openworld logo

Dildoens historie

Dildoen har eksisteret siden 1880erne og er i dag kendt som sexlegetøj, der har til formål at stille seksuelle behov i soveværelset. Da dildoen kom frem tjente sexlegetøjet dog et helt andet formål – nemlig at behandle hysteri. Dengang ansås hysteri som en sygdom blandt kvinder, hvorved læger behandlede denne sygdom ved at give kvinderne orgasmer. Dildoen skulle altså bruges som et behandlingsmiddel om kvinderne kunne lide det eller ej. I dag vælges dildoen af egen fri vilje og kan ligeledes glæde både kvinder, mænd og par.

Et massageapparat til kvinder

I 1800 tallet var hysteri en sygdom som mange læger konstaterede at kvinderne havde. Dengang var der ikke nogen som troede på at kvinder havde seksuelle lyster. Derfor måtte lægerne hjælpe kvinderne med at få stillet deres behov, så de kunne blive “kureret” for sygdommen. Den første såkaldte dildo var dampdreven og kunne dermed være med til at massere kvindernes nedre kønsdele. I 1952 blev hysteri droppet som en sygdom, hvorved dildoens brug fik et lidt andet syn. Mange fandt nydelse i at bruge den som en form for massageapparat.

Dildoen blev mere populær

Fra 1952 begyndte dildoens brug at blive mere udbredt blandt folk og blev anset for at være et afslapningsapparat som kunne afhjælpe kvinder. I denne forbindelse blev vibratoren smartere og der kom flere slags modeller på det danske marked. I 1900 tallet begyndte den intime verden at blive mere udbredt således, at folk også begyndte at dele erotiske billeder. Herfra begyndte dildoens popularitet at komme endnu mere frem i lyset. Med tiden kom der nyere og smartere modeller til det danske marked.

Tjek det danske marked ud

I dagens Danmark kan du sagtens være kræsen når det kommer til at købe den perfekte dildo. Der findes nemlig mange forskellige slags på det danske marked. Der er både små, korte, store og lange modeller så alle mennesker kan finde noget, der falder i deres smag. Menneskets seksuelle lyster er individuelle og derfor er der også stor variation i hvad folk ser efter, når de skal købe en dildo. Det er altid en god ide at besøge en sexshop, så du kan se dildoerne i virkeligheden og blive klogere på hvad du skal have.

Find den rette dildo online

På internettet er der blevet lavet test i hvilke dildoer der er de bedste på markedet. På denne måde kan du læse grundigt om enkelte modeller for at se om det kunne være noget for dig. Du slipper dermed for selv at skulle undersøge markedet hvis du kan nøjes med en dildo, som andre har sagt er god.

Dildoer kan have mange forskellige egenskaber. De kan være bevægelige, faste eller glatte i materialet. Der er alt hvad hjertet begærer, så nogle gange er den enkelte dansker nødt til at afprøve forskellige modeller for at se hvad der fungerer i soveværelset.

Dildoer er ikke et lige så tabubelagt emne mere

I mange år har dildoen været en ting som man udelukkende har brugt i soveværelset. Det vil sige, at det har været en privat sag for den enkelte dansker. I dagens Danmark er danskerne mere åbne overfor den seksuelle verden og har ikke noget imod at dele ud af egne erfaringer.

At lade dildoen komme frem i lyset gør, at andre kan få hjælp af andre til bl.a. at vælge den rette dildo eller andre spørgsmål der skulle være i forbindelse med at bruge sexlegetøjet. Vær åben, ærlig og hjælpsom overfor andre, der er nysgerrige efter at vide mere om dildoen.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme, og nyde sex er hvad det drejer sig om. Derfor anbefaler vi her på Romantik Guiden helt klart, at du altid har glidecreme med i sexlegen, og især hvis du bruger sexlegetøj eller søger de gode tips til at gå hele vejen med analsex Hvorfor den seksuelle nydelse

Læs nu »
Bundløse trusser

Bundløse trusser

Hvis du leder efter Bundløse trusser behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik. Man skal blot kigge 100 år tilbage i

Læs nu »
Sex Spil

Sex Spil

Vi har grundlagt Openworld.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sex spil. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden For nogle mennesker kan det

Læs nu »
Strap On, Strapon Dildoer

Strap On, Strapon Dildoer

Velkommen til – vores mission her på Openworld.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Strap ons fra en lang række af de billigste butikker fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle undersøge hver enkelt webshop. Uanset hvordan

Læs nu »
9 bøger om dating der kan hjælpe & underholde dig

9 bøger om dating der kan hjælpe & underholde dig

Du finder rigtig mange film og bøger om dating, kærlighed og parforhold. Hvor film er fiktion, kan bøger ofte give dig de rigtige værktøjer eller svar på hvad, hvordan og hvorfor omkring det at date og søge jagten på kærligheden. Vi har fundet et udvalg af forskellige populære eller nye dating bøger. Disse kan være

Læs nu »
Romantiske europæiske byer du kan besøge med kæresten

Romantiske europæiske byer du kan besøge med kæresten

Romantiske europæiske byer til et romantisk weekendophold eller miniferie med kæresten/partner? Europa byder på ufattelige mange spændende, interessante og romantiske steder, oplevelser og byer. Hvad end det er Irland i vest eller Grækenland i syd, så er der en interessant by til at byde på romantiske oplevelser sammen med din kæreste. Du har hørt om

Læs nu »
Hvordan er man romantisk?

Hvordan er man romantisk?

Romantik kan vise sig på rigtig mange forskellige måder, for hvad er romantisk? Hvis du ikke er så erfaren på området, kan det godt være svært at finde ud af, hvad der egentlig er romantisk, og hvad der ikke er. Det samme gælder for de mennesker der langt mere erfarne inden for det romantiske område.

Læs nu »