openworld logo

Kom i form med kæresten

Noget af det allerbedste ved at have en kæreste er, at man kan lave ting sammen. Nogle kærestepar deler også hobbyer, mens andre primært deler deres hobbyer med vennerne.

Er du så heldig, at både du og din kæreste kan lide at træne, er det bare med at udnytte dette og bruge hinanden som sparringspartnere til at komme i god form.

Vi ser her lidt nærmere på, hvordan du og din kæreste bedst muligt kan gøre det at komme i form til et fælles og sjovt projekt.

Vi ser på, hvad man som par skal huske i et sådant projekt, og vi viser, hvordan man kan gøre det lidt ekstra sjovt. Læs med her og bliv inspireret – måske kan du få din kæreste med på idéen allerede i dag?

Motiver hinanden

En af de største fordele ved at have sin kæreste som træningsmakker er, at I kender hinanden. I kender hinandens stærke og svage sider, og I ved præcis, hvis I skal sige for at motivere hinanden. Det er en enorm fordel at have med, når det gælder træning. 

Fælles projekt

I forlængelse af forrige punkt er det yderst fordelagtigt at have træningen som fælles projekt. Det kan være enormt gavnligt for et forhold, når man har noget fælles at gå op i, og når det tilmed er godt for dig og din krop, er det endnu bedre.

Bor I tilmed sammen, kan I nemt hjælpe hinanden med at komme afsted til træningen, ligesom det kan være nemt at passe træningen ind i en travl, fælles hverdag. 

Træn hjemme

Selvom man bor sammen og træner sammen, er det ikke altid lige let at få det hele til at gå op tidsmæssigt, og træningen bliver nogle gange det, man nedprioriterer. En måde at imødekomme dette på kan være at etablere træningscenter derhjemme i stedet for. Ved at træne derhjemme sparer man både (transport)tid og penge.

Det er ofte rigtig dyrt at være medlem af et træningscenter, og kun hvis man fast kommer der nærmest hver anden dag, tjener man pengene ind. Gør I rent faktisk dette, er det naturligvis fint.

Hvis ikke er det meget smartere på den lange bane at bruge de sparede penge på at købe udstyr til hjemme træningscentret.

I kommer rigtig langt med en enkelt maskine såsom en crosstrainer.

Interne konkurrencer

Er I et par, der sætter pris på at konkurrere med hinanden, kan I med fordel inkorporere dette i jeres træning. I træningsøjemed er der utallige måder, I kan lave konkurrencer eller væddemål, og hvis I vil tage den lidt længere, kan I også sætte præmier på højkant.

Lav eventuelt en oversigt over, hvor mange gange I træner. Den, som har trænet flest gange på en måned, vinder en middag eller en massage.

Det kan også være et væddemål om, hvem der har de længste eller hurtigste løbepas.

Uanset hvad er det både godt for krop, sind og jeres forhold. Med mindre I er så konkurrence-mindet, at I bliver uvenner, når den ene taber

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

Billig overnatning med romantisk weekendophold for to i København

Hvis du vil være romantisk med kæresten, så kræver romantikken også at i oplever noget sammen. Her er ophold væk fra jeres normale omgivelser, en naturlig ting. Det giver jer ikke bare den fælles oplevelse, men i er også sammen uden forstyrrelser som familie, venner og andet. Hvorfor ikke en billig overnatning med romantisk weekendophold

Læs nu »
En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

En romantisk aften hjemme? Brug disse tips til en hyggelig tid

Husker du og din partner at have en romantisk aften ind i mellem, hvor tiden kun tilhører jer to? Det at være romantisk, er blevet en mere sjælden ting i dagens Danmark. Dette skyldes måden vi påvirker hinanden, mere specifikt er det målene om at have mange penge og materielle goder der udviser den prestige

Læs nu »
Klitoris vibrator

Klitoris vibrator

Hvis du leder efter Klitoris vibratorer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du søger sexlegetøj til at fornøje dig selv eller

Læs nu »
Større Pik

Større Pik

Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Større pik, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Større pik. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. Emnet om en stor pik har altid været tabubelagt for mænd

Læs nu »
Romantisk weekendophold med kæresten? Tips til hvad og hvor her

Romantisk weekendophold med kæresten? Tips til hvad og hvor her

Et romantisk weekendophold er den lækre oplevelse i forholdet, der kan overraske kæresten og tænde nyt lidenskab i forholdet. Alle trænger til at få ladet batterierne op, og det er selvfølgelig også vigtigt i et forhold hvad end i er nyforelsket eller har været sammen i lang tid, hvor børn helt naturligt, sparker lidenskaben til

Læs nu »
Romantiske europæiske byer du kan besøge med kæresten

Romantiske europæiske byer du kan besøge med kæresten

Romantiske europæiske byer til et romantisk weekendophold eller miniferie med kæresten/partner? Europa byder på ufattelige mange spændende, interessante og romantiske steder, oplevelser og byer. Hvad end det er Irland i vest eller Grækenland i syd, så er der en interessant by til at byde på romantiske oplevelser sammen med din kæreste. Du har hørt om

Læs nu »
Er du interesseret i de smukke malerier fra romantikken?

Er du interesseret i de smukke malerier fra romantikken?

Kunsten udvikler sig igennem tiden, og det er oftest en slags spejling af samfundet. Kunst er nemlig ikke bare kunst. Det siger ofte meget om den tid, den kommer fra. Det gælder mange forskellige former for kunst og dermed også malerier. Man har malet malerier i rigtig mange år, men ligesom alle mulige andre ting,

Læs nu »