openworld logo

9 bøger om dating der kan hjælpe & underholde dig

Du finder rigtig mange film og bøger om dating, kærlighed og parforhold. Hvor film er fiktion, kan bøger ofte give dig de rigtige værktøjer eller svar på hvad, hvordan og hvorfor omkring det at date og søge jagten på kærligheden. Vi har fundet et udvalg af forskellige populære eller nye dating bøger. Disse kan være inspiration til dig, der måske er lidt usikker på kærligheden eller bare ønsker inspiration og ideer til date

Dating på nettet med Tinder

 • Dating på Nettet med Tinder af Maria Bachmann udgivet forlaget Libris, giver dig de gældende ”spilleregler” på at date med Tinder.

  Bogen der blev udgivet i 2017, går gennem de basale ting omkring Tinder, som f.eks. det at downloade appen. Helt ligesom du får tips og tricks til at gøre dig erfaren Tinder bruger og mange andre gode grunde til at give online dating en chance.

  Hvis du ønsker succes med Tinder, hvad end du jagter den eneste ene eller ej, kan bogen på 95 sider være det gode værktøj til at komme i gang

  Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus

 • Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus af John Gray giver dig forskellen mellem mænd og kvinder. Hvis du er mand eller kvinde der ønsker at date det modsatte køn, kan bogen give dig gode værktøjer til dating. For at date det modsatte køn, betyder, at du selvfølgelig skal tage udgangspunkt i hvordan denne fungerer, og ikke hvordan du selv fungerer.

  Og der er forskel på hvordan mænd og kvinder tænker og reagerer. Bogen der blev udgivet i 2005, kan også være en god fornøjelse for dig der måske er i lykkelig forhold, men ønsker ny viden om mennesker og måske endda dig selv

  Sådan får du en kæreste

 • Sådan får du en kæreste af Kirk Rønler, tager dig ud på en rejse i kærlighedsmønstre mere end det er en How to date for dummies.

  Bogen giver tips og lærdom om hvordan du bruger dating apps på en anden måde, så du kan tage skridtet fra online til offline dating. For bogen giver dig viden om, hvordan du selv er, og hvordan det kan virke til at finde en kæreste.

  Helt ligesom du får indsigt i den menneskelige psyke om hvad og hvordan du møder en kæreste hvis du leder efter kærligheden

  Alt om dating for mænd

 • Alt om dating for mænd af Alex Høgh Nielsen er logisk nok henvendt til manden der ønsker succes på dating scenen. Bogen er en gennemgang af gode råd og tips til hvordan du bliver i stand til at date hende. Det kan være ting som påklædning, kropssprog, snakke og gennemføre daten med hende. Brug bogen til at bygge dig selv op og komme af med eventuelle tvivl, som du kan have på egne evner

  Jagten på Drømmemanden

 • Jagten på drømmemanden af Lou Noire er mere en roman end det er en selvhjælpsbog med tips til at date. Bogen er bygget op som en roman med dig som heltinden der jagter kærligheden.

  Det er en sjov og underholdende bog til ferielæsning, men kan også virke som en selvhjælpsbog. Du kan nemlig bruge historien, som er taget fra det virkelige liv, med dens problemstillinger og løsninger i din egen jagt på kærligheden

  The Game – Neil Strauss

 • En gammel klassiker og bestseller bog på pick up/score scenen, er The Game af Neil Strauss. Kort fortalt, drejer bogen sig om scorekongen Neil Strauss og om hvordan han har nedlagt damer per kommando næsten. Bogens forfatter skildrer hans rejse fra en genert mand til være en af de ubestridte scorekonger.

  Historien henvender sig selvfølgelig til mænd, hvor du får en ganske anderledes og letlæselig bog.

  Du kan bruge de mange løsninger som bogen giver, til at booste din selvsikkerhed så du ved hvordan kvinder og dating fungerer.    

  What Every Body is Saying

 • What Every Body is Saying af Jone Navarro & Marvin Karlins er ikke så meget en dating bog, men mere en fagbog indenfor kropssprog.

  Joe Navarro er tidligere FBI-agent og har været med til at skrive bogen, for at give dig værktøjer til at blive bedre til at tyde kropssprog. Kropssprog siger meget om os.

  Og på en date kan du aflæse ham/hende ud fra kropssproget. At kunne aflæse om din partner keder eller morer sig, er logisk nok vigtig for succes. Helt ligesom kropssprog kan bruges i forhold til arbejde og andre forhold.

     

  He’s Just Not That Into You

 • He’s Just Not That Into You af Liz Tuccillo & Greg Behrendt er bogen til dig der ønsker klarhed om mænds adfærd.

  Mænd er simple, og kan nemt aflæses i deres handlinger og ofte mere end i deres ord.

  Måske han rent faktisk ikke er vild med dig? Netop klarhed om dette faktum de færreste vil høre, er, hvad du får viden om i bogen gennem sjove sandheder og historier.  

  Hvad vil du ha’?

 • Hvad vil du ha’? af Joan Ørting er en ældre udgave men dog ganske brugbar. Den berømte Sexolog har skrevet bogen til mænd og kvinder der er eller ikke er i forhold. Her får du tips til både parforholdet som tips til singlelivet.

  Tag styring på dit eget liv og kærlighedsliv.

  Og det kan gøres med det vilde singleliv, som det kan leves ud med din store kærlighed

 • Læs også...

  Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

  Magic Wand

  Magic Wand

  Velkommen til Openworld.dk. Her elsker vi Magic wands, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Magic wand. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue. I 1970’erne så denne type massageapparat dagens lys for første gang.

  Læs nu »
  Når I skal flytte sammen?

  Når I skal flytte sammen?

  Er det blevet tid til at finde et sted sammen og få en hverdag op at stå? Der kan være mange overvejelser forbundet med at finde den første bolig sammen. Det kan eksempel være spørgsmål om, hvor I skal bo, hvor meget I vil give for boligen, og hvor megen plads I har brug for,

  Læs nu »
  Hvordan er man romantisk?

  Hvordan er man romantisk?

  Romantik kan vise sig på rigtig mange forskellige måder, for hvad er romantisk? Hvis du ikke er så erfaren på området, kan det godt være svært at finde ud af, hvad der egentlig er romantisk, og hvad der ikke er. Det samme gælder for de mennesker der langt mere erfarne inden for det romantiske område.

  Læs nu »
  Flytte sammen med kæresten? Ting i skal overveje (tips)

  Flytte sammen med kæresten? Ting i skal overveje (tips)

  Et fast forhold over lang tid vil på et eller andet tidspunkt nærme sig tidspunktet, hvor i skal overveje at flytte under samme tag. At flytte sammen med kæresten er dejligt, når man er forelsket(og selvfølgelig også senere). Der skal logisk nok bruges en fælles bolig helt ligesom en flytning betyder en del arbejde. Du

  Læs nu »
  Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

  Hurtige og billige romantiske ideer der viser din kærlighed

  Hvis du vil overraske din elskede med en sød tanke der ikke behøver at koste ret meget, kan du overveje at bruge disse hurtige og billige romantiske ideer der kommer fra hjertet. Det er altid tanken der tæller. Og at vise sin kærlighed til ham eller hende behøver ikke være det samme som at kaste

  Læs nu »
  Sqweel XT Oralsex simulator

  Sqweel XT Oralsex simulator

  Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sqweel xt oralsex simulatorer fra mange sikre shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde priserne på hver enkelt webshop. Det er

  Læs nu »
  Leder du efter kærligheden? Tips til hvor du kan lede

  Leder du efter kærligheden? Tips til hvor du kan lede

  Føler du, der mangler noget i dit liv, og er du begyndt at føle dig en smule ensom? Det kan begynde at blive lidt kedeligt, når man aften efter aften sidder alene hjemme og sumper foran fjernsynet eller computeren. Der er noget helt specielt over at kunne dele sin hverdag med en, man holder af.

  Læs nu »