openworld logo

Dildoens historie

Dildoen har eksisteret siden 1880erne og er i dag kendt som sexlegetøj, der har til formål at stille seksuelle behov i soveværelset. Da dildoen kom frem tjente sexlegetøjet dog et helt andet formål – nemlig at behandle hysteri. Dengang ansås hysteri som en sygdom blandt kvinder, hvorved læger behandlede denne sygdom ved at give kvinderne orgasmer. Dildoen skulle altså bruges som et behandlingsmiddel om kvinderne kunne lide det eller ej. I dag vælges dildoen af egen fri vilje og kan ligeledes glæde både kvinder, mænd og par.

Et massageapparat til kvinder

I 1800 tallet var hysteri en sygdom som mange læger konstaterede at kvinderne havde. Dengang var der ikke nogen som troede på at kvinder havde seksuelle lyster. Derfor måtte lægerne hjælpe kvinderne med at få stillet deres behov, så de kunne blive “kureret” for sygdommen. Den første såkaldte dildo var dampdreven og kunne dermed være med til at massere kvindernes nedre kønsdele. I 1952 blev hysteri droppet som en sygdom, hvorved dildoens brug fik et lidt andet syn. Mange fandt nydelse i at bruge den som en form for massageapparat.

Dildoen blev mere populær

Fra 1952 begyndte dildoens brug at blive mere udbredt blandt folk og blev anset for at være et afslapningsapparat som kunne afhjælpe kvinder. I denne forbindelse blev vibratoren smartere og der kom flere slags modeller på det danske marked. I 1900 tallet begyndte den intime verden at blive mere udbredt således, at folk også begyndte at dele erotiske billeder. Herfra begyndte dildoens popularitet at komme endnu mere frem i lyset. Med tiden kom der nyere og smartere modeller til det danske marked.

Tjek det danske marked ud

I dagens Danmark kan du sagtens være kræsen når det kommer til at købe den perfekte dildo. Der findes nemlig mange forskellige slags på det danske marked. Der er både små, korte, store og lange modeller så alle mennesker kan finde noget, der falder i deres smag. Menneskets seksuelle lyster er individuelle og derfor er der også stor variation i hvad folk ser efter, når de skal købe en dildo. Det er altid en god ide at besøge en sexshop, så du kan se dildoerne i virkeligheden og blive klogere på hvad du skal have.

Find den rette dildo online

På internettet er der blevet lavet test i hvilke dildoer der er de bedste på markedet. På denne måde kan du læse grundigt om enkelte modeller for at se om det kunne være noget for dig. Du slipper dermed for selv at skulle undersøge markedet hvis du kan nøjes med en dildo, som andre har sagt er god.

Dildoer kan have mange forskellige egenskaber. De kan være bevægelige, faste eller glatte i materialet. Der er alt hvad hjertet begærer, så nogle gange er den enkelte dansker nødt til at afprøve forskellige modeller for at se hvad der fungerer i soveværelset.

Dildoer er ikke et lige så tabubelagt emne mere

I mange år har dildoen været en ting som man udelukkende har brugt i soveværelset. Det vil sige, at det har været en privat sag for den enkelte dansker. I dagens Danmark er danskerne mere åbne overfor den seksuelle verden og har ikke noget imod at dele ud af egne erfaringer.

At lade dildoen komme frem i lyset gør, at andre kan få hjælp af andre til bl.a. at vælge den rette dildo eller andre spørgsmål der skulle være i forbindelse med at bruge sexlegetøjet. Vær åben, ærlig og hjælpsom overfor andre, der er nysgerrige efter at vide mere om dildoen.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Romantisk weekendophold ved Mariager Fjord?

Romantisk weekendophold ved Mariager Fjord?

Søger du inspiration indenfor miniferie/weekendophold med kæresten? Hvis du vil overraske din kæreste eller partner med et romantisk ophold, finder du rigtig mange muligheder i Danmark, Tyskland og Sverige som vores nærliggende naboer i køreafstand. Men hvorfor ikke et afslappet og hyggeligt sted i Nordjylland, hvor Mariager Fjord kan være det helt rigtige Mariager Fjord

Læs nu »
Sorte kys, hvad er det & hvordan gør du?

Sorte kys, hvad er det & hvordan gør du?

Hvad er det sorte kys? Det er stimulering af anus med tungen. Sagt på en anden måde, at du slikker ham eller hende i numsen for seksuel stimulering. Det engelske ord er rimming(kaldet anilingus), som vi også bruger i Danmark. Det at slikke din partner bagi er stadig lidt tabu, hvor det ofte gælder om

Læs nu »
Womanizer Pro W500 klitoris stimulator

Womanizer Pro W500 klitoris stimulator

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Womanizer pro w500 klitoris stimulator fra mange gode danske online forhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt shop. Womanizer

Læs nu »
Tenga Æg

Tenga Æg

Som du kan se nedenfor er der mange Tenga æg at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Openworld.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden. Der findes mange forskellige slags sexlegetøj

Læs nu »
Romantisk ophold for 2

Romantisk ophold for 2

Romantisk ophold for 2 – Hvem vil ikke gerne det? Det kan være svært at nå alting i hverdagen. Ofte kan romantikken lide under presset fra arbejde, børn, motionen og alt andet der fylder i hverdagen. Det er med garanti en problemstilling, som også du kender til? Det kan du heldigvis råde bod med et

Læs nu »