openworld logo

Græder hun efter sex? Gråd eller grin er helt normalt

Der findes vel stort set ikke noget bedre end at have sex, hvor resultatet selvfølgelig giver en god orgasme.

Som mand vil man gerne tilfredsstille hende man er i seng med, og det at opleve at hun bliver ophidset og til sidst opnår en orgasme, er noget der styrker den mandlige selvtillid korrekt? Måske mandigheden har lidt et brist, fordi hun faktisk er begyndt at græde eller grine lige efter, for det er noget som rigtig mange mænd har oplevet, hvis de vel og mærke har gjort ‘deres arbejde’.

Det med at bryde ud i gråd eller grin efter orgasme er noget der er ganske normalt for kvinder, og det er der en helt naturlig forklaring på

Hvorfor griner eller græder hun efter sex?

‘fænomentet’ som faktisk er noget ca.

46 % af kvinder har oplevet, ud fra en undersøgelse fra Queensland University of Technology har lavet om ‘post-sex blues’, kommer af følelser lige efter sex, og eftersigende kommer det fra at føle angst, blive vred eller føle sig trist.

Disse følelser som de adspurgte 230 seksuelt aktive kvinder blev spurgt ind til, viste at 46 % havde haft negative følelser indenfor de seneste uger, og dette er hvad der giver udslag i gråden, for kvinderne får ‘taget trykket’ på følelser kan man vel sige lidt bovlamt.

Der er indikationer eller beviser på at gråden har nogen relation til den seksuelle præstation, men derimod bare at orgasmen udskiller de forskellige hormoner, hvor følelserne kan dække over de negative som kommer ud men også glæde ved de kvinder oplever grin fremfor gråd. Så hvis du som mand føler det er lidt mærkeligt, så er det ganske normalt, og det skyldes ikke at du har gjort noget forkert, så derfor give hende plads til at både grine eller græde, og bare gør det til en intim oplevelse

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig: