openworld logo

Kom i form med kæresten

Noget af det allerbedste ved at have en kæreste er, at man kan lave ting sammen. Nogle kærestepar deler også hobbyer, mens andre primært deler deres hobbyer med vennerne.

Er du så heldig, at både du og din kæreste kan lide at træne, er det bare med at udnytte dette og bruge hinanden som sparringspartnere til at komme i god form.

Vi ser her lidt nærmere på, hvordan du og din kæreste bedst muligt kan gøre det at komme i form til et fælles og sjovt projekt.

Vi ser på, hvad man som par skal huske i et sådant projekt, og vi viser, hvordan man kan gøre det lidt ekstra sjovt. Læs med her og bliv inspireret – måske kan du få din kæreste med på idéen allerede i dag?

Motiver hinanden

En af de største fordele ved at have sin kæreste som træningsmakker er, at I kender hinanden. I kender hinandens stærke og svage sider, og I ved præcis, hvis I skal sige for at motivere hinanden. Det er en enorm fordel at have med, når det gælder træning. 

Fælles projekt

I forlængelse af forrige punkt er det yderst fordelagtigt at have træningen som fælles projekt. Det kan være enormt gavnligt for et forhold, når man har noget fælles at gå op i, og når det tilmed er godt for dig og din krop, er det endnu bedre.

Bor I tilmed sammen, kan I nemt hjælpe hinanden med at komme afsted til træningen, ligesom det kan være nemt at passe træningen ind i en travl, fælles hverdag. 

Træn hjemme

Selvom man bor sammen og træner sammen, er det ikke altid lige let at få det hele til at gå op tidsmæssigt, og træningen bliver nogle gange det, man nedprioriterer. En måde at imødekomme dette på kan være at etablere træningscenter derhjemme i stedet for. Ved at træne derhjemme sparer man både (transport)tid og penge.

Det er ofte rigtig dyrt at være medlem af et træningscenter, og kun hvis man fast kommer der nærmest hver anden dag, tjener man pengene ind. Gør I rent faktisk dette, er det naturligvis fint.

Hvis ikke er det meget smartere på den lange bane at bruge de sparede penge på at købe udstyr til hjemme træningscentret.

I kommer rigtig langt med en enkelt maskine såsom en crosstrainer.

Interne konkurrencer

Er I et par, der sætter pris på at konkurrere med hinanden, kan I med fordel inkorporere dette i jeres træning. I træningsøjemed er der utallige måder, I kan lave konkurrencer eller væddemål, og hvis I vil tage den lidt længere, kan I også sætte præmier på højkant.

Lav eventuelt en oversigt over, hvor mange gange I træner. Den, som har trænet flest gange på en måned, vinder en middag eller en massage.

Det kan også være et væddemål om, hvem der har de længste eller hurtigste løbepas.

Uanset hvad er det både godt for krop, sind og jeres forhold. Med mindre I er så konkurrence-mindet, at I bliver uvenner, når den ene taber

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

stewardesse kostume

stewardesse kostume

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Stewardesse kostume. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Hvis der skal sættes fut i soveværelset

Læs nu »
Rabbit vibrator

Rabbit vibrator

Som du kan se nedenfor er der mange Rabbit vibratorer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse. Rabbit vibratoren blev verdenskendt efter Charlotte York viste sit yndlingslegetøj i serien

Læs nu »
Skal du giftes? 4 gode råd, inden I siger ”ja”

Skal du giftes? 4 gode råd, inden I siger ”ja”

Har din eneste ene friet til dig, og er den store dag allerede fastlagt? Inden I siger ”ja” foran familie, venner og præsten, har vi i denne artikel samlet fire gode råd til jer, så jeres fælles liv kommer godt fra start. Læs også: Hvorfor mænd frier i juletiden? Planlæg, planlæg og planlæg Et bryllup

Læs nu »
Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bækkenbundskugle. Frem for at skulle besøge forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden Bækkenbundskugler beskrives bedst som kugler af forskellige størrelser, der hænger sammen

Læs nu »
Sinful fjernbetjent vibrator æg

Sinful fjernbetjent vibrator æg

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sinful fjernbetjent vibrator æg fra en lang række af de billigste danske shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for selv at skulle kigge på hver enkelt

Læs nu »
Lolita dukker

Lolita dukker

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Lolita dukker fra mange billige shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hvert produkt på hver enkelt webshop. Ser man tilbage

Læs nu »