openworld logo

Romantisk weekendophold med kæresten? Tips til hvad og hvor her

Et romantisk weekendophold er den lækre oplevelse i forholdet, der kan overraske kæresten og tænde nyt lidenskab i forholdet. Alle trænger til at få ladet batterierne op, og det er selvfølgelig også vigtigt i et forhold hvad end i er nyforelsket eller har været sammen i lang tid, hvor børn helt naturligt, sparker lidenskaben til hjørnespark i forholdet engang imellem. Her er gode romantiske oplevelser det ideelle til at sparke bolden ind på banen igen, så lidenskaben kan komme i centrum. Et weekendophold eller ferie sammen er, hvad der knytter jer tættere sammen og sætter kærligheden fri.

Her får i nemlig hinandens ubetinget selskab uden en lille pige eller dreng kræver alt jeres opmærksomhed, og i kan få snakket og nydt hinanden på alle tænkelige måder

Hvilket form for weekendophold skaber nærhed og romantik?

Det er svært at indføre kærestetid i en travl kalender, men væk sammen i en weekend burde dog være muligt.

Hvilket weekendophold og slags skal du så vælge? At få fokus på hinanden kan man opnå med alle slags romantiske ophold, hvad end det er kano op ad Gudenåen og overnatning i telt eller det eksklusive og dyre franske slot.

Dog er et hotel ophold et smukt sted eller i en interessant storby, ofte den slags ophold de fleste gifte og kærestepar vælger. Her på Romantikguiden har vi samlet et udvalg af både romantiske weekendophold i Nordtyskland, Sverige og hele Danmark, så der er stor chance for at finde det nye spændende sted at slappe af sammen med kæresten

Hotel muligheder til romantisk ophold i Danmark

Danmark er meget lille rent geografisk, men vores lille land har dog så mange forskellige og lækre steder at byde på. Vesterhavet med sin helt egen natur, som bliver helt anderledes når du kommer til Viborg eller Silkeborg med søerne. Sønderjylland eller Nordjylland byder på helt andre muligheder, helt ligesom du finder hyggen og romantikken på Fyn, Sjælland eller Falster. Århus og København som de to største byer, her kan du opleve de flere muligheder indenfor kultur – Så du finder med garanti noget nyt til at sparke liv i romantikken indenfor landets grænser

Romantisk slotsophold

 • Et slotsophold er forbundet med et romantisk ophold, fordi forbinder vi ikke romantik og slotte med hinanden? Vi har heldigvis rigtig mange muligheder for romantisk weekendophold i Jylland, Fyn eller Sjælland, hvis du hygge dig sammen med konen, manden eller partneren. Nyd hinanden, det historiske slot og lækkert mad en weekend, hvilket netop er hvad du får – Afslapning og romantik.

  =>> Se muligheder for forskellige slotsophold her  

  Romantisk ophold på Hotel Bandholm

 • På Lolland finder du Hotel Bandholm, der både er et super dejligt hotel der emmer af romantik, og så ligger det lige ud til havet. Hvis i skal have en weekend væk fra stress i København, så kunne det være oplagt at køre til Lolland for at slippe helt væk fra alt. Nyd hinanden på det romantiske hotel, gå langs vandet og indtag den lækre 3 retters middag på det populære hotel. være den uforglemmelige weekend der slår benene væk under kæresten, og måske giver jeres forhold et tiltrængt pust.  

  Romantisk ophold i Skagen på Ruths Hotel

 • Måske i skal tage væk en weekend til Skagen, som kan være rigtig romantisk og fredeligt udenfor sommerferien, hvor der kan være ret overbefolket af turister. Ruths Hotel i Skagen er ikke en af de billigste, men et af de hoteller her, som har modtaget bedste brugeranmeldelser på sider som Booking, aviser eller som på Tripadvisor her. Du får et lækkert hotel, hvor der er balkon, terrasse eller med lidt held, udsigt ud over Skagerrak, nu vandet kun ligger 3 minutter væk og beliggenheden er en af de faktorer der bringer hotellet op i top på popularitetslisten.  

  Kano og overnatning ved søhøjlandet Silkeborg

 • Hvis i skal have en anderledes aktiv weekend sammen i fred og ro,  så er kanotur på silkeborg søerne garant for at give jer smukke omgivelser og alene tid. Du kan slappe helt af på søerne i kano, for der findes så mange smukke steder, breder, strande og andet i søhøjlandet når du sejler i kano. De fleste søer er forbundet, så i kan sagtens være helt alene sammen på det fredfyldte vand.

  I kan vælge at medbringe grej og soveudstyr, hvor i kan søge ly for natten ved en af de mange shelters. Hvis det skal være lidt mere luksus, kan i få gourmet og overnatning på det lækre Radisson Hotel i Silkeborg. En fed oplevelse som måske er en af de anderledes og interessante romantiske weekendophold i Jylland.

  =>> Læs mere om muligheden for kano og hotel ved Duglemmerdetaldrig  

  Romantiske weekendophold i udlandet

  Her finder du inspiration til forskellige steder i udlandet. Logisk nok er Sverige og Tyskland med den korte afstand, mest relevant i forhold til weekendophold hvis man vælger at køre, men billige flybilletter med Norwegian eller Ryan Air, åbner dog op for rigtig mange storbyer der dækker over alt lige fra London til Malaga.  

  Weekend i Berlin med kæresten

 • Det tager selvfølgelig en del timer at køre til Berlin, men dog ikke flere end at disse timer i bil er givet godt ud til fantastisk weekend med et par overnatninger. Berlin er nok den storby i Europa, hvor du finder flest muligheder for at se, opleve og føle historien og kulturer.

  Du finder alt i den tyske hovedstad og priserne er heldigvis en hel del billigere i Tyskland end Danmark. Besøg de store pompøse og æstetiske slotte og parker sydvest for byen, hvor man kan tilbringe en del dag hånd i og hånd og bare nyde stilheden og de smukke steder.

  Nyd en frokost i skoven og tag toget tilbage til Berlin centrum, hvor i kan finde lækkert gourmet mad til meget få penge. Find et godt hotel ud fra anmeldelserne på Booking.com her, og vælg et hotel tæt på en undergrundsstation, så i kan komme nemt og hurtigt rundt.  

  Eksklusiv spaophold ved Flensborg fjord

 • Det er ikke billigt men derimod en ret dyr oplevelse for 2, men dog også utrolig lækker og nærende for krop og sind. Et spaophold giver nemlig kroppen stort set øjeblikkelig ro og fred ved første kontant af vand og varme, og grunden til at spaophold er blevet super populært.

  Prisen er høj men omgivelser og faciliteterne er dog super lækre, og noget som kæresten og du med garanti vil elske. Området ved Flensborg fjord er supersmukt og du kunne også vælge det lækre Glückburg strandhotel.

  Her nyder man også hinanden i fulde drag, og måske endda se det lille flotte slot med voldgrav, som er ret eventyrligt. Spabad og samvær på Alter Meierhof kan du købe som gaveide til kæresten – Læs mere om opholdet ved DGDA her  

  Luksus spaophold på Skansen ved Båstad Sverige

 • Hvis du bor omkring København eller Nordsjælland, så er det hurtigt med en tur over sundet til Båstad.

  Her finder du en lækker spaopholdsgaveide der kan overraske hende eller ham.

  På Hotel Skansen der ligger ud til vandet, kan i lade batterier op med forkælelse i form af spa, behandling, jacuzzi og måske en lækker gourmet middag. Skab den lækre oplevelse sammen på spahotel i Sverige, som godt nok ikke er billigt, men dog dejlig forfriskende ovenpå en stresset hverdag.  

  Ingen romantik uden Paris

 • Man kan ikke nævne romantik og storbyer, uden at Paris skal nævnes.

  I kan selvfølgelig også vælge at tage på weekend eller tur til Paris, hvor der skal selvfølgelig skal forbedres lidt, hvis du skal være heldigt at finde de billige flybilletter. Montmartre, Louvre, Champs-Elysse og alle de andre kendte ting skal selvfølgelig opleves, og det gøres selvfølgelig bedst sammen med den man elsker.  

  Weekend i skønne Stockholm

 • Overrask hende eller ham med et weekendophold i Stockholm som er dejlig by at slappe af i. Den svenske hovedstad ligger ganske idyllisk ved vandet, hvor den gamle bydel er stedet, som mange elsker at slentre rundt i uden at have nogen som helst formål.

  Her slapper man af sammen hånd i hånd, og snuser til historie, kunst og hvad i ellers foretrækker at tilbringe tiden med. Stockholm er selvfølgelig også andet end Gamla Stan bydelen, for byen er trendy med et hav af mulighederne indenfor gourmet, shopping, kultur og meget andet.

  I kan med fordel nyde et ophold på Ibis Styles Stocholm Järva

  Hvad koster et romantisk weekendophold for 2?

  Problemet med weekendophold er, at det selvfølgelig koster penge og ofte en del. 2 overnatninger med morgenmad koster som regel et par tusinde kroner og hertil løber der frokost, mad, besøg, shopping og lækkerier på regningen. Du bestemmer heldigvis selv hvor dyrt det skal være.

  At vise sin kærlighed til hende eller ham kan gøres forholdsvis billigt, men prisen på hotel overnatning ligger mere eller mindre fast, og her behøver du ikke at vælge det dyreste med derimod hvad budgettet kan klare. Spaophold er som regel dyre og selvfølgelig også en lækker oplevelse. Men hvorfor ikke vælge en af de billigere weekendophold som måske gør, at i kan tage på flere og du kan ofte finde gode tilbud til en billig pris. Ofte er flere ture bedre end en stor for romantikken, og romantik og hinandens fulde selvskab er, hvad det drejer sig om

  Gør weekendopholdet mere romantisk med forberedelse

  Hvis du vil overraske kæresten med en romantisk gaveide som weekendophold, så kan du gøre opholdet på hotelværelset meget mere romantisk med lidt forarbejde. Køb stearinlys til værelset – Levende lys er noget alle mennesker forbinder med hygge, og når brugt på hotelværelse sammen med kæresten så er det selvfølgelig i det romantiske skær. Rosenblade – Alle kender til filmscenen hvor sengen er dækket med rosenblade. Det er noget, som vi alle forbinder med romantik og med garanti noget som især kvinder vil falde for.

  En sød ting der kræver arbejde, og der skal advares også – Sengetøjet bliver farvet af rosenbladende, hvilket et emsig hotel måske vil brokke sig over også selvom det sagtens kan vaskes af.

  Skumbad, nødder og champagne – Hvis der er karbad, så køb skumbad, en pose lækre snacks og champagne(vin eller øl hvis dette er præferencen). Tag et bad sammen hvor i kommer til at sidde tæt og bare nyder at være nære. Nyd hinanden og giv tid til at slappe helt af frem for at skulle se og gøre en masse.

  Her er det måske nødvendigt at sætte mobiltelefonen på lydløs, eller måske prøve at gå ud sammen uden en telefon i lommen?

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Glidecreme

  Glidecreme

  Som du kan se nedenfor er der mange Glidecremer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi startet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side. Flere og flere danskere glemmer at købe glidecreme,

  Læs nu »
  Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

  Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

  Juledagene nærmer sig med hastige skridt, og man kan næsten allerede fornemme duften af gran. Julen er en skøn tid, hvor vi samles for at fejrer højtiden med vores nærmeste. Julen står også i kærlighedens tegn, og det er den perfekte tid til, at sætte fokus på romance og forkælelse.  Hvis du vil gøre noget ekstra

  Læs nu »
  Baci Wetlook stuepige kostume - Trænger hun til opdragelse?

  Baci Wetlook stuepige kostume – Trænger hun til opdragelse?

  Vi har åbnet Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Baci wetlook stuepige kostume. Frem for selv at skulle undersøge forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Hvis du søger en uniform til

  Læs nu »
  Tenga Æg

  Tenga Æg

  Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Der findes mange forskellige slags sexlegetøj

  Læs nu »
  Bad kitty sengelænker til fræk bondage og bindelege

  Bad kitty sengelænker til fræk bondage og bindelege

  Som du kan se nedenfor er der mange Bad kitty sengelænker at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Hvis i skal

  Læs nu »
  Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

  Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

  Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

  Læs nu »
  Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

  Hvordan du skaber et romantisk bryllup? (Tips til de vigtige ting)

  Har din kæreste været nede på knæ og friet? Her overvejer i måske mulighederne for et bryllup, hvor et romantisk bryllup er et af temaerne. Men hvad er et romantisk bryllup og hvordan? Her gælder det selvfølgelig om det skal være borgerligt eller kirkeligt vielse, helt ligesom om i skal holde den store pompøse fest

  Læs nu »
  Sådan bevarer du romantikken mellem jer i forholdet

  Sådan bevarer du romantikken mellem jer i forholdet

  Når man bliver forelsket, så svæver man på en sky og alting er godt. Men med tiden begynder den sky at falme lidt, og for at bevare kærligheden, så gælder det om at kende de gode tips til at holde dampen kørende i forholdet. Sådan bevarer du romantikken mellem jer så kærligheden varer ved i

  Læs nu »
  Flytte sammen med kæresten? Ting i skal overveje (tips)

  Flytte sammen med kæresten? Ting i skal overveje (tips)

  Et fast forhold over lang tid vil på et eller andet tidspunkt nærme sig tidspunktet, hvor i skal overveje at flytte under samme tag. At flytte sammen med kæresten er dejligt, når man er forelsket(og selvfølgelig også senere). Der skal logisk nok bruges en fælles bolig helt ligesom en flytning betyder en del arbejde. Du

  Læs nu »