med et romantisk weekendophold i Jylland? Hvorfor så ikke overraske med en romantisk ophold for 2 oplevelsesgave, der måske slår benene væk under hende eller ham. Her har vi fundet et bredt udvalg af forskellige ideer der strækker sig over hotel, slot eller wellness ophold. Udvalget dækker bredt over de forskellige

Læs nu »
3 spændende rejsemål til sommer der kunne glæde kæresten?

3 spændende rejsemål til sommer der kunne glæde kæresten?

Når man skal på ferie, er en af udfordringerne at finde den rette feriedestination, og i det følgende gives 3 spændende idéer til, hvor årets sommerferie kan få til. Det er meget afhængigt af interesser, hvor man bør vælge at rejse hen, da de forskellige rejsedestinationer har meget forskelligt at byde på Tag på en

Læs nu »
Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bækkenbundskugle. Frem for at skulle besøge forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen

Læs nu »
Sexdukker

Sexdukker

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden er vi vilde med Sexdukker, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sexdukke. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere. Markedet for sexdukker er i stor udvikling i disse

Læs nu »
Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

Læs nu »
Hvordan er man romantisk?

Hvordan er man romantisk?

Romantik kan vise sig på rigtig mange forskellige måder, for hvad er romantisk? Hvis du ikke er så erfaren på området, kan det godt være svært at finde ud af, hvad der egentlig er romantisk, og hvad der ikke er. Det samme gælder for de mennesker der langt mere erfarne inden for det romantiske område.

Læs nu »
Flytte sammen med kæresten? Ting i skal overveje (tips)

Flytte sammen med kæresten? Ting i skal overveje (tips)

Et fast forhold over lang tid vil på et eller andet tidspunkt nærme sig tidspunktet, hvor i skal overveje at flytte under samme tag. At flytte sammen med kæresten er dejligt, når man er forelsket(og selvfølgelig også senere). Der skal logisk nok bruges en fælles bolig helt ligesom en flytning betyder en del arbejde. Du

Læs nu »
Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

Hvis du vil overraske din elskede med en sød tanke der ikke behøver at koste ret meget, kan du overveje at bruge disse hurtige og billige romantiske ideer der kommer fra hjertet. Det er altid tanken der tæller. Og at vise sin kærlighed til ham eller hende behøver ikke være det samme som at kaste

Læs nu »