openworld logo

Purple glas g-spot tickler til den gode stimulering

Er du også træt af at skulle besøge internetforhandlere én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Openworld.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Purple glas g-spot tickler, nemt og simpelt.

Hvis du vil opnå g-punkts stimulering og samtidig spare penge med det billige værktøj, så er denne Purple glas g-spot tickler et godt valg for dig. Du får en fræk g-punkts dildo i et frækt lilla tonet kunstnerisk design, der med sin glatte og buede ende kan give dig den gode orgasme nydelse.

Et noget billigere alternativ end Fun Factory Delight g-punkt vibrator, der selvfølgelig heller ikke kommer med automatikken

Hvad får du med denne billige Purple glas g-spot tickler?

Du får en 17 cm lang glas dildo i lilla design, der kan give dig den dejlige pirrernde nydelse i skede og stimulering af g-punktet / klitoris enden. Dildoen er fra mærket Gläs, og selvom den faktisk er ret billig, så er det også et super godt kvalitets produkt i alt sin enkelthed. Du får nemlig en dildo der både er ftalatfri og allergivenlig samtidig med den kunstneriske udformning i sit lilla tonet design – Noget anderledes end den naturtro European Lover dildo. I bunden af dildoen kommer den med et løgformet håndtag, og den modsatte ende af dildoen i glas, kommer med en krumning der er specielt designet til at masserer på g-punktet.

Med glas får du nemlig mulighed for at bevare enten kulden eller varmen, og temperatur kan jo være med at forøge den seksuelle nydelse alt efter ens præferencer.

Et sexlegetøj der kan udleve mange fantasier og ikke mindst give den maksimale nydelse, og et stykke legetøj der både kan bruges som par eller single.

Rengøring er dejlig nem med glas, hvor det dog altid anbefales at bruge det gode rengøringsprodukt til sexlegetøj. Specifikationer på Glas dildoen er:

  • God til solo og par lege
  • Bruges til vaginale og kan eventuelt bruges analt også
  • Glas materiale
  • Allergivenlig
  • Phathalatfri
  • 17 cm. længde
  • 2.5 i diameter
  • Vandtæt
  • Pris 149,- kr.

Læs også...

Vi har fundet de her gode indlæg frem til dig:

stewardesse kostume

stewardesse kostume

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Stewardesse kostume. Frem for selv at skulle finde priserne på forskellige

Læs nu »
Analdildoer

Analdildoer

Hvis du leder efter Analdildoer behøver du ikke lede længere. Openworld.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Læs nu »
Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler

Vi har åbnet Openworld.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bækkenbundskugle. Frem for at skulle besøge forskellige forhandlere kan du nu

Læs nu »