openworld logo

Ideer til date – 10 ideer hvis du søger (den gode) inspiration

Leder du efter gode ideer til date der kan give dig inspiration til at finde på en sjov, afslappende eller måske spændende oplevelse i kan lave sammen? Det at finde på noget til en date kan være mere nervepirrende eller tidskrævende end det at have selve daten med ham eller hende. Hvis du er låst fast eller bare søger et par hurtige ideer, så har vi her fundet inspiration med forskellige ideer der rammer bredt

Gode ideer til date for jer

Her har vi samlet et udvalg af forskellige date ideer. Disse ligger både indenfor de klassiske, afslappede, sjove, aktive eller måske lidt anderledes slags oplevelser.

 • Leg turister: En anderledes men også ganske afslappet ting i kan lave på en date, er at udforske byen eller stedet hvor i skal mødes. Det kan selvfølgelig godt blive lidt kedeligt hvis det er en landsby med fire huse, men der er dog sjove steder, smukke steder, romantiske steder eller andre små mærkelige ting, som der udforskes til fælles fornøjelse.
 • Cafe brunch: Hvis du gerne vil have en helt afslappet date uden at det skal afvige fra det klassiske, men samtidig ikke skal være specielt forpligtende, kan en lækker brunch en lørdag/søndag formiddag være den gode ide.
 • Skøjtehallen: Den sjove og afslappende form at mødes på, er hvis begge mødes på lige fod med noget sjovt.

  Det betyder selvfølgelig, at det ikke hjælper hvis du er super god, og din date aldrig har prøvet at stå på skøjter før.

  At skøjte er dog en sjov oplevelse som de fleste faktisk finder ret underholdende.

 • Standup kan være en sjov ide: Standup er ikke lige stedet hvor i kan snakke undervejs. Men et af de efterhånden mange standup shows rundt omkring i Danmark, er oplagt til en sjov og afslappende aften for jer; for at grine er ganske behageligt.
 • Naturoplevelser: Noget så simpelt som en gåtur i skoven, stranden eller andet sted, kan være den oplagte date ide der giver det afslappende første møde, eller gode snak på 2, 3 eller måske 10 date.

  Hvis det er sommertid, kan turen krydres med en frokostkurv med lidt til ganen.

 • Vinsmagning: At gå ud og få en oplevelse i form af f.eks. vinsmagning, kan måske være den sjove oplevelse der binder jer sammen om en fælles ting.
 • Den fysiske oplevelse: I kab lave en af de afslappende date ideer sammen, der kræver en fysisk anstrengelse i form af f.eks. klatring. Der findes rigtig mange steder hvor i kan klatre, og det er en sjov oplevelse hvad end man er øvet eller nybegynder.

  Der findes heldigvis også mange andre ting som hesteridning, golf eller andet sjovt.

 • Skattejagt: Hvis i bor i København, Århus eller måske Odense kan i gå på jagt efter en af de ting som du eller din date mangler. Måske du leder efter det helt rigtige sofabord? lav en ‘skattejagt’ i genbrugsbutikker, Røde Kors eller antikvariater i lokal området.
 • Tag billeder sammen: Skab en forbindelse ved at gå ud i lokalområdet og lav jeres egen foto album af fælles oplevelser.

  Skøre ting, sjove ting, unikke ting eller måske de forbudte ting som i kan skabe samhørighed om at tage, vil skabe det gode grundlag for en date mere og noget at snakke om.

 • Lav mad sammen: En helt afslappende form for date, kan være at handle og lave mad sammen, hvilket giver grobund for at snakke rigtig meget sammen.

 

Inden jeres date?

Du skal selvfølgelig ikke snydes for et par gode råd til at håndterer daten, for det kan ofte være en date med en mere eller mindre ukendt person som du er stødt på ved Victoria Milan eller anden online side. De fleste mennesker er som regel gode og ordentlige, men der findes dog nogen, der ikke er helt sandfærdige.

Og selv om man ikke skal være bange for sin egen skygge, så er det altid godt at tage sine forholdsregler. Hvis det er en date med en person du aldrig har mødt eller kender særlig godt, så arrangerer altid date et offentlig sted hvor der er andre mennesker.

Det betyder selvfølgelig, at hvis modparten står for arrangementet, så vil du gerne vide hvad og hvor inden daten, så du kan sige god for det. Ærlighed er hvad vi alle forventer. Men dog kan en date med en fremmed være forbundet med at du ikke giver ham eller hende alt, og her skal du sige fra med det samme, i stedet for at lyve eller trække tingene i langdrag. Der er ingen grund til at finde på undskyldninger, for ofte er kemien bare ikke til stede

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bækkenbundskugle. Frem for at skulle besøge forskellige forhandlere kan du nu

Læs nu »
Kæmpedildoer

Kæmpedildoer

Hvis du leder efter Kæmpedildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Læs nu »
Brystklemmer

Brystklemmer

Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Læs nu »
Corsage / Korset

Corsage / Korset

Vi har startet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Corsage. Frem for selv at skulle klikke rundt på forskellige

Læs nu »
Gagballs

Gagballs

Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Gagball. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på

Læs nu »