openworld logo

Ideer til date – 10 ideer hvis du søger (den gode) inspiration

Leder du efter gode ideer til date der kan give dig inspiration til at finde på en sjov, afslappende eller måske spændende oplevelse i kan lave sammen? Det at finde på noget til en date kan være mere nervepirrende eller tidskrævende end det at have selve daten med ham eller hende. Hvis du er låst fast eller bare søger et par hurtige ideer, så har vi her fundet inspiration med forskellige ideer der rammer bredt

Gode ideer til date for jer

Her har vi samlet et udvalg af forskellige date ideer. Disse ligger både indenfor de klassiske, afslappede, sjove, aktive eller måske lidt anderledes slags oplevelser.

 • Leg turister: En anderledes men også ganske afslappet ting i kan lave på en date, er at udforske byen eller stedet hvor i skal mødes. Det kan selvfølgelig godt blive lidt kedeligt hvis det er en landsby med fire huse, men der er dog sjove steder, smukke steder, romantiske steder eller andre små mærkelige ting, som der udforskes til fælles fornøjelse.
 • Cafe brunch: Hvis du gerne vil have en helt afslappet date uden at det skal afvige fra det klassiske, men samtidig ikke skal være specielt forpligtende, kan en lækker brunch en lørdag/søndag formiddag være den gode ide.
 • Skøjtehallen: Den sjove og afslappende form at mødes på, er hvis begge mødes på lige fod med noget sjovt.

  Det betyder selvfølgelig, at det ikke hjælper hvis du er super god, og din date aldrig har prøvet at stå på skøjter før.

  At skøjte er dog en sjov oplevelse som de fleste faktisk finder ret underholdende.

 • Standup kan være en sjov ide: Standup er ikke lige stedet hvor i kan snakke undervejs. Men et af de efterhånden mange standup shows rundt omkring i Danmark, er oplagt til en sjov og afslappende aften for jer; for at grine er ganske behageligt.
 • Naturoplevelser: Noget så simpelt som en gåtur i skoven, stranden eller andet sted, kan være den oplagte date ide der giver det afslappende første møde, eller gode snak på 2, 3 eller måske 10 date.

  Hvis det er sommertid, kan turen krydres med en frokostkurv med lidt til ganen.

 • Vinsmagning: At gå ud og få en oplevelse i form af f.eks. vinsmagning, kan måske være den sjove oplevelse der binder jer sammen om en fælles ting.
 • Den fysiske oplevelse: I kab lave en af de afslappende date ideer sammen, der kræver en fysisk anstrengelse i form af f.eks. klatring. Der findes rigtig mange steder hvor i kan klatre, og det er en sjov oplevelse hvad end man er øvet eller nybegynder.

  Der findes heldigvis også mange andre ting som hesteridning, golf eller andet sjovt.

 • Skattejagt: Hvis i bor i København, Århus eller måske Odense kan i gå på jagt efter en af de ting som du eller din date mangler. Måske du leder efter det helt rigtige sofabord? lav en ‘skattejagt’ i genbrugsbutikker, Røde Kors eller antikvariater i lokal området.
 • Tag billeder sammen: Skab en forbindelse ved at gå ud i lokalområdet og lav jeres egen foto album af fælles oplevelser.

  Skøre ting, sjove ting, unikke ting eller måske de forbudte ting som i kan skabe samhørighed om at tage, vil skabe det gode grundlag for en date mere og noget at snakke om.

 • Lav mad sammen: En helt afslappende form for date, kan være at handle og lave mad sammen, hvilket giver grobund for at snakke rigtig meget sammen.

 

Inden jeres date?

Du skal selvfølgelig ikke snydes for et par gode råd til at håndterer daten, for det kan ofte være en date med en mere eller mindre ukendt person som du er stødt på ved Victoria Milan eller anden online side. De fleste mennesker er som regel gode og ordentlige, men der findes dog nogen, der ikke er helt sandfærdige.

Og selv om man ikke skal være bange for sin egen skygge, så er det altid godt at tage sine forholdsregler. Hvis det er en date med en person du aldrig har mødt eller kender særlig godt, så arrangerer altid date et offentlig sted hvor der er andre mennesker.

Det betyder selvfølgelig, at hvis modparten står for arrangementet, så vil du gerne vide hvad og hvor inden daten, så du kan sige god for det. Ærlighed er hvad vi alle forventer. Men dog kan en date med en fremmed være forbundet med at du ikke giver ham eller hende alt, og her skal du sige fra med det samme, i stedet for at lyve eller trække tingene i langdrag. Der er ingen grund til at finde på undskyldninger, for ofte er kemien bare ikke til stede

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

Guide til hvordan du bruger en vibrator til den gode nydelse

Undrer du dig over hvad man faktisk kan med en vibrator, og ikke mindst hvordan man bruger det populære sexlegetøj? Her får du en lille guide til hvordan du bruger en vibrator. Her finder du de traditionelle og måske også lidt tabu belagte måder til at opnå de dejlige seksuelle højder og glæder. For vibrator

Læs nu »
Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Romantiske digte fra romantikken dyrkede idyl fremfor realisme

Hvad er romantik? Det svar kan findes mange steder, hvor en af mest nærliggende steder er, litteraturen. Litteratur har i mange former været populært igennem hele verdenshistorien. En af disse former er lyrikken. Dette gælder både sange og digte. I nogle tilfælde kan det måske endda være svært at skelne mellem en sang og et

Læs nu »
Valentinsdag - Hvad, hvorfor og hvordan om den romantiske dag

Valentinsdag – Hvad, hvorfor og hvordan om den romantiske dag

hvad er Valentinsdag? Hvis du er i tvivl om hvad, hvor og hvornår om det romantiske amerikanske koncept, som i dag nok er mere kommercielt end ceremonielt, så finder du svaret på dine spørgsmål her. Valentines day er ganske vist kommercielt, dog er tanken faktisk ganske god. Hvem har ikke brug for at udleve romantikken,

Læs nu »
jule lingeri der kan gøre julen mere hyggelig

jule lingeri der kan gøre julen mere hyggelig

Hvis du leder efter Jule lingeri behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Julen med sine mange traditioner som pakkekalender, adventsgaver, julepynt,

Læs nu »

5 ferie idéer til det romantiske par

Der er næppe noget der sætter lige så meget gang i kærligheden som en romantisk rejse. Et par dage langt væk fra hverdagens stress og jag, hvor i sammen kan nyde nye oplevelser og fokuserer jeres energi på hinanden og de oplevelser i får sammen. Vi har fundet på fem idéer til romantiske ferier i

Læs nu »
Fleshlight

Fleshlight

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Fleshlights fra mange gode butikker fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt butik. Der findes mange måder at

Læs nu »