Cottelli Collection Sygeplejerske kostume til det sexet rollespil

Hvis du leder efter Cottelli collection sygeplejerske kostumer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Billige Cottelli collection sygeplejerske kostumer

Her kan du se alle de Cottelli collection sygeplejerske kostumer vores robot i nat selv har fundet på adskillige gode danske onlineshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er et billig Cottelli collection sygeplejerske kostume du kan bruge – ellers kig forbi Openworld.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Komplet med både skjortekjole og tilhørende hat/hårbånd Koket snøring ved brystet og ultrakort kjolelængde Frækt outfit til fester eller spændende ”doktor-lege” 
KR. 359.00

Hvis du læser dette har du nu set alle de Cottelli Collection Sygeplejerske kostumer vores prisrobot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte forhandler.

Vi sender vores prisrobot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Openworld.dk som bogmærke og giv os snart et besøg igen for endnu flere gode tilbud.

Hvis du vil udleve den frække fantasi om naughty nurse i soveværelset, kan du vælge at købe dette lækre Cottelli Collection Sygeplejerske kostume. Et kostume der kan realiserer den frække fantasi om sygeplejersken som de fleste mænd tænder på.

Ligesom Baci sygeplejerske uniformen, så er denne model fra Cottelli Collection i den traditionelle hvide dragt med kort nederdel der kun lige dækker om numsen.

Det der gør dragten med nederdelen så fræk, er, at når hun/du bukker sig bliver der udsyn ind til herlighederne.

Og hvordan man end vender og drejer det, er det noget der tænder og en væsentlig del af fantasien

Hvad får du med Cotelli Collection sygeplejerske kostumet?

Kostumet der skal tænde op under den frække sygeplejerske fantasi, kommer som en kort sexet hvid uniform med et traditionelt tysk design. Her indgår der logisk nok de røde og hvide farver. Det er et komplet sæt med skjortekjole og hårbånd/hat til for at fuldende looket. Se også: De frække politi uniformer Foran til, kommer der en koket snøring omkring brysterne.

Det giver dig mulighed for at stramme til eller løsne op alt efter hvor meget der skal vises. Hvis du vil udleve fantasien på en super fræk måde, så tilsæt et par netstrømper i den sexet variant og kombinerer med et par høje stiletter der passer i farven – Alternativet kan være den frække Cottelli Collection skolepige uniform.

  • Fræk outfit til rollespil eller udklædning
  • Komplet sæt med skjortekjole og hat/hårbånd
  • Kommer med koket snøring ved bryst og ultrakort over numsen

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Brystklemmer

Brystklemmer

Som du kan se nedenfor er der mange Brystklemmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Læs nu »
Kyskhedsbælter

Kyskhedsbælter

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Kyskhedsbælte. Frem for selv at skulle surfe rundt på forskellige internetbutikker

Læs nu »
Penisringe

Penisringe

Velkommen til Openworld.dk. Her på siden er vi vilde med Penisringe, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Penisring.

Læs nu »
Kondomer

Kondomer

Velkommen til Openworld.dk. Her er vi vilde med Kondomer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Kondom. Som du

Læs nu »