openworld logo

Kom i form med kæresten

Noget af det allerbedste ved at have en kæreste er, at man kan lave ting sammen. Nogle kærestepar deler også hobbyer, mens andre primært deler deres hobbyer med vennerne.

Er du så heldig, at både du og din kæreste kan lide at træne, er det bare med at udnytte dette og bruge hinanden som sparringspartnere til at komme i god form.

Vi ser her lidt nærmere på, hvordan du og din kæreste bedst muligt kan gøre det at komme i form til et fælles og sjovt projekt.

Vi ser på, hvad man som par skal huske i et sådant projekt, og vi viser, hvordan man kan gøre det lidt ekstra sjovt. Læs med her og bliv inspireret – måske kan du få din kæreste med på idéen allerede i dag?

Motiver hinanden

En af de største fordele ved at have sin kæreste som træningsmakker er, at I kender hinanden. I kender hinandens stærke og svage sider, og I ved præcis, hvis I skal sige for at motivere hinanden. Det er en enorm fordel at have med, når det gælder træning. 

Fælles projekt

I forlængelse af forrige punkt er det yderst fordelagtigt at have træningen som fælles projekt. Det kan være enormt gavnligt for et forhold, når man har noget fælles at gå op i, og når det tilmed er godt for dig og din krop, er det endnu bedre.

Bor I tilmed sammen, kan I nemt hjælpe hinanden med at komme afsted til træningen, ligesom det kan være nemt at passe træningen ind i en travl, fælles hverdag. 

Træn hjemme

Selvom man bor sammen og træner sammen, er det ikke altid lige let at få det hele til at gå op tidsmæssigt, og træningen bliver nogle gange det, man nedprioriterer. En måde at imødekomme dette på kan være at etablere træningscenter derhjemme i stedet for. Ved at træne derhjemme sparer man både (transport)tid og penge.

Det er ofte rigtig dyrt at være medlem af et træningscenter, og kun hvis man fast kommer der nærmest hver anden dag, tjener man pengene ind. Gør I rent faktisk dette, er det naturligvis fint.

Hvis ikke er det meget smartere på den lange bane at bruge de sparede penge på at købe udstyr til hjemme træningscentret.

I kommer rigtig langt med en enkelt maskine såsom en crosstrainer.

Interne konkurrencer

Er I et par, der sætter pris på at konkurrere med hinanden, kan I med fordel inkorporere dette i jeres træning. I træningsøjemed er der utallige måder, I kan lave konkurrencer eller væddemål, og hvis I vil tage den lidt længere, kan I også sætte præmier på højkant.

Lav eventuelt en oversigt over, hvor mange gange I træner. Den, som har trænet flest gange på en måned, vinder en middag eller en massage.

Det kan også være et væddemål om, hvem der har de længste eller hurtigste løbepas.

Uanset hvad er det både godt for krop, sind og jeres forhold. Med mindre I er så konkurrence-mindet, at I bliver uvenner, når den ene taber

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Lav romantisk middag til kæresten derhjemme?

Lav romantisk middag til kæresten derhjemme?

Hvad end det er valentinsdag, årsdag, spontan aften eller måske til en date, så er en romantisk middag altid den gode måde at skabe afslapning og antænde gnisten – maden kan være vejen til kærlighed. Hvorfor ikke overraske manden, kvinden eller kæresten i dit liv med en middag i stearinlysets skær der kan vække sanserne

Læs nu »
Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

Hvis du leder efter Cottelli collection sygeplejerske kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Hvis du vil udleve den frække fantasi om naughty

Læs nu »
Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme

Bliv hendes drømmefyr som hun aldrig kan glemme, ved at bruge de rigtige scoretips og selvfølgelig gøre det helt rigtige i sengen. Alle mænd vil være den uforglemmelige, og det kræver faktisk bare, at du bruger den helt rigtige teknik. Det gør sig gældende både i forhold til at forføre og til at få hende

Læs nu »
Romantisk weekendophold ved Mariager Fjord?

Romantisk weekendophold ved Mariager Fjord?

Søger du inspiration indenfor miniferie/weekendophold med kæresten? Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med et romantisk ophold, finder du rigtig mange muligheder i Danmark, Tyskland og Sverige som vores nærliggende naboer i køreafstand. Men hvorfor ikke et afslappet og hyggeligt sted i Nordjylland, hvor Mariager Fjord kan være det helt rigtige Mariager Fjord

Læs nu »
Analdildoer

Analdildoer

Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. En analdildo er for dig, som har frække lyster i form

Læs nu »
Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

Forfør din kæreste i en sexet, rød og nedringet kjole til jul

Juledagene nærmer sig med hastige skridt, og man kan næsten allerede fornemme duften af gran. Julen er en skøn tid, hvor vi samles for at fejrer højtiden med vores nærmeste. Julen står også i kærlighedens tegn, og det er den perfekte tid til, at sætte fokus på romance og forkælelse.  Hvis du vil gøre noget ekstra

Læs nu »