openworld logo

stewardesse kostume

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Stewardesse kostume. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden

Hvis der skal sættes fut i soveværelset med sexet rollespil, er de frække kostumer det populære valg. Et frækt sekretær kostume kan udleve kontor fantasien, helt ligesom et stewardesse kostume kan forføre og udleve fantasien om den frække stewardesse. Vi har fundet et udvalg af forskellige stewardesse kostumer der bruges til forførelse og sex mere end til kostumefester. Det giver dig det hurtige overblik over mulighederne fra de danske sex webshops.

 

Fræk stewardesse uniform

 • [afp id=’434′] Nedringet stewardesse kostume der består af en blå kjole, skråhue og tørklæde.

  Du får en nedringet, blå kjole der er pyntet med gyldne striber og  påtrykt ”Flying Angels” bagpå. Der medfølger en matchende skråhue og tørklæde i rødlig nuance. Kjole og hue er fremstillet i 92% polyester og 8% elastan.

  Stewardesse kjolen kan købes fra størrelse Small til X-large.  

  Baci First Class Flight Attendant kostume

 • [afp id=’435′] Baci First Class Flight Attendant kostume er et noget mere sexet kostume på højde med andre Baci modeller som skolepige eller politi kostumer.

  Baci kostumet består af en gennemsigtig mini-skirt og gennemsigtig BH-top.

  Der medfølger et tørklæde og lille stewardesse hat. Kombinerer med strømper og høje hæle.

   

  Baci pilot kostume

 • [afp id=’436′] I kan også udleve det frække rollespil med denne gennemsigtige uniform.

  En sexet sort stewardesse uniform i gennemsigtig materiale. Uniformen/kjolen i sort gennemsigtig polyester og spandex har lange ærmer med sort tildækning ved ærmer og lommer omkring bryster.

  Med til uniformen medfølger der en sort kasket og et flyver emblem.  

  Obsessive stewardesse uniform

 • [afp id=’437′] Stewardesse uniform med en glitter overflade i et kort og frækt design. En mere nobel uniform end andre stewardesse kostumer til kvinder.

  Kjolen i uniform stil har 4 frontlukninger og lukkes i halsen ved den oprejste krave. Der medfølger stewardesse hat og matchende g-streng hvor du kan kombinerer med selvsiddende strømper og et par høje hæle.  

  Cotelli stewardesse kostume

 • [afp id=’438′] Cotelli stewardesse kostume i mørkegrå farve og let gennemsigtig materiale. Du får en kort, sort kjole med en shiny overflade og gyldne detaljer. Kjolen har en dyb udskæring til at fremhæve kavalergangen.

  Øverst er der en klassisk skjortekrave

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Tenga Æg

  Tenga Æg

  Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor

  Læs nu »
  Glidecreme

  Glidecreme

  Som du kan se nedenfor er der mange Glidecremer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har

  Læs nu »