openworld logo

Ideer til date – 10 ideer hvis du søger (den gode) inspiration

Leder du efter gode ideer til date der kan give dig inspiration til at finde på en sjov, afslappende eller måske spændende oplevelse i kan lave sammen? Det at finde på noget til en date kan være mere nervepirrende eller tidskrævende end det at have selve daten med ham eller hende. Hvis du er låst fast eller bare søger et par hurtige ideer, så har vi her fundet inspiration med forskellige ideer der rammer bredt

Gode ideer til date for jer

Her har vi samlet et udvalg af forskellige date ideer. Disse ligger både indenfor de klassiske, afslappede, sjove, aktive eller måske lidt anderledes slags oplevelser.

 • Leg turister: En anderledes men også ganske afslappet ting i kan lave på en date, er at udforske byen eller stedet hvor i skal mødes. Det kan selvfølgelig godt blive lidt kedeligt hvis det er en landsby med fire huse, men der er dog sjove steder, smukke steder, romantiske steder eller andre små mærkelige ting, som der udforskes til fælles fornøjelse.
 • Cafe brunch: Hvis du gerne vil have en helt afslappet date uden at det skal afvige fra det klassiske, men samtidig ikke skal være specielt forpligtende, kan en lækker brunch en lørdag/søndag formiddag være den gode ide.
 • Skøjtehallen: Den sjove og afslappende form at mødes på, er hvis begge mødes på lige fod med noget sjovt.

  Det betyder selvfølgelig, at det ikke hjælper hvis du er super god, og din date aldrig har prøvet at stå på skøjter før.

  At skøjte er dog en sjov oplevelse som de fleste faktisk finder ret underholdende.

 • Standup kan være en sjov ide: Standup er ikke lige stedet hvor i kan snakke undervejs. Men et af de efterhånden mange standup shows rundt omkring i Danmark, er oplagt til en sjov og afslappende aften for jer; for at grine er ganske behageligt.
 • Naturoplevelser: Noget så simpelt som en gåtur i skoven, stranden eller andet sted, kan være den oplagte date ide der giver det afslappende første møde, eller gode snak på 2, 3 eller måske 10 date.

  Hvis det er sommertid, kan turen krydres med en frokostkurv med lidt til ganen.

 • Vinsmagning: At gå ud og få en oplevelse i form af f.eks. vinsmagning, kan måske være den sjove oplevelse der binder jer sammen om en fælles ting.
 • Den fysiske oplevelse: I kab lave en af de afslappende date ideer sammen, der kræver en fysisk anstrengelse i form af f.eks. klatring. Der findes rigtig mange steder hvor i kan klatre, og det er en sjov oplevelse hvad end man er øvet eller nybegynder.

  Der findes heldigvis også mange andre ting som hesteridning, golf eller andet sjovt.

 • Skattejagt: Hvis i bor i København, Århus eller måske Odense kan i gå på jagt efter en af de ting som du eller din date mangler. Måske du leder efter det helt rigtige sofabord? lav en ‘skattejagt’ i genbrugsbutikker, Røde Kors eller antikvariater i lokal området.
 • Tag billeder sammen: Skab en forbindelse ved at gå ud i lokalområdet og lav jeres egen foto album af fælles oplevelser.

  Skøre ting, sjove ting, unikke ting eller måske de forbudte ting som i kan skabe samhørighed om at tage, vil skabe det gode grundlag for en date mere og noget at snakke om.

 • Lav mad sammen: En helt afslappende form for date, kan være at handle og lave mad sammen, hvilket giver grobund for at snakke rigtig meget sammen.

 

Inden jeres date?

Du skal selvfølgelig ikke snydes for et par gode råd til at håndterer daten, for det kan ofte være en date med en mere eller mindre ukendt person som du er stødt på ved Victoria Milan eller anden online side. De fleste mennesker er som regel gode og ordentlige, men der findes dog nogen, der ikke er helt sandfærdige.

Og selv om man ikke skal være bange for sin egen skygge, så er det altid godt at tage sine forholdsregler. Hvis det er en date med en person du aldrig har mødt eller kender særlig godt, så arrangerer altid date et offentlig sted hvor der er andre mennesker.

Det betyder selvfølgelig, at hvis modparten står for arrangementet, så vil du gerne vide hvad og hvor inden daten, så du kan sige god for det. Ærlighed er hvad vi alle forventer. Men dog kan en date med en fremmed være forbundet med at du ikke giver ham eller hende alt, og her skal du sige fra med det samme, i stedet for at lyve eller trække tingene i langdrag. Der er ingen grund til at finde på undskyldninger, for ofte er kemien bare ikke til stede

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Hvad tænder kvinder på?

Hvad tænder kvinder på?

Hvad tænder kvinder på? For mænd kan det være et meget svært spørgsmål at finde ud af, hvad kvinder egentlig foretrækker hos mænd. Ofte tror de faktisk, at det er noget helt andet, end det i virkeligheden er. Mange mænd tror at kvinder vil have en såkaldt badboy som gør ekstra meget ud af sig

Læs nu »
Analdildoer

Analdildoer

Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. En analdildo er for dig, som har frække lyster i form

Læs nu »
Hvorfor give blomster til kæresten?

Hvorfor give blomster til kæresten?

Der bliver givet blomster hele året rundt af forskellige årsager. Her er mærkedage som mors dag, valentinsdag, fødselsdag og god bedring anledninger, de naturlige tidspunkter hvor vi besøger en blomsterhandler som Meny i Rønde eller lignede forhandler hvor du bor i landet. De romantiske blomster til din partner er en anden hyppig anledning, hvor der

Læs nu »
5 tips til at træne sammen derhjemme med yogamåtter

5 tips til at træne sammen derhjemme med yogamåtter

Ønsker I at lave noget sundt og sjovt derhjemme sammen som par? Er I også ved at løbe tør for ting, I kan lave derhjemme i lejligheden? Så kan det være, I skal prøve at begynde at træne yoga sammen! Yoga er sundt for både krop og sjæl, og det kan tilmed blive brugt som

Læs nu »
Få din drømmekjole til dit bryllup? Det koster penge

Få din drømmekjole til dit bryllup? Det koster penge

Når man har fundet sit livs kærlighed og brylluppet er sat i gang, så er der mange ting, som skal ordnes. Alt fra lokaler, mad, invitationer og meget mere, men en af de allervigtigste aspekter for kvinden er ofte selve brudekjolen. Mange går og drømmer om den dag de skal giftes, og her har man

Læs nu »
Hofteholdere

Hofteholdere

Hvis du leder efter Hofteholdere behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hofteholder er et ord som mange tænker på i kontekst med mere

Læs nu »
Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform til den sexet leg

Vi har grundlagt Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Baci gennemsigtig stewardesseuniform. Frem for at skulle kigge på forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Hvis du vil realiserer en sexet fantasi om den

Læs nu »