openworld logo

We-Vibe

Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din We-vipe, nemt og simpelt.

Siden 2006 har man for alvor set et boom af sexlegetøj til par i både de fysiske butikker og i de mange online sexshops.

We-Vibe er et af de produkter, der så dagens lys dengang og er sidenhen blevet videreudviklet. Køber man denne lille fikse vibrator, er begge parter sikret at få glæde af de forskellige vibrationsstyrker, der både stimulerer klitoris, G-punkt og de indre vægge af skeden – samt mandens penis. Denne form for vibrator bruges under sex og har et design, der gør penetrering let og legerigt.

En ophidsende fornøjelse for alle os der elsker sex

We-Vibe Unite par vibrator

 • [afp id=’354′]

  We-Vibe Sync par vibrator

 • [afp id=’355′]

  We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

 • [afp id=’356′]

  We-Vibe Rave G-punkts Vibrator

 • [afp id=’357′]

  We-Vibe Nova Rabbit Vibrator

 • [afp id=’358′]

  We-vibe touch-Klitoris vibrator

 • [afp id=’359′]

  We-Vibe Melt Klitoris Stimulator

 • [afp id=’360′]

  We-vibe Pivot App-styret Penisring Vibrator

 • [afp id=’361′]

  We-Vibe Wish Klitoris Vibrator

 • [afp id=’362′]

  We-Vibe Verge App-styret Vibrator Ring

 • [afp id=’363′]

  Hvilke former fås We-Vibes i – hvilken skal vi købe?

  Siden produktet først kom på markedet, er det blevet videreudviklet og findes nu i mange forskellige varianter. Dog er designet ikke ændret så meget, hvis man kigger på de We-Vibes, der findes til par. Designet kan beskrives som en slags åben u-formet klips eller klemme. Der sørger for at kvinden ikke føler noget ubehag ved at have den siddende indenfor og udenfor skeden, samtidig med at penetrationen er i gang.

  Derudover findes den også som bækkenbundskugler. Ønsker man i stedet at købe en We-Vibe, der primært stimulerer kvinden, findes der dog andre designs. Hvor vibratoren ikke påvirker skedens indvendige hulrum, hvilket giver ekstra plads til mandens penis

  Kan man købe en We Vibe selvom man ikke har en partner?

  Som før nævnt findes dette sexlegetøj i variationer, der udelukkende har fokuseret designet på udvendige stimuli. Ønsker man at købe og nyde godt af en af We Vibes mange muligheder for onaniprodukter, kan man forsøge sig med en klitoris vibrator.

  En rabbit der sørger for vaginale og anale stimuli eller blot købe standardmodellen, der stimulerer klitoris og G-punktet samtidigt. Fordelen ved at bruge dette sexlegetøj til onani er, at langt de fleste af dem kan styres fra afstand.

  Hvilket giver en frie hænder til at koncentrere sig om andre erogene zoner på kroppen.

  Har du ingen partner kan du også kigge mere på en womanizer eller en sexdukke

  Hvordan styres en We-Vibes vibrationer – hvilke muligheder kan jeg købe?

  I det originale design kunne man kun styre vibrationerne via en knap, der sad på selve vibratoren.

  Senere hen blev dette videreudviklet, således at man nu også kan købe de fantastiske we vibes med fjernbetjening. Eller endda betjene dem via en app på ens smartphone.

  Som par kan man derfor bruge dette sexlegetøj på andre tidspunkter end blot i soveværelset under sex.

  Disse vibratorer er ideelle til lettere dominanslege, hvor manden via sin telefon kan styre de vibrationer som kvinden mærker, selvom han ikke rører hende overhovedet

  Kan vi bruge vores We-Vibe i badet?

  En del af dette produkts smarte design er naturligvis de silkebløde former, skabt af silikone. Materialet og designet er med til at gøre dette sexlegetøj vandtæt, hvorfor det kan bruges alle steder – selv på stranden eller i badekarret. Som par er det ikke altid nok bare købe nyt sexlegetøj, man må også udforske mulighederne for at afprøve det nye steder at bruge disse. Køb en We-Vibe allerede i dag og efterlad dobbeltsengen ensom og forladt i morgen mens i tager på stranden eller i spa-bad og afprøver jeres nye legetøj

  Se videoerne nedenfor og lær mere om We Vibe

  Sync by We Wibe – Verdens Mest Populære Sexlegetøj til Par https://youtu.be/tPxdQqvGkmg Anmeldelse: We Vibe Sync Sexlegetøj https://youtu.be/Qn2kjOUEZ0s

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Analdildoer

  Analdildoer

  Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

  Læs nu »
  Buttplugs

  Buttplugs

  Som du kan se nedenfor er der mange Buttplugs at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

  Læs nu »